AlltomBostad
Willa Nordic AB

Visa alla produkter från: Willa Nordic AB

Stenhus, Tegelhus från Willa Nordic AB

Modernt hus A2310 - Se mer på vår hemsida

Modernt hus A2310

Nils Nordkvist är en av Sveriges mest intressantaste arkitekter. Hans hus, ofta med nyfunkisinfluenser, finns i hela landet. Trots många år bakom ritbordet har inte inspirationen falnat, tvärtom Nils skapar hus som aldrig förr. Et av de mest kända är uppfört i Stockholm. Vi stämmer träff med Nils för ett samtal om husskapande i allmänhet och framtagandet av detta vackra hus i synnerhet.

ALLA FAMILJER ÄR OLIKA – DÄRFÖR ÄR VARJE WILLA NORDIC UNIKT! VI ÄR ÖVERTYGADE OM ATT DET HEM SOM PASSAR DIG OCH DIN FAMILJ BÄST ÄNNU INTE FINNS.

Modernt hus A2924 - Se mer på vår hemsida

Modernt hus A2924

”En tuff skifferfasad som gifter sig väl med den bohuslänska graniten är det första som slår en när man besöker det fantastiska huset med en vacker utsikt över fjorden.”

ALLA FAMILJER ÄR OLIKA – DÄRFÖR ÄR VARJE WILLA NORDIC UNIKT! VI ÄR ÖVERTYGADE OM ATT DET HEM SOM PASSAR DIG OCH DIN FAMILJ BÄST ÄNNU INTE FINNS.

New England hus A2604 - Se mer på vår hemsida

New England hus A2604

Vi är övertygade om att det hem som passar dig och din familj bäst ännu inte finns. Vi tror att det ultimata boendet är det som skräddarsys efter dina egna önskemål. Ett hem ska spegla dem som lever i det och vara en plats för vila och inspiration, så väl som glädje och fest. Hur ser ditt drömboende ut? Vi formar det så som du vill ha det. Vi vill hjälpa dig att hitta inspirationen till ditt nya boende. Kanske något eller några av de 3500 hus vi skapat hittills kan vara till hjälp. Eller något du sett eller upplevt. Vi förverkligar din dröm.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår