AlltomBostad
 
Arvidhus

Visa alla produkter från: Arvidhus

Trähus från Arvidhus

Asperö - Se mer på vår hemsida

Asperö

Villa Asperö står med stadig grund på svensk byggtradition. Skepparhus, köpmanshus eller sekelskifteshus – oavsett vad man kallar det är Villa Asperö i alla händelser rätt med sin klassiska stil.

Villa Asperö har fått sin prägel av glasverandan med balkong över sin indragna entré samt de olika takkuporna.

Brunnsberg - Se mer på vår hemsida

Brunnsberg

Moderna tolkning av en klassisk hustyp. 1 ¾-planshuset erbjuder ett attraktivt alternativ till dig som vill ha flera generella rum som inte är låst till en viss användning. Rummen på bottenvåningen är sammanlänkade till varandra så att alla rum kan nås på minst två vis.

Detta skapar en rikare upplevelse av huset och ett mer flexibelt användande. Entrén är öppen upp till övervåningen vilket ger en befriande volym och ett fantastiskt ljus genom fönstren. Övervåningen innehåller ett allrum, fyra sovrum och ett rejält badrum.

Ekholmsnäs - Se mer på vår hemsida

Ekholmsnäs

Denna klassiska familjevilla har två vardagsrum och fyra sovrum fördelat på de båda våningsplanen. Dess traditionella form kombinerat med en modern karaktär gör huset lätt att infoga i befintlig bebyggelse trots dess moderna utseende.

Det stora vardagsrummet går att avdela om man vill ha ytterligare ett sovrum.

Grebbestad - Se mer på vår hemsida

Grebbestad

En elegant villa i New England stil med slående och smakfulla fasader som får sin prägel av husets olika volymer tillsammans med liggande träpanel och fönstrens spröjsning. På entréplanet finns ett stort kök med uppglasad ljus matplats och ett stort avskilt vardagsrum.

Villa Asperö har fått sin prägel av glasverandan med balkong över sin indragna entré samt de olika takkuporna.

Hällevikstrand - Se mer på vår hemsida

Hällevikstrand

Vårt finaste och mest efterfrågade hus! I Hälleviksstrand förenas gammaldags charm med dagen krav på estetik och funktion. Här kan man njuta av ljuset i den härliga glasverandan eller umgås med vännerna samtidigt som man rör i grytorna i det integrerade köket.

Entrédörr på gaveln gör att detta hus passar speciellt bra på smala tomter. Huset är flexibelt och kan även anpassas efter era specifika önskemål vilket gör detta hus till det självklara valet om man vill ha en modern variant på ett klassiskt hus med mycket snickarglädje.

Holm - Se mer på vår hemsida

Holm

Svensk byggtradition har inspirerat till detta hus. Husets symmetriska fasader ger huset stil och en känsla av herresäte. Det generösa vardagsrummet har fönster åt tre håll och ryggåstak med takhöjd upp till 3,0 meter.

En flexibel villa som med sina stora rum ger utrymme för både praktiskt och trivsamt boende. Köket är rymligt med gott om arbetsytor, allt för att göra matlagningen båge enklare och roligare. Det tredje sovrummet ligger lite avskilt vilket gör det idealiskt till ett hemma kontor.

Karlsro - Se mer på vår hemsida

Karlsro

Vacker utsikt? Då är detta långsträckta eleganta hus alldeles utmärkt med sin skyddade uteplats och fönsterpartier länkade till det stora rum som utgör vardagsrum, kök och matplats.

Från denna generösa volym är sedan övriga rum länkade. I förlängningen av vardagsrummet finns ett underbart uterum – stort nog för en rejäl grillfest eller en lugn och skyddad plats under lata sommardagar.

Kinna - Se mer på vår hemsida

Kinna

Med en blandning av modern- och klassisk stil är detta ett hus som passar många. Exteriört är villan inspirerad av sekelskifteshus men interiört är huset modernt. Den stora hallen leder in i ett stort allrum kombinerat med ett öppet kök.

Huset har många flexibla rum som ger möjlighet till ett unikt boende. Överplan med förhöjt väggliv skapar fantastiska utrymmen. Här hittar man inte bara tre sovrum utan också ett trevligt allrum.

Koltorp - Se mer på vår hemsida

Koltorp

Det här är ett riktigt stilrent hus. Enkelt och konsekvent uppbyggt. Från entrén och kapprum stiger vi in i en stor sammanhängande umgängesdel där kök, matplats och vardagsrum flyter samman på ett härligt sätt.

Mitt i ligger trapphuset som en rumsavskiljare. Övre planet består av fyra sovrum, ett allrum samt badrum.

Lidingö - Se mer på vår hemsida

Lidingö

Här har man gott om plats med upp till sju rum och kök. Både vardagsrum och kök är rejält tilltagna i storlek. Den oregelbundna formen består av en tvåplans- och en enplansdel med förhöjd takhöjd. Matsalen får ljus genom trapphuset samt de stora fönsterpartierna mot baksidan där en öppning är upptagen till övervåningen.

Vardagsrummet har högt till tak och ett stort och högt fönsterparti ger ljus långt in i huset. Exteriört ställs liggande panel mot stående panel vilket betonar att huset är uppbyggt av olika kroppar. Detta skapar också skyddade hörn perfekta för att avnjuta det skandinaviska ljuset.

Lidingsberg - Se mer på vår hemsida

Lidingsberg

Ett vackert sluttningshus inspirerad av nationalromantiska hus. Huset har en entré skyddad av tak och ett stort vackert fönsterparti som gör att detta hus verkligen sticker ut. Redan från entrén på det nedre planet ser man att detta hus är något extra.

Från det glasade trapphuset via stora fönsterpartier flödar ljuset in. Öppningen ner till det nedre planet gör att huset upplevs som större än det egentligen är och ger dessutom kontakt med samvarodelen och köket.

Lockeryd - Se mer på vår hemsida

Lockeryd

Det är något av ett herresäte över villa Lockeryd. Den symmetriska frontfasaden ger huset stil och karaktär. Detta är ett hus för dig med höga krav på ditt boende.

Med stort vardagsrum, ryggåstak, separat sovrumsdel för barnen samt föräldrasovrum med egen dusch och dressingroom, får du ett hem utöver det vanliga. Planlösning på detta fantastiska hus kan varieras på många sätt.

Lund - Se mer på vår hemsida

Lund

Villan har klassisk svensk stil med mansardtak. Fasaden byggs upp symmetriskt och dörren framhäver husets mittaxel. Ett hus som har allt den kräsne kan önska sig. Invändigt finns stora och väl utnyttjade ytor. Entréplanet har kök, vardagsrum och vuxensovrum med separat bad och dressingroom.

Barnens sovrum har vi placerat på överplan där det också finns ett stort allrum samt ett rymligt badrum och klädkammare.

Lund - Se mer på vår hemsida

Lund

Villa Lund har allt under ett tak. Vi har integrerat carportdelen med huset för praktiskt boende på ett plan. Ett hus anpassat för alla de krav en modern familj kan tänkas ha på sitt boende. Från entrén ser man genom huset till den underbara uteplatsen placerad i vindskyddat läge.

I den stora umgängesdelen går innertaket upp till nock vilket skapar en skön känsla av rymd. Sovrummet bredvid vardagsrummet kan slås ihop med vardagsrummet till ett enda magnifikt vardagsrum.

Olofsbo - Se mer på vår hemsida

Olofsbo

En enkel enplansvilla med stående- eller liggande träpanel. Strategisk indragning av fasaden vid framsidans utbyggnad skapar en välkomnade och skyddad entré. Ett mindre hus för den riktigt prismedvetne.

Det finns helt enkelt inga outnyttjade ytor i detta genomtänkta hus! Tre sovrum, vardagsrum och separat tvättstuga. För att skapa ett större vardagsrum kan sovrummet vid badet tas bort.

Rönnås - Se mer på vår hemsida

Rönnås

Villa Rönnås blir lätt kvarterets vackraste hus med sin karakteristiska entréfasad med synlig skorsten och sin baksida med en väl skyddad uteplats.

I husets högra flygel finns familjens privata utrymmen med sovrum och bad och i den vänstra flygeln finns allrum och det stora, ljusa köket. Centralt i huset finns entrén som en naturlig knutpunkt och med direktutgång till uteplatsen.

Torsvik - Se mer på vår hemsida

Torsvik

En modernistisk utformad villa med strategiska indragningar av fasaden som skapar skyddade uteplatser. Den genomtänkta planlösningen är uppbygg av axlar och symmetrier vilket ger intryck av att huset är större och ståtligare än dess 145 kvm normalt skulle ge.

Takhöjd om 2,60 meter bidrar ytterligare till den svalt eleganta moderna stil som detta hus erbjuder.

Tutvik - Se mer på vår hemsida

Tutvik

Grundformen är enkel. En kub. Skyddad under tak finns den imponerande entrén. Fönstren som går ända ned till marken luckrar upp gränsen mellan inne och ute på denna nyfunkis villa. Från entrén når man de båda vardagsrummen och köket. Det bakre hörnet avslutas med en uteplats under tak.

Allt dettas ger huset en storslagenhet som man får i större representationsbyggnader. Bottenplan med sina umgängesytor är placerade så rummen nästan alltid är solbelysta. Umgängesdelarna är i två rum varav det ena är öppet upp vilket ger en otroligt generös takhöjd. Alla sovrum är förlagda på överplan, avskilda från huset umgängesdelar.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår