AlltomBostad
Badex AB

Visa alla produkter från: Badex AB

Blandare från Badex AB

Horus Eloise 02.708 tvättställsblandare - Se mer på vår hemsida

Horus Eloise 02.708 tvättställsblandare

Tvättställsblandaren har en modern funktion med sitt ettgreppsreglage medan designen i övrigt är klassisk. Vita detaljer på blandaren är av äkta porslin. Serien Eloise finns i ett flertal olika varianter för att fylla alla funktioner i badrum och kök.

Speciellt för blandarna från Horus är förutom kvaliteten även den utsökta designen och de välarbetade ytbehandlingarna. Alla vita detaljer är tillverkade av äkta porslin. Blandarna finns i ett flertal olika ytbehandlingar.

Adams badkarsblandare 521020 - Se mer på vår hemsida

Adams badkarsblandare 521020

Adams badkarsblandare för väggmontage, 150 c/c. Adams är en mycket omfattande serie blandare med ett flertal olika badkarsblandare, tvättställsblandare, duschblandare, köksblandare och bidéblandare som alla ligger attraktivt till i pris. Alla blandarna finns i ett flertal olika ytbehandlingar som t.ex. krom, guld, bronserade o.s.v. Denna bild är något missvisande då de kromade blandarna tas hem med vitt grepp på duschhandtaget.

Donegal duschtermostat 12517 - Se mer på vår hemsida

Donegal duschtermostat 12517

Donegal klassisk duschtermostat 12517 i kromat utförande. Denna blandare finns i två varianter passande olika typer av installationer:

  • Europeisk standard med 150 c/c mellan anslutningarna och lekande R20 mutter på blandaren
  • Det i Sverige vanliga måttet 160 c/c och M26 utvändig gänga på blandaren.
Den finns även att få med uppåtgående R20 standardgänga för anslutning till duschset med taksil eller nedåtgående R15 standardgänga för anslutning till duschslang. Ytterligare en variant finns med både utlopp uppåt och nedåt.
Denna har en inbyggd omkastare och fungerar genom att vattenflödesvredet vrids vänstervarv för att sätta på och reglera flödet uppåt eller högervarv för att sätta på och reglera flödet nedåt.

Horus Coventry 28.208 - Se mer på vår hemsida

Horus Coventry 28.208

Coventry tvättställsblandare 28.208 är en klassisk 1920-talsmodell med lite enklare linjer. Blandaren är tillverkad av den Franska exklusivtillverkaren Horus och finns i olika varianter för att fylla alla funktioner i badrum och kök.

Speciellt för blandarna från Horus är förutom kvaliteten även den utsökta designen och de välarbetade ytbehandlingarna. Alla vita detaljer är tillverkade av äkta porslin. Blandarna finns i ett flertal olika ytbehandlingar.

Horus Eloise 02.208 - Se mer på vår hemsida

Horus Eloise 02.208

Eloise tvättställsblandare 02.208 är tillverkad exklusiva Franska Horus.

Alla vita detaljer på blandaren är av äkta porslin. Serien Eloise finns i ett flertal olika varianter för att fylla alla funktioner i badrum och kök.

Speciellt för blandarna från Horus är förutom kvaliteten även den utsökta designen och de välarbetade ytbehandlingarna. Alla vita detaljer är tillverkade av äkta porslin. Blandarna finns i ett flertal olika ytbehandlingar.

Horus Victoria 02.260 - Se mer på vår hemsida

Horus Victoria 02.260

Victoria trehåls tvättställsblandare 19.260 komplett med matchande bottenventil. Blandaren är tillverkad av den Franska exklusivtillverkaren Horus och finns i olika varianter för att fylla alla funktioner i badrum och kök. Den finns även i en variant med vanliga vred i stället för porslinsspakar kallad Julia. Blandaren finns i ett flertal olika ytbehandlingar.

Inside tvättställs eller bideblandare 9222Q - Se mer på vår hemsida

Inside tvättställs eller bideblandare 9222Q

Inside tvättställs eller bidéblandare med låg pip, krom. Blandaren levereras komplett med matchande bottenventil. Den passar i standard 35 mm hål och ansluts med standard 10 mm kopparrör.

Inside tvättställsblandare ingår i en hel serie moderna designer för badrum och kök

Maya tvättställsblandare 8912 - Se mer på vår hemsida

Maya tvättställsblandare 8912

Maya tvättställsblandare med matchande bottenventil. Kan fås med vitt handtag eller handtag i samma ytbehandling som övriga blandaren.

Blandaren finns i ett flertal olika ytbehandlingar

Mis tvättställsblandare 563010 - Se mer på vår hemsida

Mis tvättställsblandare 563010

Mis tvättställsblandare med bottenventil i matchande design, krom. Design Antonio Bullo. Finns även i en variant 563011 utan bottenventil. Blandaren passar i standard 35 mm hål och ansluts med standard 3/8'' tryckslangar.

Oxford 6312 - Se mer på vår hemsida

Oxford 6312

Oxford tvättställsblandare 6312 ingår i en mycket populär serie ettgreppsblandare i attraktiv prisnivå. Alla blandare i serien, som finns både till badrum och kök, mixar ett klassiskt utseende med modern funktion. Tvättställsblandaren levereras komplett med matchande bottenventil. Blandarna finns i ett flertal olika ytbehandlingar.