AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

20 mars 2015

Yogagroda i fontänen

Hittade precis de här hysteriskt roliga fontänfigurerna, "Jane Fonda- grodan" som stretchar och "Susanne Lanerfeldt-grodan" som kör gymnastik. Ja, nu heter de inte så men man kan ju hitta på ett namn åt dem om man vill. Oavsett, så är det en charmig groda som pryder sin plats både ute och inne. Alla grodor kommer från företaget Mr Fredrik och de säljer även pumpar och belysning om man är sugen på att anlägga en fontän i sommar.

Fontän Groda / Mr Fredrik
Fontän Groda / Mr Fredrik

Grodan som gymnastiserar genom att strecha det bakre benet medan sittande är 11 cm hög och kostar 575 kr. Grodan som står upp med böjt ben är 21 cm hög och kostar 738 kr. Grodan som springer fram är 42 cm hög och kostar 2550 kr. Fontängroda som ligger och sträcker på sig - "Streching Frog" kostar 490 kr och är 16 cm. Alla är tillverkade i brons. www.mrfredrik.seNyckelord:

Tips

Trädgård

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår