Baseco Hus & Stugor

Visa alla produkter från: Baseco Hus & Stugor

Attefallshus från Baseco Hus & Stugor

BURE STUGA MED LOFT 25 KVM - Se mer på vår hemsida

BURE STUGA MED LOFT 25 KVM

Bure passar som sommarhus, gäststuga eller bostad året runt. Tack vare loftet ligger golvytan på hela 35 kvm vilket ger gott om utrymme. Konstruktionen och virkeskvaliteten är lika gedigen som i Basecos övriga sortiment av små hus och förråd. Fönster och ytterdörr levereras isolerade och håller värmen inne

FJÄLLNÄS STUGA MED LOFT 25 KVM - Se mer på vår hemsida

FJÄLLNÄS STUGA MED LOFT 25 KVM

Fjällnäs stuga 25 kvm är en större funkisstuga som passar som sommarhus, gäststuga eller bostad året runt. De stora stiltypiska fönstren ger stugan en ljus och luftig atmosfär och den öppna planlösningen ger dig alla möjligheter att göra stugan till din egen. Med loftet har du totalt hela 35 kvm att vara kreativ på. Till Fjällnäs kan vi erbjuda många tillval och tillbehör och du väljer såklart det som känns bäst. Komplettera även med Galgat funkisbod och Gellas funkisbastu.

SOLBACKA STUGA MED VÄXTHUS 25 KVM - Se mer på vår hemsida

SOLBACKA STUGA MED VÄXTHUS 25 KVM

Solbacka är ett naturnära attefallshus från Baseco. Glaspartierna ger ett stort insläpp av naturligt ljus och stugan kan göras självförsörjande på el genom solpaneler. Den inglasade delen passar perfekt som växthus eller uterum. Till Solbacka har vi många tillval och tillbehör, som gör det lätt att göra stugan till din egen. Inklusive loftet får du en total golvyta på 35 kvm.

NYBY STUGA MED LOFT 25 KVM - Se mer på vår hemsida

NYBY STUGA MED LOFT 25 KVM

Nyby loftstuga 25 kvm är en större stuga och ett av våra attefallshus som passar som sommarstuga, gäststuga eller bostad året runt. Den är lik modellen Bure, men har en öppnare planlösning sett till bottenplan och loft. Tack vare loftet ligger golvytan på hela 35 kvm vilket ger gott om utrymme. Fönster och ytterdörr levereras isolerade och håller värmen inne.

HEMFJÄLL STUGA MED LOFT 25 KVM - Se mer på vår hemsida

HEMFJÄLL STUGA MED LOFT 25 KVM

Hemfjäll attefallsstuga 25 kvm kan du sätta upp där du känner för det och ha en rymlig skogskoja att använda året runt. Inne finns storstuga med loft och ute en altan med plats för flera personer. Stugans back to basic-design låter dig komma närmare naturens färger och dofter och uppleva det naturliga ljuset. Den stora glasade dubbeldörren öppnas enkelt upp så att du kan ta vara på stugans hela golv- och altanyta, som totalt blir 35 kvm. Virket till Hemfjäll kommer från Lapplands senvuxna skogar och konstruktionen är mycket rejäl.

MÅNÄS STUGA MED LOFT 25 KVM - Se mer på vår hemsida

MÅNÄS STUGA MED LOFT 25 KVM

Månäs 25 kvm är en attefallsstuga från Baseco, som kombinerar rejält trä från Lapplands skogar och stabila konstruktioner med karaktär och egen stil. Stugan har takförsedd hörningång med altan och inne finns ett loft. Stugan har en speciell planlösning och du får totalt 35 härliga kvm att vistas på.

NYLIDEN FUNKISSTUGA 25 KVM - Se mer på vår hemsida

NYLIDEN FUNKISSTUGA 25 KVM

Nyliden stuga 25 kvm är ett rymligt attefallshus i funkisstil med öppen planlösning och stora möjligheter att skapa personliga utrymmen som täcker just dina behov. Nyliden bygger på vår populära stuga Fjällnäs, fast denna är lägre och utan loft. Stora och stilrena fönster ger stort ljusinsläpp som inspirerar till unika rumslösningar och 25 mycket effektiva kvadratmeter. Komplettera även med Galgat funkisbod och Gellas funkisbastu.

NORRSELE STUGA 25 KVM - Se mer på vår hemsida

NORRSELE STUGA 25 KVM

Norrsele är ett attefallshus i enklare design som ger dig 25 kvadratmeter med möjligheter till variation. Den passar som sommarstuga, gäststuga eller permanent extrautrymme på gården.

OBS! Altanen är ett tillbehör och kan köpas till.

RISNÄS ATTEFALLSHUS 25 KVM - Se mer på vår hemsida

RISNÄS ATTEFALLSHUS 25 KVM

Risnäs är ett fritidshus i attefallsstorlek byggt i vårt blocksystem. Risnäs är konstruerad i en rak och enkel stil som ger flexibla utrymmen på insidan. Stugan levereras med ett kraftigt golv (25 mm) som är ändspontat för enkel montering. Väggblocken levereras med en monterad ytterpanel som är grundmålad och mellanstruken. Risnäs finns i faluröd, mörkgrå och husvit eller obehandlad. Foder, knutbrädor, takfotsbrädor och vindskivor i vitt (mellanstruket) eller obehandlat. Byggsystemet är anpassat för både gjuten platta och plintar.

SVARTTJÄRN BASTU 25 KVM - Se mer på vår hemsida

SVARTTJÄRN BASTU 25 KVM

Svarttjärn är en snygg och funktionell funkisbastu på hela 25 kvm. Det ger en rymlig bastudel, dusch/toalett och framförallt en väl tilltagen relax med stort glasparti. Här är en bastustuga för riktiga livsnjutare!

HEDEN FÖRRÅD 25 KVM - Se mer på vår hemsida

HEDEN FÖRRÅD 25 KVM

Nu lanserar vi ett nytt sortiment med större förråd. Våra större förråd är byggda med samma gedigna konstruktion och virkeskvalitet. Sortimentet har utvecklats under våren 2014 och uppdateras löpande. Kontakta gärna oss för mer information kring aktuellt sortiment.