AlltomBostad
Anebyhusgruppen

Visa alla produkter från: Anebyhusgruppen

Trähus från Anebyhusgruppen

Anebyhus Diagonal - Se mer på vår hemsida

Anebyhus Diagonal

Ryggåstak och härligt ljusinsläpp

Med sina sex sovrum är det här ett hus för den stora familjen. Flera av sovrummen har dessutom plats även för skrivbord. Typiskt för det här huset är också placeringen av trappan mitt i huset. Det rymliga vardagsrummet har ryggåstak och rikligt med fönster, vilket ger en härlig rymd. Huset har också ett praktiskt kök med en stor köksö och en stor klädkammare vid entrén, precis där man behöver den.

Anebyhus Diameter - Se mer på vår hemsida

Anebyhus Diameter

Ett spännande och kreativt hus som kombinerar sadeltak med pulpettak och som dessutom har en modern och generös fönstersättning. Hela huset bildar en H-form, vilket ger många fördelar i planlösningen. Här finns två separata delar, en barn-/ungdomsdel och en föräldradel. En praktisk lösning för alla, där ingen behöver störa någon annan. Båda delarna förenas av köket och matplatsen, som bildar husets hjärta. Härifrån har man direktkontakt med såväl entré, som vardagsrum och allrum, tack vare de stora öppningarna.

Anebyhus Divergent - Se mer på vår hemsida

Anebyhus Divergent

Klassiskt tvåplanshus med nytt uttryck

Ett klassiskt tvåplanshus i modernistisk tappning. Det märks tydligt på den funktionalistiska fönstersättningen och balkongen, som går runt hörnet. Ett genomgående välplanerat hus med stora rum och öppna lösningar. Vardagsrum och kök är integrerade med fönster i tre väderstreck och utgång till en uteplats under tak. En bra detalj är den praktiska förvaringen precis innanför entrén. Övervåningens tre sovrum är generösa och rymmer både fåtölj och skrivbord. Divergent är ett gavelställt hus och passar särskilt bra på långsmala tomter med gaveln mot gatan.

Anebyhus Multipel - Se mer på vår hemsida

Anebyhus Multipel

1 plan
4 rum och kök
124 kvm

Vinkelhuset Multipel är ett av våra mest populära. Lättillgängligheten i planlösningen och den högre takhöjden i ena sektionen, är ett par av anledningarna till det. Tack vare det höjda taket har vardagsrummet fått en riktigt skön rymd, vilket förstärks av de rejäla fönsterpartierna som ger ljus och frihetskänsla. I husets vinkel får du en trevlig och skyddad uteplats som du når via köket. Praktiskt när det blir dags för sommarens grillfester – eller kanske ta en paus efter morgonens längder.

Anebyhus Origo - Se mer på vår hemsida

Anebyhus Origo

Ett modernt hus med en annorlunda och spännande fönsterplacering. Hallen med trappan är husets centrala nav. Härifrån når man smidigt samtliga rum. Innanför hallen ligger föräldrasovrum med närhet till ett stort badrum. Köket är stort med över sex meter köksbänk. Tillsammans med matplats och vardagsrum får man en rymlig, ljus och öppen planlösning. Skulle man behöva fler sovrum kan man dela av allrummet på övervåningen och då får man ett hus med fem sovrum.

Anebyhus Symmetri - Se mer på vår hemsida

Anebyhus Symmetri

1 plan
7 rum och kök
193 kvm

Symmetri är ett av våra största hus. Huset har en flexibel planlösning med många möjligheter och du kan till exempel låta barnen få sin helt egna, väl tilltagna avdelning. Hit har de även en egen entré från carporten och familjen kan ha en helt privat del av huset – för sovrum eller arbetsrum. Takfönstret över entrén, de två badrummen, gästtoaletten i hallen och de fyra rejäla sovrummen är några klara fördelar med att detta hus är modell större.

Anebyhus Vinkel - Se mer på vår hemsida

Anebyhus Vinkel

Ett modernt vinkelhus med en spännande fönstersättning och stora öppna sällskapsytor. Kök, matplats och vardagsrum bildar en stor naturlig umgängesyta. Vardagsrummet får extra rymd av sitt ryggåstak. Husets vinkel skapar en uteplats i lä med utgångar både från kök och vardagsrum. Köket är väl tilltaget och har plats för en köksö, om man så önskar. Trappan till övervåningen är praktiskt placerad i groventrén intill tvättstugan. Där uppe finns två sovrum, allrum och gott om förvaring.

Ekeforshus Azalea - Se mer på vår hemsida

Ekeforshus Azalea

Symmetriskt och högt i tak

Ett symmetriskt och välplanerat hus för den stora familjen med ett rikt socialt umgänge. Huset har formen av ett H med två avdelningar som binds ihop av det stora köket på mitten, husets verkliga hjärta. Här har man naturlig kontakt med trädgården via dubbla altandörrar. Entrén är precis så välplanerad som man kan önska sig, med wc på ena sidan och tvättstuga på den andra. Och strax innanför, gott om förvaring. Avdelningen till vänster har sovrum och badrum.

Ekeforshus Bridgeport - Se mer på vår hemsida

Ekeforshus Bridgeport

2 plan
7 rum och kök
197 kvm

Svensk funktionalism inspirerad av amerikansk New England-stil betyder stora generösa ytor, massor av praktiska lösningar och trivsam charm. Innanför de vackra pardörrarna möts man av en rymlig hall, som följs av en stor matplats och det fantastiska vardagsrummet med sina vackra välvda fönster och sitt ryggåstak på närmare 3,5 m. Huset har tre sovrum, två badrum och ett väl tilltaget allrum på övervåningen. Entréplan har ytterligare ett sovrum, alternativt ett hemmakontor.

Ekeforshus Lavendel - Se mer på vår hemsida

Ekeforshus Lavendel

Ett vackert hus som kombinerar svensk byggtradition med kontinental inspiration. Hallen har en centralt placerad trappa och är som ett nav mitt i huset, med en stor öppning in till de generösa gemensamma umgängesytorna, kontakten in mot föräldrasviten med badrum och klädkammare och kopplingen upp till övervåningen. Innanför tvättstugan finns en rejäl klädkammare som går att dela av till en bastu. På övervåningen finns sammanlagt tre stora sovrum, ett allrum och en wc/dusch.

Ekeforshus Ljung - Se mer på vår hemsida

Ekeforshus Ljung

Här får du ett välplanerat hus med hela fem sovrum utan att göra avkall på de generösa förvaringsmöjligheterna i entrén, eller den härliga, öppna planlösningen med vardagsrum och kök/matplats. Vardagsrummet har dessutom extra rymd tack vare sitt ryggåstak. Kök/matplats är avdelat endast genom den lilla vägg som kyl och frys skapar. Tvättstugan är noga planerad med tvättdelen för sig och groventrén för sig. Huvudentrén med sitt skärmtak ger skydd för regn och snö, och skapar en möblerbar verandadel, som kan bli en trevlig plats för morgonkaffet, eller för att söka skugga när solen gassar som mest.

Ekeforshus Magnolia - Se mer på vår hemsida

Ekeforshus Magnolia

Biorum och bibliotek

Ett vackert och stilfullt vinkelhus med stora sällskapsytor och nära till trädgården. Via en överbyggd entré på gaveln kommer man in i, och ser direkt, hela husets förlängning. Här öppnar sig en sammanhängande yta på 55 m2 med vardagsrum, matplats och kök i ett. Härifrån har man också två altandörrar ut mot en vindskyddad uteplats, vilket suddar ut gränsen mellan ute och inne.

Ekeforshus Pärlhyacint - Se mer på vår hemsida

Ekeforshus Pärlhyacint

Biorum och bibliotekVinkelhus för en stor familj

Ett välplanerat hus i vinkel, som bildar en stor skyddad uteplats för sommarens ljumma kvällar. Den klassiska inglasade farstukvisten välkomnar besökarna och bidrar till härlig stämning i detta trivsamma hus. Innanför entrén öppnar sig vardagsrum, allrum och kök. Här finns gott om ytor att röra sig på. Här har man också kontakt med husets alla delar. Rakt fram ligger den separata barn-/ungdomsdelen med eget allrum och badrum. Föräldrasovrummet har rikligt med garderober och angränsar till ett generöst badrum och ett praktiskt hemmakontor.

Ekeforshus Tusensköna - Se mer på vår hemsida

Ekeforshus Tusensköna

1,5 plan
6 rum och kök
159 kvm

Tusensköna är huset med rum för många barn eller intressen. Entrévåningen med ett riktigt stort och öppet rum låter livet få ta plats. Eller vad sägs om kök med matplats, matsal och vardagsrum? Här finns även ett sovrum/gästrum/arbetsrum/TV-spelsrum. Ovanvåningen har 3 sovrum, varav ett sovrum med walk-in-closet och badrum. Mellan sovrummen har huset ett stort genomgående allrum med plats för soffor och avkoppling.

Ekeforshus Vallmo - Se mer på vår hemsida

Ekeforshus Vallmo

Perfekt för en smal tomt

På smala tomter är ett gavelställt hus som Vallmo ett bra alternativ, men det går även att byta plats på entré och wc/dusch och då få entré från långsidan. Trappan är placerad mitt i huset för att ge en bra kommunikation. På övervåningen möts du direkt av ljuset från allrummets fönster. Badrummet på övervåningen är väl tilltaget.

Ekonomen 110 - Se mer på vår hemsida

Ekonomen 110

Smart och välplanerat boende

Ett välplanerat enplanshus med tre sovrum på relativt liten yta. Perfekt för tvåbarnsfamiljen. Planlösningen är ljus och öppen mellan köket och vardagsrummet. Här finns väl tilltagna fönster och en altandörr som leder ut till baksidan. Här finns plats för umgänge året runt. Gör om en klädkammare till wc/dusch så slipper ni köa till badrummet på morgnarna.

Ekonomen 145 - Se mer på vår hemsida

Ekonomen 145

2 plan
7 rum och kök
145 kvm

Stig in i hallen, stuva undan ytterkläderna i den praktiska entrén och känn det varma hallgolvet under fötterna. Här behöver ni inte oroa er för blöta vantar på parketten tack vare den vattenburna golvvärmen. Entrévåningen är planerad för att skapa gemenskap och mysiga hemmakvällar. På övervåningen finns det gott om plats för både sovrum och allt det där som man inte alltid vill att gästerna ska se. Det stora sovrummet har en praktisk klädkammare och från allrummet på övervåningen får ni dessutom utsikt över trädgården.

Ekonomen 170 - Se mer på vår hemsida

Ekonomen 170

Ett extra generöst 1,5-planshus med hela fem sovrum och ett trivsamt övre plan. Genom ett förhöjt väggliv har både takhöjd och boarea utökats. Utrymmen som sov-och badrum får allt fler möjligheter när snedtakets väggar mäter 150 cm istället för 80 cm på höjden. Komplettera gärna med flera takfönster och kanske en hel takkupa för extra ljus och rymd.

Ekonomen 178 - Se mer på vår hemsida

Ekonomen 178

1,5-planshus för en stor familj

Det här är huset för den stora familjen. Här finns hela sex sovrum, tre i varje plan. Dessutom ett stort och ljust vardagsrum/kök i en öppen lösning. Vill ni lyxa till det lite extra kan ni göra om klädkammaren på nedre plan till ett extra badrum. Här finns också möjlighet att sätta in flera takfönster och en takkupa för att göra övervåningen ännu rymligare och ljusare.

Kungshus Fjällbacka - Se mer på vår hemsida

Kungshus Fjällbacka

Sekelskifte med vacker glasveranda

Ett symmetriskt, socialt och harmoniskt 1,5-planshus med vacker, väderskyddad veranda och stor välkomnande entré. Rakt fram hittar du en vacker glasveranda. På entréplan finns stora sällskapsutrymmen och ett avskilt sovrum med fönster åt två håll. Dessutom ett stort, härligt kök och en grovingång till tvättstugan. En trappa upp finns den privata avdelningen med tre stora sovrum (varav föräldrasovrummet har en lyxig walk-in-closet med fönster) och ett stort badrum. Det ljusa allrummet leder ut till en härlig balkong.

Kungshus Furö - Se mer på vår hemsida

Kungshus Furö

Det här är en ståtlig villa – nästan som en herrgård! Den ljusa och välkomnande entrén är en praktisk veranda med plats för hallmöbel. En stor hall ansluter till vardagsrummet. Köket har köksö och är lätt avskilt från vardagsrummet, men med bra kontakt via matplatsen. Perfekt om du inte söker en öppen kökslösning. Övre plan domineras av ett stort allrum med utgång till balkongen. Här finns tre riktigt stora sovrum (alla med fönster åt två olika håll), ett stort badrum och en klädkammare.

Kungshus Grundsund - Se mer på vår hemsida

Kungshus Grundsund

1,5 plan
6 rum och kök
145 kvm

En kompakt och praktisk husmodell med gavelentré, vilket passar bra på en långsmal tomt. Här är kök och vardags¬ rum en enda stor öppen yta och det finns passage till wc/dusch och tvätt från både entré och kök. Trappan ligger inte centrerad i huset, vilket gör att överplanet känns lite mer avskilt och privat. Trots en något mindre boyta finns det ändå plats för fyra ordentliga sovrum och väl tilltagen yta för sällskap och samvaro.

Kungshus Holmersund - Se mer på vår hemsida

Kungshus Holmersund

1,5 plan
6 rum och kök
160 kvm

Detta är urtypen för sekelskiftesvillan från Västsverige med en harmonisk balans i form och proportioner. En välkomnande entréveranda leder in till en rymlig inre hall. Rakt fram har man det öppna och ljusa allrummet med sin vackra glasveranda och en umgängesdel på hela 45 kvadratmeter. Bredvid ligger ett väl tilltaget rum med många möjligheter: gästrum, arbetsrum, tv-rum etc. På övervåningen finns tre stora sovrum, ett stort badrum med badkar och dusch samt ett luftigt allrum med utgång till den fina balkongen.

Kungshus Kungälv - Se mer på vår hemsida

Kungshus Kungälv

Klassiskt skärgårdshus för den mindre tomten

Trots att det inte är ett stort hus, har det traditionella skärgårdshuset Kungälv stora möjligheter, tack vare riktigt smart planering. Det nedre planet bjuder på en stor, öppen planlösning med 40 m2 kök, matplats och vardagsrum socialt sammanfogat. Redan i entrén får du kontakt med alla delar av huset. Vidare en välplanerad tvättstuga med bra arbetsyta. På övervåningen hittar du tre sovrum, wc med badkar och ett litet allrum i anslutning till den härliga balkongen.

Kungshus Pinnö - Se mer på vår hemsida

Kungshus Pinnö

Ett hus som bjuder på klassiska linjer och en praktiskt planerad planlösning. I entrén möts man av det luftiga vardagsrummet och ett par steg in öppnar också det generösa köket och matplatsen upp sig. Ytan kan delas av utan att förlora den rymliga känslan om man t ex placerar kaminen på ett alternativt sätt. En finess med detta hus är den extra rymliga och välplanerade tvättstugan, som har plats för mycket arbetsyta.

Kungshus Rörö - Se mer på vår hemsida

Kungshus Rörö

Skyddad uteplats

Ett klassiskt hus i H-formation som ger fina läplatser både på entré- och trädgårdssidan. Föräldrasovrummet har lyxen att ha både eget badrum och eget stort dressing room. Huset har tre sovrum, placerade i var sitt hörn, vilket ger lugn och avskildhet. Huset har också ett separat allrum/bibliotek i anslutning till vardagsrummet. I vardagsrummet ger ryggåstaket en bra rymd. Kök och matplats får en separat del i den stora öppna planlösningen med vardagsrummet.

Kungshus Tjörn - Se mer på vår hemsida

Kungshus Tjörn

2 plan
6 rum och kök
201 kvm

Tjörn är husmodellen för dig med riktigt höga krav på ditt boende. Här finns det gott om plats för hela familjen. Det känner man redan i den rymliga entrén. Med alla sina stora fönster ger huset goda möjligheter till utsikt över vackra omgivningar från båda plan. Glasverandan i vardagsrummet passar utmärkt som matplats.

Kungshus Tryggö - Se mer på vår hemsida

Kungshus Tryggö

Njut av solen hela dagen

Ett spännande sluttningshus med stora ytor för socialt umgänge, både ute och inne. Entrévåningen har en härlig öppen planlösning och rikligt med ljus och fönster. Längs hela gaveln sträcker sig balkongen och eftersom den går i vinkel kan du med rätt placering njuta av solen större delen av dagen. Under balkongen bildas en naturlig altan, som ger en ombonad känsla och svalkande skugga under högsommarens hetaste dagar. På nedre plan breder ett rymligt allrum ut sig mellan sovrummen.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår