Anebyhusgruppen

Visa alla produkter från: Anebyhusgruppen

Trähus från Anebyhusgruppen

1-planshus Azalea - Se mer på vår hemsida

1-planshus Azalea

Ett symmetriskt och välplanerat hus för den stora familjen med ett rikt socialt umgänge. Huset har formen av ett H med två avdelningar som binds ihop av det stora köket på mitten, husets verkliga hjärta. Här har man naturlig kontakt med trädgården via dubbla altandörrar. Entrén är precis så välplanerad som man kan önska sig, med wc på ena sidan och tvättstuga på den andra. Och strax innanför, gott om förvaring. Avdelningen till vänster har sovrum och badrum. Till höger imponerar det ljusa vardagsrummet med sin öppna planlösning och många fönsterpartier. Även här finns dubbeldörrar ut till trädgården/uteplatsen.

Sluttningshus BACKLILJA MODERN - Se mer på vår hemsida

Sluttningshus BACKLILJA MODERN

Vackert sluttningshus med rymlig känsla. Trappan är placerad mitt i huset vilket ger en bra kommunikation mellan våningarna. Från entrén på övervåningen får du en fin kontakt med ljuset från balkongsidan. Det stora fönstret i vardagsrummet ger även köket mycket ljus. Sluttningsplanet har tre sovrum och gott om förvaring. Som alternativ planlösning kan väggen mellan hall och sovrum på övervåningen tas bort. Det ger en luftigare möblering i vardagsrum och en härlig matplats i det stora fönstret. Gör du på samma sätt på sluttningsplanet, mellan hallen och det lilla sovrummet, får du en fin plats för tv-rum/allrum.

1-planshus Diameter - Se mer på vår hemsida

1-planshus Diameter

Ett spännande och kreativt hus som kombinerar sadeltak med pulpettak och som dessutom har en modern och generös fönstersättning. Hela huset bildar en H-form, vilket ger många fördelar i planlösningen. Här finns två separata delar, en barn-/ungdomsdel och en föräldradel. En praktisk lösning för alla, där ingen behöver störa någon annan. Båda delarna förenas av köket och matplatsen, som bildar husets hjärta. Härifrån har man direktkontakt med såväl entré, som vardagsrum och allrum, tack vare de stora öppningarna.

2-planshus Divergent - Se mer på vår hemsida

2-planshus Divergent

Klassiskt tvåplanshus i modern tappning. Det märks tydligt på den spännande fönstersättningen och balkongen, som går runt hörnet. Ett välplanerat hus med stora rum och öppna lösningar. Vardagsrum och kök är integrerade med fönster i tre väderstreck och utgång till uteplats. En bra detalj är den praktiska förvaringen precis innanför entrén. Övervåningens tre sovrum är generösa och rymmer både fåtölj och skrivbord. Divergent är ett gavelställt hus och passar särskilt bra på smala och djupa tomter.

1,5-planshus Fjällbacka - Se mer på vår hemsida

1,5-planshus Fjällbacka

Ett socialt och harmoniskt 1,5-planshus med vacker, väderskyddad veranda och stor välkomnande entré. Rakt fram hittar du en glasveranda. På entréplan finns stora sällskapsutrymmen och ett avskilt sovrum med fönster åt två håll. Dessutom ett rymligt kök och en grovingång till tvättstugan. En trappa upp finns den privata avdelningen med tre stora sovrum där föräldrasovrummet har en lyxig walk-in-closet med fönster och ett stort badrum. Det ljusa allrummet leder ut till en härlig balkong.

1-planshus Fokus 110 - Se mer på vår hemsida

1-planshus Fokus 110

Ett välplanerat enplanshus med tre sovrum på relativt liten yta. Perfekt för tvåbarnsfamiljen. Planlösningen är ljus och öppen mellan köket och vardagsrummet. Här finns väl tilltagna fönster och en altandörr som leder ut till baksidan. Plats för umgänge finns året runt. Gör om en klädkammare till wc/dusch så slipper ni köa till badrummet på morgnarna.

1-planshus Fokus 133 - Se mer på vår hemsida

1-planshus Fokus 133

Ett smart vinkelhus med plats för den lite större familjen. Här finns en separat avdelning för barnen med egen wc/dusch. Ljus, generös och öppen lösning mellan kök och vardagsrum som ger en bra kontakt med alla rum i huset. Utgång från köket till uteplats i lä.

1-planshus Fokus 143 - Se mer på vår hemsida

1-planshus Fokus 143

Bättre än så här kan det knappast bli. Köket är stort med flera ljusinsläpp och ligger i direkt anslutning till det rymliga vardagsrummet med ryggåstak i vinkeln. På baksidan finns en insynsskyddad uteplats som kan bli en favoritplats under ljumma sommarkvällar. Väljer ni dessutom att bygga ett garage i närheten av tvättstugan så kan ni skapa en känsla av ett U-hus. Fundera på hur ni vill att solen ska flöda in i både hus och över uteplats.

2-planshus Fokus 145 - Se mer på vår hemsida

2-planshus Fokus 145

Möjligheternas hus för den stora familjen med 5 till 7 rum och kök beroende på vilka val du som kund gör. Välj mellan fler sovrum eller stora öppna umgängesytor. Här kan ni skapa upp till fem sovrum i två plan eller kanske två extra stora allrum/vardagsrum.

1,5-planshus Fokus 160 - Se mer på vår hemsida

1,5-planshus Fokus 160

Vad sägs om ett hem som kan växa i samma takt som familjen? Är ni redan en stor familj eller har behov av mycket yta så kan ni välja en färdiginredd övervåning medan den nystartade familjen kan välja att inreda den först senare. Entrén är välkomnande för både familj och gäster. Redan här ser man rakt genom hall och vardagsrum till baksidan. I köket finns gott om plats för förberedelser av både barnkalas och midsommarfest. Här kan du välja till ett extra sovrum eller skapa ett större allrum.

1,5-planshus Fokus 170 - Se mer på vår hemsida

1,5-planshus Fokus 170

Ett extra generöst 1,5-planshus med hela fem sovrum och ett trivsamt övre plan. Genom ett förhöjt väggliv har både takhöjd och boarea utökats. Utrymmen som sov-och badrum får allt fler möjligheter när snedtakets väggar mäter 150 cm istället för 80 cm på höjden. Komplettera gärna med flera takfönster och kanske en hel takkupa för extra ljus och rymd.

2-planshus Fokus 173 - Se mer på vår hemsida

2-planshus Fokus 173

Det här är huset för den stora familjen. Här finns hela fem sovrum, två på nederplan och tre på överplan, med möjlighet att välja ett fjärde. Dessutom ett stort och ljust vardagsrum/kök i en öppen lösning. Huset har en gavelställd entré vilket gör att den passar extra bra på långsmala tomter.

2-planshus Fokus 197 - Se mer på vår hemsida

2-planshus Fokus 197

Vårt största 2-planshus med plats för den riktigt stora familjen. Här är alla rum och ytor väl tilltagna på båda planen. Det största sovrummet är på över 20 kvadratmeter och har dessutom en egen lyxigt stor klädkammare. Välj mellan ursprungsplanens fyra sovrum eller lägg till två och få hela sex sovrum.

1,5-planshus Fokus 218 - Se mer på vår hemsida

1,5-planshus Fokus 218

Ett varmt välkomnande hem där man kliver rakt in i husets hjärta från entrén. Här får man omedelbar kontakt med kök och vardagsrum. Den stora familjen får gott om plats med hela sju sovrum. På nedre plan finns ett stort föräldrasovrum och ytterligare två mindre sovrum. På övre plan kan tonåringar få ett eget utrymme med sovrum, toalett och vardagsrum. På nedre plan hittar du det fantastiska vardagsrummet i vinkeln med ryggåstak som ger huset det där lilla extra.

1-planshus Fokus 86 - Se mer på vår hemsida

1-planshus Fokus 86

En trivsam och praktisk villa där allt är samlat på samma plan. De öppna ytorna mellan kök, vardagsrum och hall ger gott om plats att umgås, koppla av och laga mat tillsammans. Huset har ett stort sovrum och två mindre vilket gör att huset både passar perfekt för den lilla familjen men även för dig som drömmer om ett lättskött fritidshus.

1,5-planshus Hasselösund - Se mer på vår hemsida

1,5-planshus Hasselösund

Ett klassiskt hus med modern planlösning. Vid entrén välkomnas du av en vacker veranda. Interiört har huset ett stort och ljust sällskapsrum mot trädgården. Den öppna planlösningen med vardagsrum, matplats och kök är på över 60 m2. Utanför den ligger en vindskyddad och trivsam uteplats i husets vinkel. Övervåningen har tre sovrum, varav ett extra stort med en lyxigt stor walk-in-closet.

1,5-planshus Holmersund - Se mer på vår hemsida

1,5-planshus Holmersund

Det här är urtypen för västkustens sekelskiftesvillor med harmoniska proportioner. En välkomnande och praktisk entréveranda, med gott om plats för kläder och skor, möter dig i det här traditionella huset. Du kliver sedan vidare in till en rymlig hall och en umgängesdel på hela 45 m2. På övervåningen finns tre stora sovrum, ett rymligt badrum och ett luftigt allrum med utgång till den härliga balkongen. Mellan våningarna finns en god kommunikation tack vare trappans placering.

2-planshus Konvergent - Se mer på vår hemsida

2-planshus Konvergent

Ett stort och modernt hus med flera annorlunda lösningar. I vardagsrummet kan man ha som tillval att ha öppet upp till övervåningen. Det ger en bra kontakt mellan allrummet där uppe och vardagsrummet där nere. Huset har fyra sovrum, varav tre med egen klädkammare. Överplan kan med fördel användas som en barn-/ungdomsdel, om föräldrarna sover på entréplan.

2-planshus Kungsljus - Se mer på vår hemsida

2-planshus Kungsljus

Med en väl tilltagen entré känner man sig direkt välkomnad i Kungsljus. På entréplan finns stora, praktiska utrymmen för tvätt och toalett. Dessutom hittar du ett stort föräldrasovrum och ett öppet kök och vardagsrum när du går in i huset. På överplan finns det ett stort allrum, kanske kan detta bli en barn-/ungdomsdel om man väljer att använda sovrummet på neder plan som föräldrasovrum. Ett välplanerat hus med goda ytor och hela fyra sovrum.

1,5-planshus Kungälv - Se mer på vår hemsida

1,5-planshus Kungälv

Trots att det inte är ett stort hus, har det traditionella skärgårdshuset Kungälv stora möjligheter tack vare riktigt smart planlösning. Entréplanet bjuder på en stor, öppen planlösning med 40 m2 kök, matplats och vardagsrum socialt sammanhållet. Redan i entrén får du kontakt med alla delar av huset. Vidare en välplanerad tvättstuga med bra arbetsyta. På övervåningen hittar du tre sovrum, WC med badkar och ett litet allrum i anslutning till den härliga balkongen.

1-planshus Löjtnantshjärta - Se mer på vår hemsida

1-planshus Löjtnantshjärta

Ett rejält och traditionellt hus med mycket känsla och en imponerande entré, på både ut- och insida. En känsla av rymd får man redan under det välkomnande entrétaket. En känsla som man tar med sig in där det stora vardagsrummet och köket öppnar upp sig i en ljus och härlig sällskapsyta innanför entrén med praktisk klädkammare att hänga undan ytterplaggen i. Hela huset andas symmetri och ordning, med gott om förvaring och praktiska lösningar. Här finns fyra sovrum, varav ett föräldrasovrum med eget lyxigt badrum, stort nog även för ett badkar.

1-planshus Magnolia - Se mer på vår hemsida

1-planshus Magnolia

Ett vackert och stilfullt vinkelhus med stora sällskapsytor och nära till trädgården. Via den överbyggda entrén på gaveln ser du hela husets förlängning. Här öppnar sig en sammanhängande yta på 55 m2 med vardagsrum, matplats och kök i ett. Härifrån har du också två altandörrar ut mot en vindskyddad uteplats, vilket suddar ut gränsen mellan ute och inne. Innanför vardagsrummet har huset två separata delar, en barn-/ungdomsdel med eget allrum, alternativt gaming room/hemmabio, och en separat föräldrasvit med egen walk-in-closet och stort badrum.

1-planshus Multipel - Se mer på vår hemsida

1-planshus Multipel

Detta är ett av våra mest populära hus och vi förstår varför. Här finns en härlig lättillgänglighet och rejäla fönsterpartier som skapar en härlig rymd. Multipel har två sovrum med möjlighet att addera ett tredje. Vardagsrummet är placerat i en egen vinkel men samtidigt fin kontakt med köket och matplatsen. Det här huset rymmer en praktisk köksingång/ groventré som leder vidare till in tvättstuga, toalett och kök. I husets vinkel får du en perfekt skyddad uteplats, som enkelt nås via köket.

2-planshus Orust - Se mer på vår hemsida

2-planshus Orust

Traditionellt hus med harmoniska proportioner. Det andas sekelskifte på långt håll med snickarglädje och spröjsade fönster i den klassiska stilen. För att inte tala om den välkomnande verandan. Väl inne öppnar sig vardagsrum, matplats och kök i en stor gemensam yta på över 50 m2. Köket är av klassisk modell med ett skafferi stort nog att gå in i. Trappan leder upp till det ljusa allrummet med sin vackra balkong. Här finns tre sovrum, varav ett med en stor walk-in-closet.

Parhus Fenix - Se mer på vår hemsida

Parhus Fenix

Det här är ett rejält hus i två plan. På entréplan finns förutom ett öppet kök och allrum även ett badrum samt klädvård. På övre plan är det gott om plats med tre sovrum och ett större allrum. Om huset ska byggas i en slänt så finns möjlighet att välja till ett sluttningsplan.

Parhus Lyran - Se mer på vår hemsida

Parhus Lyran

Ett kompakt parhus med allt bekvämt samlat på ett plan. Här finns en öppen planlösning med nära tillgång mellan kök och vardagsrum. Hela tre sovrum och två toaletter ryms i den yteffektiva planlösningen.

Parhus Pegasus - Se mer på vår hemsida

Parhus Pegasus

Luftigt entréplan med stora sällskapsytor och ett större sovrum. På övre plan finns två sovrum, klädkammare, ett stort allrum samt utgång till den stora takterrassen.

Parhus Pilen - Se mer på vår hemsida

Parhus Pilen

Fint parhus i 1,5-plan med stora sällskapsytor och ett större sovrum på entréplan. På övre plan finns två sovrum, klädkammare och ett stort allrum.

Parhus Skölden - Se mer på vår hemsida

Parhus Skölden

Fint parhus i 1,5-plan med luftigt entréplan med stora sällskapsytor och ett större sovrum. På övre plan finns tre sovrum varav ett med klädkammare samt ett stort allrum.

1-planshus Pärlhyacint - Se mer på vår hemsida

1-planshus Pärlhyacint

Ett välplanerat hus i vinkel med en skyddad uteplats för sommarens ljumma kvällar. En inbjudande entré välkomnar besökarna och bidrar till härlig stämning. Innanför entrén öppnar sig vardagsrum, allrum och kök. Här finns gott om ytor att röra sig på. Rakt fram ligger den separata barn-/ungdomsdelen med eget allrum. Föräldrasovrummet har rikligt med garderober och angränsar till ett generöst badrum.

1-planshus Symmetri - Se mer på vår hemsida

1-planshus Symmetri

Vårt största 1-planshus har en flexibel planlösning och massor av möjligheter. Huset har både allrum och vardagsrum – skönt när barn och tonåringar behöver egna ytor. Omtanken går igen i planeringen av de fyra sovrummen. Du hittar en väl avskild föräldradel med sovrum, egen wc och walk-in-closet. Barnen har en egen sovrumsdel i anslutning till det rejäla allrummet (de kan t o m ha egen ingång via tvättrummet). Med fyra stora sovrum, två badrum och separat gästtoalett klarar Symmetri alla livets skeden.

2-planshus Vassviken - Se mer på vår hemsida

2-planshus Vassviken

Vassvikens exteriör är både inspirerad av 50-talsfunkis och klassiskt sekelskifte. På entrévåningen får du plats med ett sovrum (eller varför inte ett bibliotek) på 11 m2 och ett vardagsrum/kök på över 35 m2. Här finns en välplanerad tvättstuga/groventré och ett praktiskt kapprum i anslutning till entrén. Under trappan, som bildar navet i huset, finns ytterligare ett förråd. På övervåningen hittar du fyra sovrum och en fransk balkong. Allrum och föräldrasovrum kan byta plats och väljer du dessutom att bara ha tre sovrum, samt att flytta badrummet till sovrum fyra, får du en rymlig klädkammare där WC/dusch finns. Arkitekt: Ingemar Medlöw, IMw design

1,5-planshus Vitsippa - Se mer på vår hemsida

1,5-planshus Vitsippa

Ett rustikt hus med en modern planlösning och gott om plats för den stora familjen. Här finns hela fem sovrum. Entrén är praktiskt planerad, med wc och klädkammare i direkt anslutning. Entréplanet har en stor öppen sällskapsdel och en vinkelbyggnad som skapar en skyddad uteplats med utgång från köket och vardagsrummet. Addera ett ryggåstak som tillval för extra rymd.

1-planshus Ängsvädd - Se mer på vår hemsida

1-planshus Ängsvädd

Ängsvädd är ett långt hus med högt i tak och ett högt väggliv som får byggnaden att kännas som en öppen famn. Huset har en stor umgängesyta med vardagsrum, kök och matplats i ett. Här strilar ett vackert ljus in från tre håll utan att rummet känns för stort. Den smala huskroppen ger dessutom en bra kontakt mellan huvudentré och groventré samt ett fint ljusflöde mellan entré och trädgårdssida.

1,5-planshus Åkervädd - Se mer på vår hemsida

1,5-planshus Åkervädd

Vackert ladhus på 1,5 våning där trappan är placerad mitt i huset och vänd in mot husets centrum. Entrévåningens stora, ljusa umgängesdel och sovrumsdelen med badrum och tvättstuga separeras på ett naturligt sätt av entrépartiet. På entréplan är de gemensamma utrymmena prioriterade. Här utnyttjas takhöjden vilket ger ett luftigt och ljust rum. En separat våning för ungdomarna med två rymliga sovrum, egen toalett och ett väl tilltaget allrum/tv-rum. Ett alternativ för övervåningen är en föräldrasvit med klädkammare och ett eget allrum som kan användas till hemkontor.