AlltomBostad
Bastuspecialisten Ragnar Frunck AB

Visa alla produkter från: Bastuspecialisten Ragnar Frunck AB

Bastu från Bastuspecialisten Ragnar Frunck AB

BASTUINREDNING - Se mer på vår hemsida

BASTUINREDNING

Bastuinredning är vår benämning på all träinredning innanför bastuväggarna. Främst rör det sig om panel och lavvirke.

Att bygga en bastu är ett roligt projekt förenat med många valmöjligheter på utseende och funktion. Oavsett om tanken att bygga själv eller låta någon göra arbetet åt dig så finns det några funderingar vi ofta möter.

-Bastus väggar och tak täcks vanligtvis med en träpanel. I dagsläget väljer de flesta en panel i asp eller al där vi förutom ett snyggt utseende även slipper kvistar och kåda.

-Glas i en bastu har fördelen att den ökar rymden i bastun och integrerar bastun med badrummet. Allt ifrån glasdörrar till hela fronter är uppskattat.

BASTURUM & BASTUHUS - Se mer på vår hemsida

BASTURUM & BASTUHUS

Här hittar du basturum och bastuhus i många olika utföranden och prisklasser.

Bastuns utveckling går snabbt framåt och idag badar man bastu på ett helt annat sätt än förr. Bastun har flyttats upp från källaren för att ta plats i badrummet, vilket märks i hur bastun planeras och används:
- Stora glasytor för att öppna upp bastun mot badrummet
- Design och material ska överensstämma med övriga badrummet

Bastutillbehör - Se mer på vår hemsida

Bastutillbehör

Bastu är vi specialister på. I mer än 50 år har vi hjälpt kunder att få sin drömbastu förverkligad. Vi är stolta över att vara Tylös största återförsäljare i Norden. Ordet bastu är en förkortning av badstuga där bastun förr i första hand användes för att bli ren. Idag är bastun för många en avkoppling och njutning, bastun tillför många härliga känslor!

I vårt bastusortiment finns alla de produkter som kan behövas för att dessa känslor och andra ska få en bra grogrund.
- Värmen och ångan med fräset från stenarna
- Muskler, leder och hud blir skönt mjuka

ELEKTRISKA BASTUAGGREGAT - Se mer på vår hemsida

ELEKTRISKA BASTUAGGREGAT

Vårt sortiment av elektriska bastuaggregat är omfattande från välkända tillverkare. Du finner passande aggregat för den lilla badrumsbastun och upp till stora aggregat för publika bastur. I familjebastur är bastuaggregat med inbyggd ångfunktion mycket uppskattat. Möjligheten att välja mellan torr, våt, ång eller örtbastu gör ingen besviken.

Välj det induviduellt skönaste alternativet och njut av den sköna värmen. Förutom härlig värme så kan vi erbjuda bastuaggregat med snygg design, som pryder basturummet. Välj aggregat med ytskikt av täljsten, keramik i olika färger eller exklusiv lack.

VEDELDAD BASTU - Se mer på vår hemsida

VEDELDAD BASTU

Bastuaggregat och ugnar till vedeldad bastu!

Den vedeldade bastun är klassikern som aldrig försvinner. Den sprakande värmen, aromen av veden och framförallt att se elden värma upp stenmagasinet. En vedeldad bastu är verkligen speciell.

Vi har många olika val för vedeldade bastu och vi kan med omsorg stolt rekommendera vårt utbud. Att bada bastu med ett vedeldat bastuaggregat kräver lite mer planering med uppvärmningen men väntat gör sig värd då värmen är lite mjukare och doften lite trevligare och har du huggit upp veden själv så blir njutningen lite bättre.

Det som krävs för en vedeldad bastu är möjligheten till att koppla på en skorsten då du inte gärna vill ha in röken i basturummet.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår