AlltomBostad
 
Arvidhus

Visa alla produkter från: Arvidhus

Garage & Carport från Arvidhus

Carport 28 - Se mer på vår hemsida

Carport 28

Carport kombinerad med förråd. Förrådet med en invändig area på 7,0 m² är försedd med en dörr och ett fönster. Carportsdelen är på en sida försedd med en skyddande skärmvägg.

Carporten kan spegelvändas för anpassning mot tomt och hus. Även andra kundanpassningar är möjliga t.ex. andra taklutningar samt ändring av storlek.

Dubbelgarage 58 - Se mer på vår hemsida

Dubbelgarage 58

Garage för två fordon. Garagets längd på 8,68m gör att det finns gott om förrådsutrymme framför parkerade bilar. Garaget i detta utförande är försett med två fönster samt en separat gångdörr.

Garaget kan spegelvändas för anpassning mot tomt och hus. Även andra kundanpassningar är möjliga t.ex. andra taklutningar samt ändring av storlek. Garaget kan även förses med avdelande innerväggar.

Enkelgarage 36 - Se mer på vår hemsida

Enkelgarage 36

Ett rejält garage för ett fordon och gott om förrådsutrymme. Förrådet med en invändig area på 8,4 m² är försedd med ett fönster och en dörr mot garagedel samt en ytterdörr. Garaget finns i ett isolerat och ett oisolerat utförande.

Garaget kan spegelvändas för anpassning mot tomt och hus. Även andra kundanpassningar är möjliga t.ex. andra taklutningar samt ändring av storlek.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår