AlltomBostad
Badex AB

Visa alla produkter från: Badex AB

Köksblandare från Badex AB

Eloise köksblandare 02.703 - Se mer på vår hemsida

Eloise köksblandare 02.703

Eloise köksblandare 02.703 från Franska Horus. Köksblandaren har en modern funktion med sitt ettgreppsreglage medan designen i övrigt är klassisk. Vita detaljer på blandaren är av äkta porslin och pipen är vridbar. Blandaren finns i ett flertal olika ytbehandlingar och det finns även en variant 02.723 som har en separat handdusch.

Herbeau Valence 42.05 - Se mer på vår hemsida

Herbeau Valence 42.05

Exklusiv köksblandare tillverkad i Frankrike av anrika Herbeau, ett av de riktigt anrika företagen i branschen. Blandaren har svängbar pip och handtagen går att få i porslin eller mörkt trä. Den går att få i ett tiotal olika ytbehandlingar. Det finns även en variant på denna blandare med separat handdusch.

Horus Eloise 02.123 - Se mer på vår hemsida

Horus Eloise 02.123

Eloise köksblandare med handdusch från exklusiva Franska Horus. Blandaren finns även i en variant utan handdusch. Speciellt för blandarna från Horus är förutom kvaliteten även den utsökta designen och de välarbetade ytbehandlingarna. Alla vita detaljer är tillverkade av äkta porslin. Blandarna finns i ett flertal olika ytbehandlingar och även i en variant utan handdusch.

Horus Victoria 19.141 - Se mer på vår hemsida

Horus Victoria 19.141

Victoria köksblandare på justerbara ståndarben från exklusiva Franska Horus.
Benen är vridbara vilket gör att blandaren passar i hål 145 - 255 mm c/c.
Speciellt för blandarna från Horus är förutom kvaliteten även den utsökta designen och de välarbetade ytbehandlingarna. Alla vita detaljer är tillverkade av äkta porslin. Blandarna finns i ett flertal olika ytbehandlingar och går även att få i en variant med vanliga vred.

Kobuk köksblandare 2285 - Se mer på vår hemsida

Kobuk köksblandare 2285

Kobuk köksblandare med fjäderpip. Finns endast i kromat utförande.

Blandaren monteras i standard 35 mm hål och ansluts med standard 3/8'' tryckslangar. Pipen är svängbar.

Kobuk köksblandare 2382 - Se mer på vår hemsida

Kobuk köksblandare 2382

Kobuk etthåls köksblandare, finns i krom eller matt krom.

Blandaren monteras i standard 35 mm hål och ansluts med standard 3/8 tryckslang. Pipen är svängbar.

Oxford köksblandare 6380 - Se mer på vår hemsida

Oxford köksblandare 6380

Populära Oxford köksblandare i klassisk stil. Blandaren kombinerar ett klassiskt utseende med modern ettgreppsfunktion och finns i ett flertal ytbehandlingar som krom, bronserad, matt krom och krom blandat o.s.v. Pipen är svängbar och de vita detaljerna är tillverkade av s.k. Recine som är en imitation av porslin. Blandaren är tillverkad i Italien och kombinerar hög kvalitet med ett attraktivt pris.

Princeton köksblandare 850 - Se mer på vår hemsida

Princeton köksblandare 850

Princeton köksblandare med två vred i klassisk 1920-talsstil. Blandaren finns i ett flertal ytbehandlingar. Pipen är svängbar och de vita detaljerna är tillverkade av s.k. Recine som är en imitation av porslin. Blandaren är tillverkad i Italien och kombinerar hög kvalitet med ett attraktivt pris.