AlltomBostad
Anebyhusgruppen

Visa alla produkter från: Anebyhusgruppen

Trähus från Anebyhusgruppen

Anebyhus Diameter - Se mer på vår hemsida

Anebyhus Diameter

1 plan
6 rum och kök
147 kvm

En modern och flexibel husmodell med stora möjligheter till förändringar. Välj funkisstil med pulpettak eller traditionellt sadeltak och spröjsade fönster och huset byter fullständigt karaktär. Den spännande planlösningen upplever man så fort man kliver in och kommer rakt in i husets hjärta – köket. Till höger har man vardagsrum och föräldrasovrum, till vänster barn/ungdomsavdelningen med sitt eget allrum. De båda delarna bildar en skyddad uteplats på husets baksida.

Anebyhus Multipel - Se mer på vår hemsida

Anebyhus Multipel

1 plan
4 rum och kök
124 kvm

Vinkelhuset Multipel är ett av våra mest populära. Lättillgängligheten i planlösningen och den högre takhöjden i ena sektionen, är ett par av anledningarna till det. Tack vare det höjda taket har vardagsrummet fått en riktigt skön rymd, vilket förstärks av de rejäla fönsterpartierna som ger ljus och frihetskänsla. I husets vinkel får du en trevlig och skyddad uteplats som du når via köket. Praktiskt när det blir dags för sommarens grillfester – eller kanske ta en paus efter morgonens längder.

Anebyhus Symmetri - Se mer på vår hemsida

Anebyhus Symmetri

1 plan
7 rum och kök
193 kvm

Symmetri är ett av våra största hus. Huset har en flexibel planlösning med många möjligheter och du kan till exempel låta barnen få sin helt egna, väl tilltagna avdelning. Hit har de även en egen entré från carporten och familjen kan ha en helt privat del av huset – för sovrum eller arbetsrum. Takfönstret över entrén, de två badrummen, gästtoaletten i hallen och de fyra rejäla sovrummen är några klara fördelar med att detta hus är modell större.

Ekeforshus Bridgeport - Se mer på vår hemsida

Ekeforshus Bridgeport

2 plan
7 rum och kök
197 kvm

Svensk funktionalism inspirerad av amerikansk New England-stil betyder stora generösa ytor, massor av praktiska lösningar och trivsam charm. Innanför de vackra pardörrarna möts man av en rymlig hall, som följs av en stor matplats och det fantastiska vardagsrummet med sina vackra välvda fönster och sitt ryggåstak på närmare 3,5 m. Huset har tre sovrum, två badrum och ett väl tilltaget allrum på övervåningen. Entréplan har ytterligare ett sovrum, alternativt ett hemmakontor.

Ekeforshus Tusensköna - Se mer på vår hemsida

Ekeforshus Tusensköna

1,5 plan
6 rum och kök
159 kvm

Tusensköna är huset med rum för många barn eller intressen. Entrévåningen med ett riktigt stort och öppet rum låter livet få ta plats. Eller vad sägs om kök med matplats, matsal och vardagsrum? Här finns även ett sovrum/gästrum/arbetsrum/TV-spelsrum. Ovanvåningen har 3 sovrum, varav ett sovrum med walk-in-closet och badrum. Mellan sovrummen har huset ett stort genomgående allrum med plats för soffor och avkoppling.

Ekonomen 145 - Se mer på vår hemsida

Ekonomen 145

2 plan
7 rum och kök
145 kvm

Stig in i hallen, stuva undan ytterkläderna i den praktiska entrén och känn det varma hallgolvet under fötterna. Här behöver ni inte oroa er för blöta vantar på parketten tack vare den vattenburna golvvärmen. Entrévåningen är planerad för att skapa gemenskap och mysiga hemmakvällar. På övervåningen finns det gott om plats för både sovrum och allt det där som man inte alltid vill att gästerna ska se. Det stora sovrummet har en praktisk klädkammare och från allrummet på övervåningen får ni dessutom utsikt över trädgården.

Kungshus Grundsund - Se mer på vår hemsida

Kungshus Grundsund

1,5 plan
6 rum och kök
145 kvm

En kompakt och praktisk husmodell med gavelentré, vilket passar bra på en långsmal tomt. Här är kök och vardags¬ rum en enda stor öppen yta och det finns passage till wc/dusch och tvätt från både entré och kök. Trappan ligger inte centrerad i huset, vilket gör att överplanet känns lite mer avskilt och privat. Trots en något mindre boyta finns det ändå plats för fyra ordentliga sovrum och väl tilltagen yta för sällskap och samvaro.

Kungshus Holmersund - Se mer på vår hemsida

Kungshus Holmersund

1,5 plan
6 rum och kök
160 kvm

Detta är urtypen för sekelskiftesvillan från Västsverige med en harmonisk balans i form och proportioner. En välkomnande entréveranda leder in till en rymlig inre hall. Rakt fram har man det öppna och ljusa allrummet med sin vackra glasveranda och en umgängesdel på hela 45 kvadratmeter. Bredvid ligger ett väl tilltaget rum med många möjligheter: gästrum, arbetsrum, tv-rum etc. På övervåningen finns tre stora sovrum, ett stort badrum med badkar och dusch samt ett luftigt allrum med utgång till den fina balkongen.

Kungshus Tjörn - Se mer på vår hemsida

Kungshus Tjörn

2 plan
6 rum och kök
201 kvm

Tjörn är husmodellen för dig med riktigt höga krav på ditt boende. Här finns det gott om plats för hela familjen. Det känner man redan i den rymliga entrén. Med alla sina stora fönster ger huset goda möjligheter till utsikt över vackra omgivningar från båda plan. Glasverandan i vardagsrummet passar utmärkt som matplats.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår