AlltomBostad
 
Anebyhusgruppen

Visa alla produkter från: Anebyhusgruppen

Trähus från Anebyhusgruppen

Anebyhus Diameter - Se mer på vår hemsida

Anebyhus Diameter

1-planshus
6 r.o.k.
Boyta: 147 m²

Ett spännande och kreativt hus som kombinerar sadeltak med pulpettak och som dessutom har en modern och generös fönstersättning. Hela huset bildar en H-form, vilket ger många fördelar i planlösningen. Här finns två separata delar, en barn-/ungdomsdel och en föräldradel. En praktisk lösning för alla, där ingen behöver störa någon annan. Båda delarna förenas av köket och matplatsen, som bildar husets hjärta.

Anebyhus Multipel - Se mer på vår hemsida

Anebyhus Multipel

1-planshus
4 r.o.k.
Boyta: 124 m²

Ett av våra populäraste hus – och det finns goda orsaker! Här finns en härlig lättillgänglighet och en hel sektion som har extra god takhöjd. Tillsammans med rejäla fönsterpartier skapas en härlig rymd. Multipel har tre sovrum, väl avskilda från varandra. Vardagsrummet har sin egen del, men samtidigt fin kontakt med köket och matplatsen. Det här huset rymmer en klassisk köksingång/groventré som praktiskt leder vidare till tvättstuga, toalett och kök.

Anebyhus Precision - Se mer på vår hemsida

Anebyhus Precision

1-planshus
6 r.o.k.
Boyta: 165,5 m²

Pulpettaket på det här huset ger möjlighet till snedtak och fler fönster över glaspartiet i vardagsrummet. I anslutning till entrén finns en stor och rymlig klädkammare som går att dela av till en liten gästtoalett. Förutom den stora klädkammaren så finns en praktisk skjutdörrsgarderob i entrén. Till vänster i huset ligger en egen sovrumsdel med två sovrum och ett allrum.

Anebyhus Prefix - Se mer på vår hemsida

Anebyhus Prefix

1-planshus
4 r.o.k.
Boyta: 130 m²

Ett hus med utmanande och spännande former och linjer, både ute och inne. Från entrén har man fri sikt genom hela huset via matplats och vardagsrum. Det stora och ljusa vardagsrummet är något avskilt från kök och matplats, men har ändå en bra kontakt in mot husets kärna. Man kan stå i köket och se ända bort till vardagsrummets soffor och fåtöljer. En klok detalj i detta välplanerade hus är den prakstiska klädförvaringen direkt invid entrén.

Anebyhus Prisma - Se mer på vår hemsida

Anebyhus Prisma

1-planshus
4 r.o.k.
Boyta: 159 m²

En modern och stilren arkitektur med spännande takformation. Vardagsrummet är placerat som ett eget, avskilt rum med utgång till en härlig, väderskyddad vinkel. Det stora köket har en köksö, som avskiljer arbetsdelen från matplatsen, men allt hänger ihop som en social yta. I både vardagsrum och kök/matplats kan du med fördel välja till parallelltak, för att få ännu mer rymd. Stora glaspartier ger det här huset en särskild karaktär, både genom det fina ljusinsläppet och de goda utsiktsmöjligheterna.

Anebyhus Symmetri - Se mer på vår hemsida

Anebyhus Symmetri

1-planshus
7 r.o.k.
Boyta: 196 m²
Vårt största 1-planshus har en flexibel planlösning och massor av möjligheter. Huset har både allrum och vardagsrum – skönt när barn och tonåringar behöver egna ytor. Omtanken går igen i planeringen av de fyra sovrummen. Du hittar en väl avskild föräldradel med sovrum, egen wc och walk-in-closet. Barnen har en egen sovrumsdel i anslutning till det rejäla allrummet (de kan t o m ha egen ingång via tvättrummet). Med fyra stora sovrum, två badrum och separat gästtoalett klarar Symmetri alla livets skeden.

Ekeforshus Azalea - Se mer på vår hemsida

Ekeforshus Azalea

1-planshus
6 r.o.k.
Boyta: 150 m²

Ett symmetriskt och välplanerat hus för den stora familjen med ett rikt socialt umgänge. Huset har formen av ett H med två avdelningar som binds ihop av det stora köket på mitten, husets verkliga hjärta. Här har man naturlig kontakt med trädgården via dubbla altandörrar. Entrén är precis så välplanerad som man kan önska sig, med wc på ena sidan och tvättstuga på den andra. Och strax innanför, gott om förvaring. Avdelningen till vänster har sovrum och badrum. Till höger imponerar det ljusa vardagsrummet med sitt ryggåstak, stora fönster och fyra meter i takhöjd.

Ekeforshus Backsippa - Se mer på vår hemsida

Ekeforshus Backsippa

1-planshus
3 r.o.k.
Boyta: 100 m²

Ett litet hus med stora ytor. Den öppna delen med kök, matplats och vardagsrum ger gott om plats för umgänge och sammankomster, t ex när barn och barnbarn kommer och hälsar på. Den stora ytan betyder också stora inredningsmöjligheter, med braskamin, ett par sköna fåtöljer m m. Master bedroom är väl tilltaget med plats för stor garderobslösning och utgång direkt till uteplats och trädgård.

Ekeforshus Blåklocka - Se mer på vår hemsida

Ekeforshus Blåklocka

1-planshus
4 r.o.k.
Boyta: 130 m²

Det första som möter dig är en klassisk fasad med spröjsade fönster. Sedan öppnar sig en stor rymd. I centrum av det här sociala enplanshuset finns ett stort vardagsrum, som gränsar till det generösa köket/matplatsen. De tre sovrummen är placerade var sitt hörn av huset. Två av dem delar badrum. Det större föräldrasovrummet har eget badrum med hall som kan fungera som dressing room. Till Blåklocka kan du med fördel lägga till en välkomnande veranda – helt i linje med husets klassiska karaktär.

Ekeforshus Ljung - Se mer på vår hemsida

Ekeforshus Ljung

1-planshus
6 r.o.k.
Boyta: 166 m²

Här får du ett välplanerat hus med hela fem sovrum utan att göra avkall på de generösa förvaringsmöjligheterna i entrén, eller den härliga, öppna planlösningen med vardagsrum och kök/matplats. Vardagsrummet har dessutom extra rymd tack vare sitt ryggåstak. Kök/matplats är avdelat endast genom den lilla vägg som kyl och frys skapar. Tvättstugan är noga planerad med tvättdelen för sig och groventrén för sig.

Ekeforshus Lupin - Se mer på vår hemsida

Ekeforshus Lupin

1-planshus
4 r.o.k.
Boyta: 116 m²

I entrén välkomnas man av en funktionell hall som leder vidare in till det rymliga vardagsrummet. Här finns det möjlighet att välja till en kamin i mitten för att visuellt dela upp vardagsrum och kök/matplats. Till höger ligger den mer privata sovrumsdelen med tre rum, eget badrum och klädkammare. Huset har inte mindre än tre utgångar till trädgård och uteplatser utöver huvudentrén.

Ekeforshus Löjtnantshjärta - Se mer på vår hemsida

Ekeforshus Löjtnantshjärta

1-planshus
5 r.o.k.
Boyta: 158 m²

Ett rejält och traditionellt hus med mycket känsla och en imponerande entré, både utanför och inuti själva huset. Man får en känsla av rymd redan under det stora entrétaket, men även när man kliver in och det stora vardagsrummet och köket öppnar upp sig. Hela huset andas symmetri och ordning, med klok förvaring och praktiska lösningar. Här finns fyra sovrum, varav ett föräldrasovrum med eget lyxigt badrum, stort nog även för ett badkar.

Ekeforshus Magnolia - Se mer på vår hemsida

Ekeforshus Magnolia

1-planshus
5 r.o.k.
Boyta: 164 m²

Ett vackert och stilfullt vinkelhus med stora sällskapsytor och nära till trädgården. Via en överbyggd entré på gaveln kommer man in i, och ser direkt, hela husets förlängning. Här öppnar sig en sammanhängande yta på 55 m2 med vardagsrum, matplats och kök i ett. Härifrån har man också två altandörrar ut mot en vindskyddad uteplats, vilket suddar ut gränsen mellan ute och inne.

Ekeforshus Pärlhyacint - Se mer på vår hemsida

Ekeforshus Pärlhyacint

1-planshus
6 r.o.k.
Boyta: 158 m²

Ett välplanerat hus i vinkel, som bildar en stor skyddad uteplats för sommarens ljumma kvällar. Den klassiska inglasade farstukvisten välkomnar besökarna och bidrar till härlig stämning i detta trivsamma hus. Innanför entrén öppnar sig vardagsrum, allrum och kök. Här finns gott om ytor att röra sig på. Här har man också kontakt med husets alla delar. Rakt fram ligger den separata barn-/ungdomsdelen med eget allrum och badrum.

Ekeforshus Stjärnklocka - Se mer på vår hemsida

Ekeforshus Stjärnklocka

1-planshus
6 r.o.k.
Boyta: 147 m²

Ett både charmigt och praktiskt hus med en mycket klok uppdelning. I ena delen av huset ligger en separat barn-/ungdomsdel med tre sovrum och ett allrum och i den andra delen, vardagsrum och föräldrarnas sovrum. Det kan vara en stor fördel när barnen har kompisar hemma. Mitt emellan ligger entré, kök och matplats, lätt tillgängliga för alla. En lyxig detalj är föräldrarummet med egen klädkammare och eget badrum.

Fokus 86 - Se mer på vår hemsida

Fokus 86

1-planshus
4 r.o.k.
Boyta: 86,4 m²

En trivsam och praktisk villa där allt är samlat på samma plan. De öppna ytorna mellan kök, vardagsrum och hall ger gott om plats att umgås, koppla av och laga mat tillsammans. Huset har ett stort sovrum och två mindre vilket gör att huset både passar perfekt för den lilla familjen men även för dig som drömmer om ett lättskött fritidshus.

Fokus 110 - Se mer på vår hemsida

Fokus 110

1-planshus
4 r.o.k.
Boyta: 110 m²

Ett välplanerat enplanshus med tre sovrum på relativt liten yta. Perfekt för tvåbarnsfamiljen. Planlösningen är ljus och öppen mellan köket och vardagsrummet. Här finns väl tilltagna fönster och en altandörr som leder ut till baksidan. Här finns plats för umgänge året runt. Gör om en klädkammare till wc/dusch så slipper ni köa till badrummet på morgnarna. Fokus 110 hette tidigare Ekonomen 110.

Fokus 133 - Se mer på vår hemsida

Fokus 133

1-planshus
6 r.o.k.
Boyta: 133,2 m²

Ett smart vinkelhus med plats för den lite större familjen. Här finns en separat avdelning för barnen med egen wc/dusch. Ljus, generös och öppen lösning mellan kök och vardagsrum som ger en bra kontakt med alla rum i huset. Utgång från köket till uteplats i lä. Fokus 133 hette tidigare Ekonomen 133.

Fokus 143 - Se mer på vår hemsida

Fokus 143

1-planshus
5 r.o.k.
Boyta: 142,7 m²

Bättre än så här kan det knappast bli. Köket är stort med flera ljusinsläpp och ligger i direkt anslutning till det rymliga vardagsrummet med ryggåstak i vinkeln. På baksidan finns en insynsskyddad uteplats som kan bli en favoritplats under ljumma sommarkvällar. Väljer ni dessutom att bygga ett garage i närheten av tvättstugan så kan ni skapa en känsla av ett U-hus. Fundera på hur ni vill att solen ska flöda in i både hus och över uteplats. Fokus 143 är delvis baserad på tidigare Ekonomen 143.

Kungshus Burö - Se mer på vår hemsida

Kungshus Burö

1-planshus
4 r.o.k.
Boyta: 134 m²

Ett harmoniskt och vackert hus med en väl genomtänkt och praktisk planlösning. Vardagsrum och kök bildar tillsammans ett stort och ljust rum på över 50 m2. Här finns inte mindre än åtta fönster. Entrén och hallen är också väl tilltagna och har plats för både byrå och sittmöbel. Här ligger också husets stora klädkammare. Föräldrasovrummet är på hela 15 m2 och har plats för en hel garderobsvägg. Dessutom har man egen utgång till trädgård och altan härifrån.

Kungshus Hönö - Se mer på vår hemsida

Kungshus Hönö

1-planshus
6 r.o.k.
Boyta: 151 m²

Det här huset kännetecknas av sina stora, sociala umgängesytor. De gemensamma ytorna är uppdelade på ett allrum, och den enhet på nära 50 m2 som binder ihop kök, matplats och vardagsrum. Här finns stora fönster mot baksidan. Hönö har tre sovrum, där föräldrasovrummet och barnsovrummen ligger i var sin del av huset med separata badrum. Här finns också ett arbetsrum som ligger nära föräldrasovrummet. För alternativ planlösning, se Ekeforshus Pärlhyacint s. 93.

Kungshus Pinnö - Se mer på vår hemsida

Kungshus Pinnö

1-planshus
5 r.o.k.
Boyta: 158 m²

Ett hus som bjuder på klassiska linjer och en praktiskt planerad planlösning. I entrén möts man av det luftiga vardagsrummet och ett par steg in öppnar också det generösa köket och matplatsen upp sig. Ytan kan delas av utan att förlora den rymliga känslan om man t ex placerar kaminen på ett alternativt sätt. En finess med detta hus är den extra rymliga och välplanerade tvättstugan, som har plats för mycket arbetsyta.

Kungshus Rörö - Se mer på vår hemsida

Kungshus Rörö

1-planshus
6 r.o.k.
Boyta: 166 m²

Ett klassiskt hus i H-formation som ger fina läplatser både på entré- och trädgårdssidan. Föräldrasovrummet har lyxen att ha både eget badrum och eget stort dressing room. Huset har tre sovrum, placerade i var sitt hörn, vilket ger lugn och avskildhet. Huset har också ett separat allrum/bibliotek i anslutning till vardagsrummet. I vardagsrummet ger ryggåstaket en bra rymd. Kök och matplats får en separat del i den stora öppna planlösningen med vardagsrummet.

Kungshus Saltvik - Se mer på vår hemsida

Kungshus Saltvik

1-planshus
7 r.o.k.
Boyta: 196 m²

Den flexibla planlösningen ger detta stora hus massor av möjligheter. I anslutning till entrén finns en rejäl klädkammare. Huset har både mediarum, allrum och vardagsrum – skönt när barn och tonåringar behöver egna ytor. Omtanken går igen i planeringen av de fyra sovrummen. Du hittar en lyxig föräldrasvit med sovrum, eget badrum och walk-in-closet. Barnen har en egen sovrumsdel i anslutning till det rejäla allrummet.

Anebyhus Bijektiv - Se mer på vår hemsida

Anebyhus Bijektiv

1,5-planshus
6 r.o.k.
Boyta entréplan: 86 m²
Boyta övervåning: 66 m²

Redan i den stilrena entrén möts du av ljuset, som strilar in från baksidan och vidare in genom de stora ytorna. Kök, vardagsrum och matplats bildar en öppen och social yta. Under den varma årstiden öppnar ni kanske pardörrarna till trädgården. Övervåningen är den privata delen med badrum, allrum och tre sovrum. Balkongdörren släpper in frisk luft när det behövs.

Anebyhus Diagonal - Se mer på vår hemsida

Anebyhus Diagonal

1,5-planshus
8 r.o.k.
Boyta entréplan: 119 m²
Boyta övervåning: 73 m²

Med sina sex sovrum är det här ett hus för den stora familjen. Flera av sovrummen har dessutom plats även för skrivbord. Typiskt för det här huset är också placeringen av trappan mitt i huset. Det rymliga vardagsrummet har ryggåstak och rikligt med fönster, vilket ger en härlig rymd. Huset har också ett praktiskt kök med en stor köksö och en stor klädkammare vid entrén, precis där man behöver den.

Anebyhus Ekvation - Se mer på vår hemsida

Anebyhus Ekvation

1,5-planshus
5 r.o.k.
Boyta entréplan: 112 m²
Boyta övervåning: 49 m²

Ett annorlunda hus med en annorlunda planlösning på många sätt. Entrén, som är husets centrala nav, har både förvaring och wc. En generös passage leder in mot den ljusa och öppna matplatsen och vardagsrummet, med sin imponerande öppning upp till övervåningen. In till vänster ligger köket. Till höger, i ett litet annex, ligger ett separat föräldrasovrum med eget badrum.

Anebyhus Jubileumshus No 1 - Se mer på vår hemsida

Anebyhus Jubileumshus No 1

1,5-planshus
5 r.o.k.
Boyta entréplan: 75,5 m²
Boyta övervåning: 50,6 m²

Våra jubileumshus är hus som ska bli till hem för generationer framöver. Deras stilrena kvadratiska grundformen finns i två grundstorlekar, ett 1,5-planshus och ett 2-planhus. När vi kliver in över tröskeln flödar ljuset. Bottenvåningens öppna planlösning skapar rymd och gemensamhetskänsla i hela huset. Alla rum har fönster åt två håll. Det garanterar ett härligt ljusinsläpp, oavsett tomt och läge.

Anebyhus Kubik - Se mer på vår hemsida

Anebyhus Kubik

1,5-planshus
5 r.o.k.
Boyta entréplan: 68 m²
Boyta övervåning: 48 m²

Kubik är inte vårt största hus, men tack vare sin goda planering klarar huset det mesta! När du kommer in genom entrén möts du av en lång, rymlig hall med praktisk direktingång till både tvättstuga och wc. Längre in öppnar huset upp sig genom ett stort vardagsrum med stora fönster. Gå vidare in till köket och den inbjudande matplatsen.

Anebyhus Vektor - Se mer på vår hemsida

Anebyhus Vektor

1,5-planshus
7 r.o.k.
Boyta entréplan: 130 m²
Boyta övervåning: 86 m²

Ett stort, modernt och funktionellt vinkelhus, både på utsidan och insidan. Tydligast blir nog den moderna stilen i den generösa och spännande fönstersättningen. Vinkeln skapar en skyddad uteplats, med utgång via vardagsrummets stora glasytor. Entréplanet har en öppen planlösning med bra kontakt mellan kök, matplats och vardagsrum. En perfekt plats för trivsamt umgänge.

Anebyhus Vinkel - Se mer på vår hemsida

Anebyhus Vinkel

1,5-planshus
5 r.o.k.
Boyta entréplan: 86 m²
Boyta övervåning: 45,7 m²

Ett modernt vinkelhus med en spännande fönstersättning och stora öppna sällskapsytor. Kök, matplats och vardagsrum bildar en stor naturlig umgängesyta. Vardagsrummet får extra rymd av sitt ryggåstak. Husets vinkel skapar en uteplats i lä med utgångar både från kök och vardagsrum. Köket är väl tilltaget och har plats för en köksö, om man så önskar.

Ekeforshus Akleja - Se mer på vår hemsida

Ekeforshus Akleja

1,5-planshus
7 r.o.k.
Boyta entréplan: 99 m²
Boyta övervåning: 69 m²

Här möts du av ett stort vardagsrum med fri sikt till uteplatsen och trädgården. Det här huset har fem stora sovrum och är väldigt flexibelt för att passa livets olika skeden. Föräldrasovrummet kan t ex ligga på övervåningen när barnen är små, för att flyttas till det nedre planet under tonårstiden. Akleja passar även bra till den lilla familjen med tillväxtplaner.

Ekeforshus Riddarsporren - Se mer på vår hemsida

Ekeforshus Riddarsporren

1,5-planshus
7 r.o.k.
Boyta entréplan: 92,3 m²
Boyta övervåning: 72,2 m²

Ett varierat och vackert hus med sina takkupor, spröjsade fönster, balkong och fina fasad. Entréplan har en öppen planlösning mellan vardagsrum, matplats och kök. Här flödar ljuset, tack vare fönster i tre väderstreck. Här finns också utgången till baksidans uteplats/trädgård. Från hallen leder trappan upp till det övre allrummet med den stora takkupan, som mynnar ut i balkongen.

Ekeforshus Solvända - Se mer på vår hemsida

Ekeforshus Solvända

1,5-planshus
6 r.o.k.
Boyta entréplan: 92 m²
Boyta övervåning: 63 m²

En symmetrisk villa med stora sällskapsutrymmen på nedre plan och en privat avdelning en trappa upp. När du passerar in i den välkomnande entrén möts du av en vacker glasveranda i blickfånget. Samma plan rymmer ett rejält, lantligt kök med trevlig sittbänk under fönstret mot entrésidan. Entréplanet rymmer också vardagsrum och matplats, socialt i anslutning till varandra.

Ekeforshus Spirea - Se mer på vår hemsida

Ekeforshus Spirea

1,5-planshus
6 r.o.k.
Boyta entréplan: 99 m²
Boyta övervåning: 74 m²

När du kommer in i Spirea välkomnas du av en stor entré med trappa upp till övervåningen. Innanför hallen öppnar sig en yta på över 50 m2, som kombinerar vardagsrum, matplats och kök. En plats för massor av härligt umgänge. I anslutning till köket finns tvättstugan med egen groventré. Nedervåningen rymmer också ett avskilt sovrum.

Ekeforshus Vitsippa - Se mer på vår hemsida

Ekeforshus Vitsippa

1,5-planshus
7 r.o.k.
Boyta entréplan: 119 m²
Boyta övervåning: 73 m²

Ett rustikt hus med en modern planlösning och gott om plats för den stora familjen. Här finns hela fem sovrum. Entrén är praktiskt planerad, med wc och klädkammare i direkt anslutning. Här är också trappan mellan de båda planen placerad. Entréplanet har en stor öppen sällskapsdel och en vinkelbyggnad, som skapar en skyddad uteplats med utgång från köket och vardagsrummet.

Fokus 160 - Se mer på vår hemsida

Fokus 160

1,5-planshus
6 r.o.k.
Boyta entréplan: 98,3 m²
Boyta övervåning: 61,2 m²

Vad sägs om ett hem som kan växa i samma takt som familjen? Är ni redan en stor familj eller har behov av mycket yta så kan ni välja en färdiginredd övervåning medan den nystartade familjen kan välja att inreda den först senare. Entrén är välkomnande för både familj och gäster. Redan här ser man rakt genom hall och vardagsrum till baksidan.

Fokus 170 - Se mer på vår hemsida

Fokus 170

1,5-planshus
7 r.o.k.
Boyta entréplan: 93,6 m²
Boyta övervåning: 76,8 m²

Ett extra generöst 1,5-planshus med hela fem sovrum och ett trivsamt övre plan. Genom ett förhöjt väggliv har både takhöjd och boarea utökats. Utrymmen som sov-och badrum får allt fler möjligheter när snedtakets väggar mäter 150 cm istället för 80 cm på höjden. Komplettera gärna med flera takfönster och kanske en hel takkupa för extra ljus och rymd. Fokus 170 hette tidigare Ekonomen 170.

Fokus 218 - Se mer på vår hemsida

Fokus 218

1,5-planshus
9 r.o.k.
Boyta entréplan: 142,7 m²
Boyta övervåning: 75,7 m²

Ett varmt välkomnande hem där man kliver rakt in i husets hjärta från entrén. Här får man omedelbar kontakt med kök och vardagsrum. Här får den stora familjen gott om plats med hela sju sovrum. På nederplan finns ett stort föräldrasovrum och ytterligare två mindre sovrum. På överplan kan tonåringar få ett eget utrymme med sovrum, toalett och vardagsrum.

Kungshus Brännö - Se mer på vår hemsida

Kungshus Brännö

1,5-planshus
5 r.o.k.
Boyta entréplan: 75 m²
Boyta övervåning: 67 m²

Ett traditionellt Kungshus som imponerar med ståtlig arkitektur och mycket sekelskifteskänsla. Invändigt finner man en modern, funktionell och trivsam planlösning med rymlig entré som har allt inom räckhåll. En stor öppen lösning mellan vardagsrum och kök får ljuset att flöda fritt på entréplan. Övervåningen har fått extra rymd och boyta tack vare förhöjt väggliv.

Kungshus Fjällbacka - Se mer på vår hemsida

Kungshus Fjällbacka

1,5-planshus
6 r.o.k.
Boyta entréplan: 92 m²
Boyta övervåning: 62 m²

Ett symmetriskt, socialt och harmoniskt 1,5-planshus med vacker, väderskyddad veranda och stor välkomnande entré. Rakt fram hittar du en vacker glasveranda. På entréplan finns stora sällskapsutrymmen och ett avskilt sovrum med fönster åt två håll. Dessutom ett stort, härligt kök och en grovingång till tvättstugan.

Kungshus Hasselösund - Se mer på vår hemsida

Kungshus Hasselösund

1,5-planshus
6 r.o.k.
Boyta entréplan: 107 m²
Boyta övervåning: 55 m²

Ett typiskt klassiskt skärgårdshus med modern planlösning, stilfullt och praktiskt på samma gång. Vid entrén välkomnas du av den traditionella verandan. Interiört har huset ett stort och ljust sällskapsrum mot trädgården. Den öppna planlösningen med vardagsrum, matplats och kök är på över 60 m2.

Kungshus Holmersund - Se mer på vår hemsida

Kungshus Holmersund

1,5-planshus
6 r.o.k.
Boyta entréplan: 90,4 m²
Boyta övervåning: 68,9 m²

Det här är urtypen för västkustens sekelskiftesvillor med harmoniska proportioner. En välkomnande och praktisk entréveranda, med gott om plats för kläder och skor, möter dig i det här traditionella huset. Du kliver sedan vidare in till en rymlig hall och en umgängesdel på hela 45 m2.

Kungshus Korsnäs - Se mer på vår hemsida

Kungshus Korsnäs

1,5-planshus
6 r.o.k.
Boyta entréplan: 89 m²
Boyta övervåning: 74 m²

Här finns det rejält med plats för en stor familj, även en som snart ska växa. Kontoret kan nämligen göras om till sovrum på nedervåningen. Här finns en praktisk groventré och köket är riktigt stort, som det ska vara hos en stor familj. Det ansluter direkt till matplats och vardagsrum och här finns plats för många, både till jul och söndagsmiddag.

Kungshus Koster - Se mer på vår hemsida

Kungshus Koster

1,5-planshus
6 r.o.k.
Boyta entréplan: 92 m²
Boyta övervåning: 79 m²

Det här är ett hus med gott om plats. En öppen planlösning, där det stora köket flyter ihop med vardagsrum, matrum och en mycket elegant glasveranda. Här läser du av naturens växlingar inifrån i huset. Nedervåningen har också en praktisk groventré. På övervåningen finns tre väl tilltagna sovrum och ett rejält badrum.

Kungshus Kungälv - Se mer på vår hemsida

Kungshus Kungälv

1,5-planshus
5 r.o.k.
Boyta entréplan: 66 m²
Boyta övervåning: 52 m²

Trots att det inte är ett stort hus, har det traditionella skärgårdshuset Kungälv stora möjligheter, tack vare riktigt smart planering. Det nedre planet bjuder på en stor, öppen planlösning med 40 m2 kök, matplats och vardagsrum socialt sammanfogat. Redan i entrén får du kontakt med alla delar av huset.

Kungshus Rönnäng - Se mer på vår hemsida

Kungshus Rönnäng

1,5-planshus
6 r.o.k.
Boyta entréplan: 105 m²
Boyta övervåning: 60 m²

Här möts du av en generös hall med trappan som öppnar mot övervåningen. Rakt fram ser du ända in till det ljusa burspråket med matplatsen. Kök och vardagsrum skapar en stor öppen yta på över 50 m2, och kökets stora arbetsyta avdelas fint av en utstickande köksö för enklare måltider.

Anebyhus Divergent - Se mer på vår hemsida

Anebyhus Divergent

2-planshus
6 r.o.k.
Boyta entréplan: 84 m²
Boyta övervåning: 84 m²

Ett klassiskt tvåplanshus i modernistisk tappning. Det märks tydligt på den funktionalistiska fönstersättningen och balkongen, som går runt hörnet. Ett genomgående välplanerat hus med stora rum och öppna lösningar. Vardagsrum och kök är integrerade med fönster i tre väderstreck och utgång till en uteplats under tak. En bra detalj är den praktiska förvaringen precis innanför entrén.

Anebyhus Ellips - Se mer på vår hemsida

Anebyhus Ellips

2-planshus
7 r.o.k.
Boyta entréplan: 82 m²
Boyta övervåning: 82 m²

Ett modernt hus som trots sin lilla entrévåning på 82 m2 ändå har plats för ett sovrum och ett stort vardagsrum/kök. Dessutom en välplanerad tvättstuga/groventré och ett praktiskt kapprum innanför entrén. Övervåningen har en sovrumsavdelning med fyra sovrum och ett allrum. Det har stora fönsterpartier med glas nästan ända ner till golvet och utanför en väl tilltagen balkong.

Anebyhus Jubileumshus No 2 - Se mer på vår hemsida

Anebyhus Jubileumshus No 2

2-planshus
6 r.o.k.
Boyta entréplan: 75,7 m²
Boyta övervåning: 75,7 m²

Våra jubileumshus är hus som ska bli till hem för generationer framöver. Deras stilrena kvadratiska grundformen finns i två grundstorlekar, ett 1,5-planshus och ett 2-planhus. När vi kliver in över tröskeln flödar ljuset. Bottenvåningens öppna planlösning skapar rymd och gemensamhetskänsla i hela huset. Alla rum har fönster åt två håll. Det garanterar ett härligt ljusinsläpp, oavsett tomt och läge.

Anebyhus Jubileumshus No 3 - Se mer på vår hemsida

Anebyhus Jubileumshus No 3

2-planshus
6 r.o.k.
Boyta entréplan: 76,3 m²
Boyta övervåning: 75,7 m²

Våra jubileumshus är hus som ska bli till hem för generationer framöver. Välkommen till ett 2-planshus med möjlighet till generationsboende. När vi kliver in över tröskeln flödar ljuset. Bottenvåningens öppna planlösning skapar rymd och gemensamhetskänsla i hela huset. Alla rum har fönster åt två håll. Det garanterar ett härligt ljusinsläpp, oavsett tomt och läge.

Anebyhus Jubileumshus No 4 - Se mer på vår hemsida

Anebyhus Jubileumshus No 4

2-planshus
6 r.o.k.
Boyta entréplan: 97 m²
Boyta övervåning: 75,7 m²

Våra jubileumshus är hus som ska bli till hem för generationer framöver. Välkommen till ett 2-planshus med en magisk vinterträdgård. När vi kliver in över tröskeln flödar ljuset. Bottenvåningens öppna planlösning skapar rymd och gemensamhetskänsla i hela huset. Alla rum har fönster åt två håll. Det garanterar ett härligt ljusinsläpp, oavsett tomt och läge.

Anebyhus Konvergent - Se mer på vår hemsida

Anebyhus Konvergent

2-planshus
6 r.o.k.
Boyta entréplan: 101 m²
Boyta övervåning: 75 m²

Ett stort och modernt hus med flera annorlunda lösningar. Det märks redan i entrén, där det finns ett fönster som ger omedelbar inblick till matplats och vardagsrum. Vardagsrummet är öppet upp till övervåningen, som i sin tur har en invändig balkong. Det ger en bra kontakt mellan allrummet där uppe och vardagsrummet där nere.

Anebyhus Kvadratroten - Se mer på vår hemsida

Anebyhus Kvadratroten

2-planshus
6 r.o.k.
Boyta entréplan: 86,3 m²
Boyta övervåning: 80 m²

Ett modernt och väldigt trivsamt hus med gott om ljus. Nedervåningens stora fönster går ända ner till golvet – här lever man nästan i naturen! Trappans centrala placering blir ett fint nav mellan nedre och övre plan och är lika dekorativ som praktisk. Övervåningen är välplanerad med ett stort allrum i mitten som har direktkontakt med sovrummen.

Anebyhus Origo - Se mer på vår hemsida

Anebyhus Origo

2-planshus
6 r.o.k.
Boyta entréplan: 109 m²
Boyta övervåning: 71 m²

Ett modernt hus med en annorlunda och spännande fönsterplacering. Hallen med trappan är husets centrala nav. Härifrån når man smidigt samtliga rum. Innanför hallen ligger föräldrasovrum med närhet till ett stort badrum. Köket är stort med över sex meter köksbänk. Tillsammans med matplats och vardagsrum får man en rymlig, ljus och öppen planlösning.

Ekeforshus Lavendel - Se mer på vår hemsida

Ekeforshus Lavendel

2-planshus
6 r.o.k.
Boyta entréplan: 118,6 m²
Boyta övervåning: 71,4 m²

Ett vackert hus som kombinerar svensk byggtradition med kontinental inspiration. Hallen har en centralt placerad trappa och är som ett nav mitt i huset, med en stor öppning in till de generösa gemensamma umgängesytorna, kontakten in mot föräldrasviten med badrum och klädkammare och kopplingen upp till övervåningen.

Ekeforshus Stockros - Se mer på vår hemsida

Ekeforshus Stockros

2-planshus
6 r.o.k.
Boyta entréplan: 92 m²
Boyta övervåning: 84 m²

Ett harmoniskt, stort och vackert tvåplanshus som smälter väl in i många miljöer. Entrén med trappan är husets kommunikationsnav. Härifrån går man antingen rakt fram till umgängesdelen, eller upp för trappan till övervåningens stora allrum och tre sovrum. Alla sovrummen är så stora att de även rymmer möbler i form av fåtölj eller skrivbord.

Ekeforshus Syrén - Se mer på vår hemsida

Ekeforshus Syrén

2-planshus
6 r.o.k.
Boyta entréplan: 108 m²
Boyta övervåning: 86 m²

Detta generösa hus kombinerar charmig trivsel med modern planlösning och flera praktiska lösningar. Med möjlighet att skapa fem sovrum (om allrummet delas av), utan att göra några större avkall på de stora gemensamma ytorna, är detta ett hus för den stora familjen. Här finns också flera väl tilltagna gemensamma utrymmen, där familj och vänner kan umgås.

Ekeforshus Vallmo - Se mer på vår hemsida

Ekeforshus Vallmo

2-planshus
5 r.o.k.
Boyta entréplan: 82 m²
Boyta övervåning: 82 m²

På smala tomter är ett gavelställt hus som Vallmo ett bra alternativ, men det går även att byta plats på entré och wc/dusch och då få entré från långsidan. Trappan är placerad mitt i huset för att ge en bra kommunikation. På övervåningen möts du direkt av ljuset från allrummets fönster. Badrummet på övervåningen är väl tilltaget.

Ekeforshus Åkervinda - Se mer på vår hemsida

Ekeforshus Åkervinda

2-planshus
6 r.o.k.
Boyta entréplan: 83 m²
Boyta övervåning: 75 m²

Den långa, New England-inspirerade, verandan välkomnar dig hem till detta generösa hus. En central punkt i Åkervinda är det stora, sociala köket. Med köksön, som gränsar till vardagsrummet, skapas en sällskapsyta på över 50 m². Matplatsen kan med fördel placeras i det vackra burspråket där fönster ger utsikt åt tre håll.

Fokus 145 - Se mer på vår hemsida

Fokus 145

2-planshus
5 r.o.k.
Boyta entréplan: 72,5 m²
Boyta övervåning: 72,5 m²

Möjligheternas hus för den stora familjen med 5 till 7 rum och kök beroende på vilka val du som kund gör. Välj mellan fler sovrum eller stora öppna umgängesytor. Här kan ni skapa upp till fem sovrum i två plan eller kanske två extra stora allrum/vardagsrum. Fokus 145 hette tidigare Ekonomen 145.

Fokus 173 - Se mer på vår hemsida

Fokus 173

2-planshus
7 r.o.k.
Boyta entréplan: 86,4 m²
Boyta övervåning: 86,4 m²

Det här är huset för den stora familjen. Här finns hela fem sovrum, två på nederplan och tre på överplan, med möjlighet att välja ett fjärde. Dessutom ett stort och ljust vardagsrum/kök i en öppen lösning. Huset har en gavelställd entré vilket gör att den passar extra bra på långsmala tomter. Fokus 173 är en helt ny husmodell.

Fokus 197 - Se mer på vår hemsida

Fokus 197

2-planshus
6 r.o.k.
Boyta entréplan: 98,3 m²
Boyta övervåning: 98,3 m²

Vårt största 2-planshus med plats för den riktigt stora familjen. Här är alla rum och ytor väl tilltagna på båda planen. Det största sovrummet är på över 20 kvadratmeter och har dessutom en egen lyxigt stor klädkammare. Välj mellan ursprungsplanens fyra sovrum eller lägg till två och få hela sex sovrum. Fokus 197 hette tidigare Ekonomen 197.

Kungshus Furö - Se mer på vår hemsida

Kungshus Furö

2-planshus
6 r.o.k.
Boyta entréplan: 110 m²
Boyta övervåning: 93 m²

Det här är en ståtlig villa – nästan som en herrgård! Den ljusa och välkomnande entrén är en praktisk veranda med plats för hallmöbel. En stor hall ansluter till vardagsrummet. Köket har köksö och är lätt avskilt från vardagsrummet, men med bra kontakt via matplatsen. Perfekt om du inte söker en öppen kökslösning. Övre plan domineras av ett stort allrum med utgång till balkongen.

Kungshus Kungsviken - Se mer på vår hemsida

Kungshus Kungsviken

2-planshus
8 r.o.k.
Boyta entréplan: 119 m²
Boyta övervåning: 82 m²

Ett klassiskt svenskt hus som slår an på traditionen. Här möts man omedelbart av en rymlig entré och hall med gott om praktisk förvaring. I anslutning till hallen ligger en generös föräldrasvit med ett stort dressing room och eget badrum. Har man behov av fler sovrum, så kan man göra om dressing room och sedan återställa det igen när barnen flyttar hemifrån.

Kungshus Orust - Se mer på vår hemsida

Kungshus Orust

2-planshus
6 r.o.k.
Boyta entréplan: 92 m²
Boyta övervåning: 84 m²

Ett traditionellt hus med harmoniska proportioner. Det andas sekelskifte på långt håll med snickarglädje och stora spröjsade fönster. För att inte tala om den välkomnande och stämningsfulla verandan. Väl inne öppnar sig vardagsrum, matplats och kök i en stor gemensam yta på över 50 m2. Köket är av klassisk modell med sittbänk vid fönstret och ett skafferi stort nog att gå in i.

Kungshus Tjörn - Se mer på vår hemsida

Kungshus Tjörn

2-planshus
5 r.o.k.
Boyta entréplan: 101 m²
Boyta övervåning: 101 m²

Det här är rätt hus för dig som har riktigt höga krav på boendet. Här finns verkligen plats för alla – något som du får en signal om redan i den rymliga entrén. Här finns härlig utsikt och fint ljusinsläpp på båda planen genom många och stora fönster. På nedre plan en härligt stor social yta på över 53 m2 med vardagsrum, kök och en stor köksö.

Kungshus Vassviken - Se mer på vår hemsida

Kungshus Vassviken

2-planshus
5 r.o.k.
Boyta entréplan: 82 m²
Boyta övervåning: 82 m²

Det här huset har en ljus och rymlig entré med ett kapprum direkt innanför dörren, så man slipper ha kläderna i blickfånget. Dessutom finns det en liten garderob under trappan. Från hallen når man tvätten och groventrén. Kök och matplats ligger i fil med vardagsrummet och ger en bra flexibilitet i möbleringen. Har man många matgäster, kan man enkelt förlänga matbordet.

Kungshus Vindö - Se mer på vår hemsida

Kungshus Vindö

2-planshus
6 r.o.k.
Boyta entréplan: 92 m²
Boyta övervåning: 92 m²

Det här är ett stort, klassiskt och vackert tvåplanshus. I anslutning till den rymliga entrén hittar du både wc och klädkammare. Sedan öppnar sig nedre plan i en stor, social yta på över 50 m2. Ett vardagsrum som via barköket övergår i kökets arbetsyta. En härlig glasveranda med utgång till trädgården ger en perfekt matplats med utsikt.

Anebyhus Mantissa - Se mer på vår hemsida

Anebyhus Mantissa

Sluttningshus
7 r.o.k.
Boyta entréplan: 93 m²
Boyta övervåning: 90 m²

Mantissa är ett hemtrevligt sluttningshus, där vi med hjälp av annorlunda tänkande har skapat en hel del spännande lösningar. Lutande innertak skapar en oslagbar rymd och köket blir bokstavligen hemmets hjärta. Husets många mindre fönster ger fina och oväntade ljusinsläpp, och på sluttningsvåningen får familjen en helt privat del om så önskas – med ett generöst allrum, två sovrum och wc/bad.

Anebyhus Matris - Se mer på vår hemsida

Anebyhus Matris

Sluttningshus
6 r.o.k.
Boyta entréplan: 77 m²
Boyta övervåning: 93 m²

I detta klassiskt rektangulära sluttningshus ligger allrummet i en separat utbyggnad. Denna skapar också en takterrass med utgång från vardagsrummet på övervåningen. Här kan du njuta av både utsikten och kvällssolen. Redan i Matrisens entré ser du hela vägen rakt genom huset.

Ekeforshus Dahlia - Se mer på vår hemsida

Ekeforshus Dahlia

Sluttningshus
5 r.o.k.
Boyta entréplan: 80 m²
Boyta övervåning: 65 m²

Stilfullt, rejält och öppet. Dahlias stora ytor på övervåningen och de öppna partierna vid trappan mellan över- och undervåningen, bidrar till att skapa ett sluttningshus med många möjligheter. En uteplats under tak och en rejäl terrass en trappa upp, säger väl ingen nej till? Bland övriga fördelar med Dahlia märks det stora köket i vinkel, ett praktiskt förråd och tre ordentliga sovrum.

Kungshus Sotenäs - Se mer på vår hemsida

Kungshus Sotenäs

Sluttningshus
5 r.o.k.
Boyta entréplan: 85 m²
Boyta övervåning: 73 m²

Det här är ett smart sluttningshus som även fungerar på en mindre tomt. Huvudentrén ligger skyddad av en farstukvist under tak. Den rymliga hallen leder in till en stor, öppen yta med kök, vardagsrum och matplats. Här flödar ljuset från tre håll. Ett glasat burspråk och två balkonger ger gott om solchanser.

Kungshus Tryggö - Se mer på vår hemsida

Kungshus Tryggö

Sluttningshus
5 r.o.k.
Boyta entréplan: 85 m²
Boyta övervåning: 73 m²

Ett spännande sluttningshus med stora ytor för socialt umgänge, både ute och inne. Entrévåningen har en härlig öppen planlösning och rikligt med ljus och fönster. Längs hela gaveln sträcker sig balkongen och eftersom den går i vinkel kan du med rätt placering njuta av solen större delen av dagen.

Parhus Fenix - Se mer på vår hemsida

Parhus Fenix

Parhus
6 r.o.k.
Boyta entréplan: 65,6 m²
Boyta övervåning: 65,6 m²

Det här är ett rejält hus i två plan. På entréplan finns förutom ett öppet kök och allrum även ett badrum samt klädvård. På övre plan är det gott om plats med tre sovrum och ett större allrum. Om huset ska byggas i en slänt så finns möjlighet att välja till ett sluttningsplan.

Parhus Lyran - Se mer på vår hemsida

Parhus Lyran

Parhus
4 r.o.k.
Boyta: 112,5 m²

Ett kompakt parhus med allt bekvämt samlat på ett plan.

Parhus Pegasus - Se mer på vår hemsida

Parhus Pegasus

Parhus
5 r.o.k.
Boyta entréplan: 95,8 m²
Boyta övervåning: 63 m²

Luftigt entréplan med stora sällskapsytor och ett större sovrum. På övre plan finns två sovrum, klädkammare, ett stort allrum samt utgång till den stora takterrassen.

Parhus Pilen - Se mer på vår hemsida

Parhus Pilen

Parhus
6 r.o.k.
Boyta entréplan: 64,8 m²
Boyta övervåning: 48 m²

Stora sällskapsytor och ett större sovrum på entréplan. På övre plan finns två sovrum, klädkammare och ett stort allrum.

Parhus Skölden - Se mer på vår hemsida

Parhus Skölden

Parhus
6 r.o.k.
Boyta entréplan: 65,6 m²
Boyta övervåning: 65,6 m²

Luftigt entréplan med stora sällskapsytor och ett större sovrum. På övre plan finns tre sovrum varav ett med klädkammare samt ett stort allrum.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår