AlltomBostad
Anebyhusgruppen

Visa alla produkter från: Anebyhusgruppen

Putsade hus från Anebyhusgruppen

Anebyhus Algoritm - Se mer på vår hemsida

Anebyhus Algoritm

1 plan
6 rum och kök
140 kvm

Algoritm är ett hus som på många sätt är alldeles lagom, men inte på det där tråkiga sättet. Planlösningen ger huset massor av rymd och redan vid den stora dubbeldörren under tak känner du dig hemma. Huset består av tre tydliga partier – groventrén med klädvårdsrum och arbetsrum, huvuddelen med kök och vardagsrum samt en privat del med sovrummen, badrum, klädkammare och ett mindre allrum.

Anebyhus Bijektiv - Se mer på vår hemsida

Anebyhus Bijektiv

1,5 plan
6 rum och kök
155 kvm

I entrén till Bijektiv möts du av ljuset som strilar in från baksidan och vidare genom de stora rummen. I kök och vardagsrum kommer ord som stort och öppet till sin absoluta rätt – inte minst när du öppnar de stora pardörrarna ut till trädgården. Från entrén når du husets privata del på övervåningen. Här finns badrum, allrum och tre sovrum. Om barnen är lite äldre och vill ha denna våning för sig själva, kan du välja bort det största sovrummet för att istället utöka allrummet. Härifrån får man även frisk luft via den franska balkongen.

Anebyhus Decimal - Se mer på vår hemsida

Anebyhus Decimal

Smart planlösning på liten yta.

En välplanerad villa med tre sovrum i direkt anslutning till den stora gemensamma öppna platsen med vardagsrum, kök och matplats. Här har du kontakt med husets alla delar. Fönster i flera väderstreck skapar ett ljust och härligt rum. Vardagsrumsdelen kan göras mer avskild från kök och matplats, beroende på hur man vill använda den. Tvättstugan med sin groventré nås direkt från köket.

Anebyhus Diameter - Se mer på vår hemsida

Anebyhus Diameter

Ett spännande och kreativt hus som kombinerar sadeltak med pulpettak och som dessutom har en modern och generös fönstersättning. Hela huset bildar en H-form, vilket ger många fördelar i planlösningen. Här finns två separata delar, en barn-/ungdomsdel och en föräldradel. En praktisk lösning för alla, där ingen behöver störa någon annan. Båda delarna förenas av köket och matplatsen, som bildar husets hjärta. Härifrån har man direktkontakt med såväl entré, som vardagsrum och allrum, tack vare de stora öppningarna.

Anebyhus Diskonti - Se mer på vår hemsida

Anebyhus Diskonti

1 plan
6 rum och kök
140 kvm

Här är det lätt att känna sig varmt välkommen. Det märker du redan i entrén, som ligger under tak, skyddad från väder och vind. Väl på plats i huset finns det gott om utrymme för allt och alla – barnen och deras kompisar, husdjuren, släkten och vännerna. Barnen har även fått ett eget litet allrum precis utanför deras sovrum. För att ge Diskonti ännu mer karaktär och lite extra ljus har vi ritat in ett snyggt runt fönster strax under ryggåstaket.

Anebyhus Konvergent - Se mer på vår hemsida

Anebyhus Konvergent

2 plan
6 rum och kök
172 kvm

Konvergent är ett stort och rymligt hus med plats för alla, inte minst tack vare de fyra stora sovrummen. Här finns bland annat hela tre klädkammare. Fasadens spännande arkitektur ger ett ytterst modernt intryck. Inomhus är bland annat den sköna rymden i vardagsrummet en härlig uppenbarelse. Som du ser på planritningen har Konvergent takfönster både i badrum och vardagsrum, något som också ger huset en spännande karaktär.

Anebyhus Topologi - Se mer på vår hemsida

Anebyhus Topologi

2 plan
5 rum och kök
169 kvm

Här pratar vi öppenhet och rymd på riktigt. Med en takhöjd på fem meter i entrén är det svårt att inte känna sig storslaget välkomnad. Samma atmosfär följer genom huset och ut till baksidan, där du även hittar en utgång från kök och matsalsdel. De öppna partierna vid trappan skapar en öppenhet som sträcker sig från entrén och upp till övervåningen. På övervåningen finns ett allrum med utgång till den stora och härliga takterrassen på nästan 38 kvadratmeter!

Anebyhus Vinkel - Se mer på vår hemsida

Anebyhus Vinkel

Ett modernt vinkelhus med en spännande fönstersättning och stora öppna sällskapsytor. Kök, matplats och vardagsrum bildar en stor naturlig umgängesyta. Vardagsrummet får extra rymd av sitt ryggåstak. Husets vinkel skapar en uteplats i lä med utgångar både från kök och vardagsrum. Köket är väl tilltaget och har plats för en köksö, om man så önskar. Trappan till övervåningen är praktiskt placerad i groventrén intill tvättstugan. Där uppe finns två sovrum, allrum och gott om förvaring.

Ekonomen 142 - Se mer på vår hemsida

Ekonomen 142

1 plan
6 rum och kök
142 kvm

Bättre än så här kan det knappast bli. Köket är stort med flera ljusinsläpp och ligger i direkt anslutning till det rymliga vardagsrummet. Här har ni möjlighet att sätta upp ännu en vägg och få fyra sovrum om familjen växer. På baksidan finns en insynsskyddad uteplats som kan bli en favoritplats under ljumma sommarkvällar. Väljer ni dessutom att bygga ett garage i närheten av tvättstugan så kan ni skapa en känsla av ett U-hus. Fundera på hur ni vill att solen ska flöda in i både hus och över uteplats.

Ekonomen 156 - Se mer på vår hemsida

Ekonomen 156

1,5 plan
7 rum och kök
156 kvm

Vad sägs om ett hem som kan växa i samma takt som familjen? Är ni redan en stor familj eller har behov av mycket yta så kan ni välja en färdiginredd övervåning medan den nystartade familjen kan välja att inreda den först senare. Entrén är välkomnande för både familj och gäster. Redan från dörrtröskeln ser man rätt genom hall och vardagsrum till baksidan. I köket finns gott om plats för förberedelser av både barnkalas och midsommarfest.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår