AlltomBostad
 
Anebyhusgruppen

Visa alla produkter från: Anebyhusgruppen

Putsade hus från Anebyhusgruppen

Anebyhus Algoritm - Se mer på vår hemsida

Anebyhus Algoritm

1-planshus
5 r.o.k.
Boyta: 136 m²

Algoritm består av tre genomtänkta partier. En separat sovrumsavdelning med allrum (här finns en föräldrasvit med eget badrum samt en stor walk-in-closet). En huvuddel med vardagsrum och kök, vars smarta placering ger både praktisk uppsikt mot entrésidan/gatan och direktkontakt med trädgårdssidan. Slutligen en del med groventré och tvättstuga. Ett riktigt väl fungerande hus!

Anebyhus Decimal - Se mer på vår hemsida

Anebyhus Decimal

1-planshus
4 r.o.k.
Boyta: 109 m²

En välplanerad villa med tre sovrum i direkt anslutning till den stora gemensamma öppna platsen med vardagsrum, kök och matplats. Här har du kontakt med husets alla delar. Fönster i flera väderstreck skapar ett ljust och härligt rum. Vardagsrumsdelen kan göras mer avskild från kök och matplats, beroende på hur man vill använda den. Tvättstugan med sin groventré nås direkt från köket.

Anebyhus Diameter - Se mer på vår hemsida

Anebyhus Diameter

1-planshus
6 r.o.k.
Boyta: 147 m²

Ett spännande och kreativt hus som kombinerar sadeltak med pulpettak och som dessutom har en modern och generös fönstersättning. Hela huset bildar en H-form, vilket ger många fördelar i planlösningen. Här finns två separata delar, en barn-/ungdomsdel och en föräldradel. En praktisk lösning för alla, där ingen behöver störa någon annan. Båda delarna förenas av köket och matplatsen, som bildar husets hjärta.

Anebyhus Diskonti - Se mer på vår hemsida

Anebyhus Diskonti

1-planshus
6 r.o.k.
Boyta: 142 m²

Söker du ett modernt och funktionellt hus med stiltypiska detaljer, så ska du titta närmare på Diskonti. Redan utanför huset märks hur man lyckats förena det praktiska med det estetiska tack vare den väderskyddade entrén. I hallen får man omedelbart en god överblick och kontakt med husets alla delar. Rakt fram möts man av det generösa och luftiga vardagsrummet med snedtak och stora fönster. I anslutning till vardagsrummet finns även matplats/kök.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår