AlltomBostad
Borohus AB

Visa alla produkter från: Borohus AB

Fritidshus från Borohus AB

andra Fjärden - Se mer på vår hemsida

andra Fjärden

Inget går upp mot känslan av ljus och rymd i ett hus vilket andra Fjärden får med hela tre ryggåstak vilket ger extra mycket luftighet. Husets alla små vinklar tillsammans med stora spetsfönster ända upp i nock är det som skapar husets spännande exteriör.

Interiört är huset uppdelat i två delar med sovrum på varsin sida av köket och storstugan som i sin tur har en diskret vägg som rumsdelare vilken är perfekt för en braskamin.ll nock får en extra rymd. Uppe i loftet hittar du ett extra sovrum/allrum på hela 23m2. Lägg märke till den charmiga verandan under tak.

andra Klinten - Se mer på vår hemsida

andra Klinten

Precis som i första Klinten ligger entré och WC i husets vinkel med den skillnaden att det här finns möjlighet till en bastu. De tre sovrummen är smart planerade och i den lilla hallen utanför dem finns trappan upp till loftet.

Storstugan och köket har högt upp till nock vilket tillsammans med det stora ljusinsläppet skapar husets speciella känsla. Från storstugan är det även utgång till uteplatsen som får en vacker kuliss med de stora fönsterpartierna.<

andra Lyckan - Se mer på vår hemsida

andra Lyckan

Farstukvisten ger ett hemtrevligt och välkomnande första intryck och innanför väntar en rymlig entré med goda förvaringsmöjligheter. Här finns även fyra sovrum vilket gör det till ett praktiskt hus med plats för både den stora familjen och många gäster.

De tre mindre sovrummen är smart planerade i en del av huset medan det större ligger i samma del som storstugan och köket. Utgången till uteplatsen är placerad i husets vinkel vilken ger vindskyddad uteplats, perfekt för både långa dagar och kvällar.

andra Näset - Se mer på vår hemsida

andra Näset

I andra Näset finns en tydlig indelning mellan vila och umgänge med sovrummen effektivt planerade i ena änden av huset. Från den rymliga entrén kliver du in i storstuga och kök med ryggåstak vilket ger ett rymligt första intryck.

I storstugan finns en pardörr ut mot trädgården som när den öppnas låter ljus och luft strömma in i huset vilket ger en härlig matplats.

andra Tunet - Se mer på vår hemsida

andra Tunet

I andra Tunet ligger de båda sovrummen avskilda från varandra med stora gemensamma umgängesytor där emellan och med ljusinsläpp från tre olika håll. Det praktiska köket har fått en egen hörna varifrån man har kontakt med övriga rummet.

Pulpettaket, den takförsedda terrassen och de många fönstren bidrar alla till husets karaktäristiska exteriör och för den som söker ett modernt och rymligt fritidshus är andra Tunet ett bra val.

fjärde Klinten - Se mer på vår hemsida

fjärde Klinten

När du kliver in genom den takförsedda entrén möts du av en rymlig hall samt en öppen och ljus planlösning med storstuga och ett välplanerat kök som endast delas av utav en balk i taket.

På nedervåningen finns även ett sovrum samt WC och separat klädvård. En trappa upp finns det ytterligare tre sovrum och ett WC men också ett allrum med gott om plats för lek och stoj eller hemmabion.

fjärde Lyckan - Se mer på vår hemsida

fjärde Lyckan

Med små vinklar, stora fönster och det förhöjda innertaket får huset en kontinental och skönt luftig känsla. Storstugan har även en pardörr med ovanljus som leder till uteplatsen under tak och som förstärker den ljusa och luftiga känslan. Även i köket som ligger något avskilt finns en dörr ut till trädgården.

I husets andra del finns det tre sovrum varav de två större har plats för dubbelsäng. Med även en rymlig entré och stort WC är de stora ytorna något som präglar huset och som gör det lätt att trivas i.

fjärde Näset - Se mer på vår hemsida

fjärde Näset

Fjärde Näset är ett välplanerat hus med de tre sovrummen och WC placerat längs med husets långsida. I den andra delen breder storstuga och kök ut sig tillsammans och i husets vinkel finns ett allrum.

Det stora allrummet i vinkeln binder samman huset till en helhet och ger en öppen planlösning med stora luftiga ytor. Härifrån är det även en utgång till terrassen under tak och från köket är det utgång till den vindskyddade uteplatsen i husets vinkel.

första Fjärden - Se mer på vår hemsida

första Fjärden

I första Fjärden finns det många funktioner som sticker ut. Bland annat har köket en spännande utformning som ger dig full kontakt med övriga delen av storstugan som har en intressant fönstersättning och ligger i husets vinkel.

Vinkeln skapar i sin tur möjlighet till en uteplats i lä vilket alltid är uppskattat. I huset finns också tre stora sovrum som alla har bra förvaringsmöjligheter och här finns även ett rum för separat klädvård som dessutom har en groventré på gaveln.

första Klinten - Se mer på vår hemsida

första Klinten

Efter att du klivit in genom entrén i husets vinkel har du storstuga tillsammans med kök och matplats framför dig. De gemensamma ytorna har högt upp i nock och stora fönsterpartier som ger huset rymd och ljus.

Loftet på drygt 14 m2 golvyta ger möjlighet till extra sängplatser eller en plats för att umgås och blicka ut genom de stora fönstren. Behöver du ytterligare utrymme kan du bläddra vidare till andra Klinten. sköna hörnbalkongen under tak!

första Tunet - Se mer på vår hemsida

första Tunet

Tack vare den effektiva planlösningen med två sovrum samt storstuga och kök rymmer vår minsta modell allt man kan önska sig av ett fritidshus. De gemensamma ytorna har ryggåstak och kökets utformning ger gott om plats för både matplats och soffa.

Med utgång från storstugan är det planerat för en härlig uteplats för sköna dagar och ljumna kvällar. Om du gillar planlösningen men vill ha ett större alternativ ska du titta på femte Tunet.

sjätte Tunet - Se mer på vår hemsida

sjätte Tunet

Från en stor farstukvist och rymlig hall bjuder sjätte Tunet in till en generös storstuga med ryggåstak och den karaktäristiskt utskjutande vinkeln med fönster åt tre håll. I det rymliga köket strax intill finns utgången till uteplatsen vilket ger närhet till både kryddodling och grönsaksland.

Med tre sovrum finns det gott om sovplatser och det stora sovrummet, som försetts med många garderober, ligger avskilt från de övriga sovrummen.

tredje Klinten - Se mer på vår hemsida

tredje Klinten

Ett klassiskt utformat 1½-planshus med funktioner som WC, separat klädvård och kök på bottenvåningen. I kök och storstuga finns även utgång till trädgård och uteplats samt flera fönster som ger en ljus plats för hela familjen att umgås i.

På bottenvåningen ligger även det stora sovrummet medan de två mindre finns på övervåningen. Här finns också ett stort allrum och en klädkammare. Med det förhöjda vägglivet blir det både lättare att möblera samt en luftigare känsla på övervåningen.a och öppet upp till nock ger en rymd utöver det vanliga. Härliga fönsterpartier i gaveln ger extra ljusinsläpp.

tredje Lyckan - Se mer på vår hemsida

tredje Lyckan

I tredje Lyckan är alla ytor utnyttjade till max och med kök och storstuga i husets mitt som försetts med ett ryggåstak. Storstugan har en spännande fönstersättning med rejäla fönster för mycket ljusinsläpp och därtill helglasad fönsterdörr till uteplatsen på baksidan.

Huset har tre sovrum varav även det större har en helglasad fönsterdörr till uteplatsen samt en egen större klädkammare som även kan delas av för att göra en bastu.

tredje Tunet - Se mer på vår hemsida

tredje Tunet

Med tre sovrum finns här gott om sovplatser på mindre än 60 m2 . I storstugan är det ryggåstak och flera fönster vilket gör rummet ljust och luftigt. Köket som fått sin egen vrå har bra med arbetsytor och är effektivt planerat.

Om det endast finns behov för två sovrum går sovrummet närmast köket att göras om till matplats. Intill köket finns utgången till uteplatsen och även vid entrén finns möjligheter för en välkomnande veranda.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår