Anebyhusgruppen

Visa alla produkter från: Anebyhusgruppen

Putsade hus från Anebyhusgruppen

Sluttningshus BACKLILJA MODERN - Se mer på vår hemsida

Sluttningshus BACKLILJA MODERN

Vackert sluttningshus med rymlig känsla. Trappan är placerad mitt i huset vilket ger en bra kommunikation mellan våningarna. Från entrén på övervåningen får du en fin kontakt med ljuset från balkongsidan. Det stora fönstret i vardagsrummet ger även köket mycket ljus. Sluttningsplanet har tre sovrum och gott om förvaring. Som alternativ planlösning kan väggen mellan hall och sovrum på övervåningen tas bort. Det ger en luftigare möblering i vardagsrum och en härlig matplats i det stora fönstret. Gör du på samma sätt på sluttningsplanet, mellan hallen och det lilla sovrummet, får du en fin plats för tv-rum/allrum.

1-planshus Löjtnantshjärta - Se mer på vår hemsida

1-planshus Löjtnantshjärta

Ett rejält och traditionellt hus med mycket känsla och en imponerande entré, på både ut- och insida. En känsla av rymd får man redan under det välkomnande entrétaket. En känsla som man tar med sig in där det stora vardagsrummet och köket öppnar upp sig i en ljus och härlig sällskapsyta innanför entrén med praktisk klädkammare att hänga undan ytterplaggen i. Hela huset andas symmetri och ordning, med gott om förvaring och praktiska lösningar. Här finns fyra sovrum, varav ett föräldrasovrum med eget lyxigt badrum, stort nog även för ett badkar.

1-planshus Multipel - Se mer på vår hemsida

1-planshus Multipel

Detta är ett av våra mest populära hus och vi förstår varför. Här finns en härlig lättillgänglighet och rejäla fönsterpartier som skapar en härlig rymd. Multipel har två sovrum med möjlighet att addera ett tredje. Vardagsrummet är placerat i en egen vinkel men samtidigt fin kontakt med köket och matplatsen. Det här huset rymmer en praktisk köksingång/ groventré som leder vidare till in tvättstuga, toalett och kök. I husets vinkel får du en perfekt skyddad uteplats, som enkelt nås via köket.

1,5-planshus Åkervädd - Se mer på vår hemsida

1,5-planshus Åkervädd

Vackert ladhus på 1,5 våning där trappan är placerad mitt i huset och vänd in mot husets centrum. Entrévåningens stora, ljusa umgängesdel och sovrumsdelen med badrum och tvättstuga separeras på ett naturligt sätt av entrépartiet. På entréplan är de gemensamma utrymmena prioriterade. Här utnyttjas takhöjden vilket ger ett luftigt och ljust rum. En separat våning för ungdomarna med två rymliga sovrum, egen toalett och ett väl tilltaget allrum/tv-rum. Ett alternativ för övervåningen är en föräldrasvit med klädkammare och ett eget allrum som kan användas till hemkontor.