Westerbergs Badrum AB

Visa alla produkter från: Westerbergs Badrum AB

Badkar & Bubbelbadkar från Westerbergs Badrum AB

Spabad - Se mer på vår hemsida

Spabad

Vatten och massage tillhör de äldsta och kanske bästa upplevelserna i världen. Ett spabad ger dig detta precis när du vill. Tänk att ha ett spabad, på altanen eller i en glänta i trädgården och kunna bada ute även om snöflingor dalar eller dagen har blivit kväll. Själv för rekreation eller tillsammans med din familj och vänner för småprat och umgänge.

Westebergs Mood massagebadkar - Se mer på vår hemsida

Westebergs Mood massagebadkar

Ett duschbadkar i tidlös design för dig som både vill kunna duscha eller bada, med eller utan massage. Välj mellan två olika system. Finns i höger och vänsterutförande. Får plats där ditt gamla badkar står.

Westebergs Motion massagebadkar - Se mer på vår hemsida

Westebergs Motion massagebadkar

Det är helheten som gör det. Arkitekten och formgivaren Johan Oscarson står bakom designen av vår massagebadkarsserie Motion; där alla delar är designade och utvecklade i Sverige. Våra tystare och mer miljövänliga massagebadkar är vi mycket stolta över.

Westebergs Norden massagebadkar - Se mer på vår hemsida

Westebergs Norden massagebadkar

Norden är designat av Venkat Tirunagaru – en av världens främsta badrumsdesigners. Nordens rektangulära form på botten av karet är unik. Den är utformad för att ge optimal komfort och för att passa kroppens anatomi. Utformningen tillsammans med våra massagesystem ger dig bästa möjliga välmående.

Westebergs Ocean massagebadkar - Se mer på vår hemsida

Westebergs Ocean massagebadkar

Vår badkarsserie Ocean är designad av Therese Samuelsson. Ocean är massagebadkaren som du kan placera i stort sett överallt och som finns i mängder av olika storlekar. Välj mellan små lättplacerade modeller för det lilla badrummet eller en större modell med plats för två personer.

Westebergs Pacific massagebadkar - Se mer på vår hemsida

Westebergs Pacific massagebadkar

Massagebadkar när de är som allra bäst gör det enkelt att hitta din inre harmoni. Här har vi inte sparat på något, Westerbergs Pacific massagebadkar är för livsnjutaren med höga krav. Varje komponent är handplockad för att kunna erbjuda dig vår bästa massage tillsammans med ett maximalt anpassat system. Finns i tre unika former men med samma massagesystem, tillvalsmöjligheter och prestanda.

Westerbergs Calm badkar - Se mer på vår hemsida

Westerbergs Calm badkar

Ett unikt badkar med sitt mjuka, tilltalande formspråk. Måns Broman som har designat Calm har tagit fram ett vackert badkar med en lutning i perfekt harmoni för rätt känsla och ergonomi.

Westerbergs Diamond badkar - Se mer på vår hemsida

Westerbergs Diamond badkar

Ett spännande badkar, helt rätt i tiden formgivet av Måns Broman. Diamond ger spännande kontraster i ditt badrum med fasettdesignen som skapar mönster av ljus och skuggor.

Westerbergs Elisabeth badkar - Se mer på vår hemsida

Westerbergs Elisabeth badkar

Ett stilrent klassist kar i gjutmarmor med raka former. Lejontassar finns i tre olika färger.

Westerbergs Ellipse badkar - Se mer på vår hemsida

Westerbergs Ellipse badkar

Ett modernt kar designat av Måns Broman. Tillverkat i genuin gjutmarmor, med tunna väggar och sidenmatt yta på det vita karet och blankt om du väljer svart utsida. Unik form och stabilitet som ger bästa komfort. Finns i två storlekar.

Westerbergs Mood badkar - Se mer på vår hemsida

Westerbergs Mood badkar

Ett duschbadkar i tidlös design för dig som både vill kunna duscha eller bada, med eller utan massage. Välj mellan två olika system. Finns i höger och vänsterutförande. Får plats där ditt gamla badkar står.

Westerbergs Salt badkar - Se mer på vår hemsida

Westerbergs Salt badkar

Ett badkar i spännande design och med en härlig rymd tack vare sina mått. Lite bredare, lite djupare och i tre längder. Sanitetsakrylen ger en mjuk yta och gör karet lätt att hålla rent

Westerbergs Sense badkar - Se mer på vår hemsida

Westerbergs Sense badkar

Ett smäckert badkar med ergonomisk sittkomfort. Lättskött, slitstark sanitetsakryl. Går att placera mot vägg

Westerbergs Strand badkar - Se mer på vår hemsida

Westerbergs Strand badkar

Ett badkar i genuin gjutmarmor som placeras dikt an mot en vägg. Badkarskanten fungerar bra som avställningsyta. Gjutmarmor ger en hög finish och materialet gör att ditt badvatten hålls varmt längre.

Westerbergs Victoria badkar - Se mer på vår hemsida

Westerbergs Victoria badkar

Badkar i klassisk stil som passar dig med ett mindre badrum. Solid gjutmarmor. Finns i två storlekar, två färger och tre olika fötter

Lokala återförsäljare