Baseco Hus & Stugor

Visa alla produkter från: Baseco Hus & Stugor

Garage & Carport från Baseco Hus & Stugor

HÖGLIDEN ATTEFALLSGARAGE 25 KVM - Se mer på vår hemsida

HÖGLIDEN ATTEFALLSGARAGE 25 KVM

Högliden attefallsgarage är ett välutrustat enkelgarage med port, dörr, fönster och den genuina stugkänsla som kännetecknar Basecos attefallshus. Tack vare många tillval- och tillbehörs­paket kan du göra attefallsgaraget till ditt eget. Om du själv vill bestämma placering av fönster och dörrar levererar vi stugan utan förkapade öppningar. Högliden levereras obehandlad och tillverkas av den senvuxna norrländska furan som garanterar hög kvalitet.

• Behöver inte bygglov då garaget är under 25 kvadratmeter i byggnadsyta och därmed faller under reglerna för attefallshus
• Rejäla dimensioner
• Tillval finns så du kan göra garaget till ditt eget
• Virket är av tålig senvuxen fura
• Högliden levereras obehandlad

BERGNÄS GARAGE MED CARPORT 25 KVM - Se mer på vår hemsida

BERGNÄS GARAGE MED CARPORT 25 KVM

Bergnäs garage med carport 25 + 20 kvm uppfyller förväntningarna du har på en produkt från Baseco och mer. De rejält tilltagna utrymmena blir såväl ett perfekt uterum för bilen, skotern och dig själv, som en plats att förvara och meka på. Bergnäs garage och carport går att utrusta med olika tillbehörspaket. Produkten levereras obehandlad och virket är av den senvuxna lappländska furan.

• Robust konstruktion
• Isolerad ytterdörr
• Energifönster ingår
• Virket är av tålig senvuxen norrländsk fura

GRANNÄS CARPORT MED FÖRRÅD 23 KVM - Se mer på vår hemsida

GRANNÄS CARPORT MED FÖRRÅD 23 KVM

Grannäs carport 23 + 8 kvm har förråd, vindskydd och är praktisk till mycket. Det stora utrymmet ger dig plats för både fordon, fritid och förvaring. Grannäs kan monteras spegelvänd eller som på bilden. Grannäs levereras obehandlad och virket är av den senvuxna norrländska furan, vilket ger den goda kvalitet som kännetecknar Baseco.

• Rejäl konstruktion
• Kan monteras spegelvänd
• Virket är av tålig senvuxen norrländsk fura

GAVAS DUBBELGARAGE 65 KVM - Se mer på vår hemsida

GAVAS DUBBELGARAGE 65 KVM

Dubbelgaraget Gavas är på hela 65 kvm (7,6x8,5 m). Tack vare att det är byggt med vårt blocksystem står det stabilt från början och är trots sin storlek enkelt att bygga själv. Garaget levereras med väggblock som har en monterad ytterpanel som är grundmålad och mellanstruken. Gavas finns i faluröd, mörkgrå och husvit eller obehandlad. Foder, knutbrädor, takfotsbrädor och vindskivor i vitt (mellanstruket) eller obehandlat. Byggsystemet är anpassat för både gjuten platta och plintar.

SIKSELE GARAGE 25 KVM - Se mer på vår hemsida

SIKSELE GARAGE 25 KVM

Siksele garage 25 kvm är ett litet och smidigt garage som du enkelt bygger själv. Siksele är tillverkat av vårt stabila blocksystem som står stadigt redan från början av bygget. Garaget levereras med väggblock som har en monterad ytterpanel som är grundmålad och mellanstruken. Siksele finns i faluröd, mörkgrå och husvit eller obehandlad. Foder, knutbrädor, takfotsbrädor och vindskivor i vitt (mellanstruket) eller obehandlat. Byggsystemet är anpassat för både gjuten platta och plintar.