AlltomBostad
 
Waterfuse

Visa alla produkter från: Waterfuse

Säkerhet från Waterfuse

WaterFuse - Kök - Se mer på vår hemsida

WaterFuse - Kök

WaterFuse Kök, placeras direkt i det område den ska övervaka, köket. Vattensensorer övervakar vatteninstallationerna dygnet runt. Vid läcka stoppas vattenflödet omedelbart. Produktens huvudfunktion är att upptäcka, stänga av och larma vid läckage. (Främst i dolda utrymmen som i eller under skåpet till diskbänken eller under diskmaskinen).

WaterFuse - Lägenhet - Se mer på vår hemsida

WaterFuse - Lägenhet

WaterFuse-Lägenhet skyddar lägenheterna från vattenskador genom att stänga av vattnet om en vattensensor känner av vatten. Sensorer placeras i vattenfördelarskåpet och under t.ex. diskmaskinen. Om de upptäcker vatten stängs det av.

WaterFuse - Stuga - Se mer på vår hemsida

WaterFuse - Stuga

WaterFuse-Stuga är utvecklat för att enkelt skydda mot vattenskador. Systemet bygger på att det ska vara lätt att stänga av vattnet när huset lämnas. Samtidigt som vattendetektorer automatiskt stänger av vattnet om de känner av vatten t.ex. under diskmaskinen.

WaterFuse - Villa - Se mer på vår hemsida

WaterFuse - Villa

WaterFuse-Villa är ett komplett system, vattenfelsbrytare, som minimerar risken för vattenskador i enfamiljshus. Systemet upptäcker vattenläckage från 5 ml/h. Vattendetektorer stänger av huvudvattenledningen och larmar om de identifierar vatten. Fjärrenheten gör systemet enkelt att använda dagligen.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår