Borohus AB

Visa alla produkter från: Borohus AB

Fritidshus från Borohus AB

Fritidshus första Tunet - Se mer på vår hemsida

Fritidshus första Tunet

Ett litet och mysigt fritidshus

Första Tunet är tack vare den effektiva planlösningen med två sovrum samt storstuga och kök rymmer vår minsta modell allt man kan önska sig av ett fritidshus. De gemensamma ytorna har ryggåstak och kökets utformning ger gott om plats för både matplats och soffa.

Fritidshus andra Tunet - Se mer på vår hemsida

Fritidshus andra Tunet

Modernt fritidshus med pulpettak

I andra Tunet ligger de båda sovrummen avskilda från varandra. Det gör att det finns stora gemensamma umgängesytor där emellan. Andra Tunet har flera fönster med ljusinsläpp från tre olika håll vilket ger rymd och ljus. Det praktiska köket har fått en egen hörna som gör att man har kontakt med övriga rummet.

Fritidshus tredje Tunet - Se mer på vår hemsida

Fritidshus tredje Tunet

Ett mindre fritidshus i vinkel

Med tre sovrum finns här gott om sovplatser på mindre än 60 m2 . I storstugan är det ryggåstak och flera fönster vilket gör rummet ljust och luftigt. Köket som fått sin egen vrå har bra med arbetsytor och är effektivt planerat.

Fritidshus fjärde Tunet - Se mer på vår hemsida

Fritidshus fjärde Tunet

Stora sovrum och praktiskt förråd

Med tre stora sovrum finns det möjlighet till så många som sex sovplatser vilket passar bra för den större familjen. Med förrådet vid entrén finns det ett extra förvaringsutrymme vilket alltid är välkommet.

Fritidshus femte Tunet - Se mer på vår hemsida

Fritidshus femte Tunet

Ett klassiskt fritidshus

Femte Tunet är ett klassiskt fritidshus med en tydlig uppdelning mellan vila och aktivitet. Det vill säga att sovrummen är placerade i ena halvan av huset och de gemensamma ytorna i den andra.

Fritidshus sjätte Tunet - Se mer på vår hemsida

Fritidshus sjätte Tunet

Populärt och karaktäristisk

Vårt karaktäristiska och populära fritidshus sjätte Tunet har en stor och härlig farstukvist under tak. Från en rymlig hall bjuder sjätte Tunet in till en generös storstuga med ryggåstak och den karaktäristiskt utskjutande vinkeln med fönster åt tre håll. Det gör storstugan till en naturlig samlingsplats för hela familjen.

Fritidshus sjunde Tunet - Se mer på vår hemsida

Fritidshus sjunde Tunet

Bredd skapar nya möjligheter

Ett av våra bredare fritidshus är sjunde Tunet. Sjunde Tunet har en stor välkomnande entré och tre sovrum. Sovrummen har bra förvaringsmöjligheter och ligger alla i närheten av husets WC.

Fritidshus första Näset - Se mer på vår hemsida

Fritidshus första Näset

Spännande exteriör med välplanerad interiör

I fritidshuset första Näset möts du av rymd och ljus i den luftiga storstugan med flera stora fönster som vetter åt olika håll. Köket ligger något avskilt från matplatsen med en frukostbänk som ger möjligheter till både umgänge och extra arbetsyta.

Fritidshus andra Näset - Se mer på vår hemsida

Fritidshus andra Näset

Effektiv och öppen planlösning

I fritidshuset andra Näset finns en tydlig indelning mellan vila och umgänge. Sovrummen är effektivt planerade i ena änden av huset. Från den stora entrén kliver du in storstugan med ryggåstak och köket med barbänk. Det ger ett mycket rymligt första intryck.

Fritidshus tredje Näset - Se mer på vår hemsida

Fritidshus tredje Näset

Modernt med spännande fönstersättning

Liggande avlånga fönster skapar tillsammans med pulpettaket husets speciella karaktär. På insidan finns det gott om utrymme med såväl tre rymliga sovrum och stora öppna gemensamma ytor i storstuga och kök.

Fritidshus fjärde Näset - Se mer på vår hemsida

Fritidshus fjärde Näset

Luftigt vinkelhus med öppen planlösning

Fjärde Näset är ett välplanerat hus med de tre sovrummen och WC placerat längs med husets långsida. I den andra delen breder storstuga och kök ut sig tillsammans och i husets vinkel finns ett allrum.

Fritidshus femte Näset - Se mer på vår hemsida

Fritidshus femte Näset

Rymligt med välkomnande veranda

Med verandan som löper längs med hela entrésidan får huset en amerikansk känsla och ett välkomnande första intryck. Väl inne i huset möts du av en stor hall med gott om förvaringsutrymmen och på andra sidan entrén är det en pardörr i storstugan vilket ger ljusinsläpp genom hela huset.

Fritidshus sjätte Näset - Se mer på vår hemsida

Fritidshus sjätte Näset

Ett fritidshus med det lilla extra

Sjätte Näset är något av en storebror till andra Tunet då den är både bredare och längre samt med ett extra sovrum, större kök och plats för bastu. Huset har ett genomgående ljusinsläpp i kök och storstuga som har gott om ytor att umgås på.

Fritidshus första Lyckan - Se mer på vår hemsida

Fritidshus första Lyckan

Modernt med tilltalande utseende

Första Lyckan har ett spännande och tilltalande utseende med både liggande och stående panel för ett mer livfullt yttre. Huset är uppdelat i två separata delar där den ena rymmer köket i vinkel och storstugan. Här är det också snedtak vilket ger extra volym och med pardörren till uteplatsen är det ett rum lätt att trivas i.

Fritidshus andra Lyckan - Se mer på vår hemsida

Fritidshus andra Lyckan

Fyra sovrum på 80 kvadrat

Farstukvisten ger ett hemtrevligt och välkomnande första intryck och innanför väntar en rymlig entré med goda förvaringsmöjligheter. Här finns även fyra sovrum vilket gör det till ett praktiskt hus med plats för både den stora familjen och många gäster.

Fritidshus fjärde Lyckan - Se mer på vår hemsida

Fritidshus fjärde Lyckan

Stora utrymmen med kontinental känsla

Med små vinklar, stora fönster och det förhöjda innertaket får huset en kontinental och skönt luftig känsla. Storstugan har även en pardörr med ovanljus som leder till uteplatsen under tak och som förstärker den ljusa och luftiga känslan. Även i köket som ligger något avskilt finns en dörr ut till trädgården.

Fritidshus tredje Lyckan - Se mer på vår hemsida

Fritidshus tredje Lyckan

Rymligt med maximalt utnyttjade ytor

Tredje lyckan är ett fritidshus där alla ytor är utnyttjade till max. Storstugan och köket är placerat i husets mitt med ett härligt ryggåstak. Det ger rummet en öppen och levande känsla. Storstugan har en spännande fönstersättning med stora, rejäla fönster som släpper in mycket ljus. Dessutom finns en helglasad fönsterdörr till uteplatsen på baksidan, vilket ökar ljusinsläppet markant.

Fritidshus femte Lyckan - Se mer på vår hemsida

Fritidshus femte Lyckan

Ljust, öppet och i vinkel
br> Från den välkomnande farstukvisten kliver du in i en rymlig hall och sen vidare in i de öppna gemensamma ytorna med storstuga och kök. I husets vinkel ligger allrummet som får en extra känsla av ljus och rymd med ryggåstaket och stora fönster. Härifrån är det också utgång till den takförsedda terrassen som blir som en förlängning av rummet.

Fritidshus sjätte Lyckan - Se mer på vår hemsida

Fritidshus sjätte Lyckan

Välkomnande och rymligt

Sjätte Lyckan är ett stort och härligt fritidshus med takförsedd entréveranda som ger ett trevligt och välkomnande första intryck. Innanför dörren väntar en rymlig entré och WC med tillhörande klädkammare som kan göras om till bastu. I köket finns det gott om arbetsytor och även en trevlig frukostbänk som bjuder in till mysiga samlingar i köket.

Fritidshus sjunde Lyckan - Se mer på vår hemsida

Fritidshus sjunde Lyckan

H-format med oslagbar uteplats

Sjunde lyckan är ett fritidshus i H-form med helt oslagbar uteplats. H-formen på huset ger en spännande exteriör samtidigt som det blir en bra dynamik inomhus, där storstugan omges av husets alla övriga rum och funktioner. I den ena änden av huset ryms köket tillsammans med separat klädvård och ett av de tre sovrummen. I den andra delen ryms WC och de två resterande sovrummen. Mitten av huset består av entré och storstuga med ryggåstak för rymd och luft.

Fritidshus första Fjärden - Se mer på vår hemsida

Fritidshus första Fjärden

Utgång i tre väderstreck

I första Fjärden finns det många funktioner som sticker ut. Bland annat har köket en spännande utformning som ger dig full kontakt med övriga delen av storstugan som har en intressant fönstersättning och ligger i husets vinkel.

Fritidshus andra Fjärden - Se mer på vår hemsida

Fritidshus andra Fjärden

Spännande hus med ljus och rymd

Inget går upp mot känslan av ljus och rymd i ett hus! Det får verkligen andra Fjärden med hela tre ryggåstak som ger extra mycket luftighet. Husets alla små vinklar tillsammans med stora spetsfönster ända upp i nock är det som skapar husets spännande exteriör.

Fritidshus tredje Fjärden - Se mer på vår hemsida

Fritidshus tredje Fjärden

Allt som du kan önska

I tredje Fjärden finns det mesta som du kan önska dig av ett fritidshus och med tre sovrum finns det gott om plats för både familj och gäster. Det stora sovrummet har dessutom egen utgång som ger rummet lite extra guldkant. Även köket sticker ut med sin u-form som är både praktiskt och snyggt.

Fritidshus fjärde Fjärden - Se mer på vår hemsida

Fritidshus fjärde Fjärden

Med känsla av rymd

Snedtaket i entrén ger en första snygg anblick av huset och känslan av rymd fortsätter in i storstugan där det är ryggåstak och stort ljusinsläpp med bland annat ett runt fönster i gavelspetsen. Köket intill är väl tilltaget med gott om arbetsyta och rum för matplats samt utgång till uteplats. I anslutning finns även separat klädvård med egen groventré.

Fritidshus femte Fjärden - Se mer på vår hemsida

Fritidshus femte Fjärden

Vinklad planlösning sticker ut

Femte Fjärden har en unik planlösning som gör att huset sticker ut både interiört och exteriört. Man kommer in via entrén som ligger i husets vinkling, som även bryter av mellan vila och samvaro. De tre sovrummen ligger i husets ena ände. Det största av sovrummen ligger mitt i husets vinkel och har därför en mycket spännande utformning. Det sovrummet har även utgång till uteplatsen.

Fritidshus sjätte Fjärden - Se mer på vår hemsida

Fritidshus sjätte Fjärden

Rymligt med diskret vinkel

Tack vare den låga väggen i entrén får du direkt en kontakt med samvaroytorna som med stora fönsterpartier och ryggåstak bjuder på både ljus och rymd. Kökets moderna utformning gör att du hela tiden har kontakt med övriga rummet oavsett om familjen eller gästerna befinner sig i soffan eller vid matbordet.

Fritidshus sjunde Fjärden - Se mer på vår hemsida

Fritidshus sjunde Fjärden

Intressant med dubbla vinklar

Från den rymliga entrén är huset uppdelat i tre olika delar och i olika vinklar. De båda sovrummen ligger i anslutning till WC och i samma del finns även den separata klädvården med tillhörande klädkammare.

Fritidshus åttonde Fjärden - Se mer på vår hemsida

Fritidshus åttonde Fjärden

Funktionellt med lyxigt sovrum

Med en gemensam mittpunkt att umgås i och avskilda delar på respektive sida skapas ett hem i harmoni. I ena änden ryms WC tillsammans med separat klädvård med groventré samt två rymliga sovrum.

Fritidshus nionde Fjärden - Se mer på vår hemsida

Fritidshus nionde Fjärden

Stort fritidshus med livfullt yttre

Nionde Fjärden är ett fritidshus med smart planlösning och med en intressant exteriör. Som tillägg kan man blanda liggande och stående panel för att skapa ett ännu mer livfullt yttre. Entrén till huset ligger på gaveln och gränsar till en liten WC samt separat tvättstuga. Precis innanför finns hallen. därifrån når man de tre sovrummen och ett större WC med dusch. Huset har en tydlig uppdelning med de tre sovrummen på en sida och kök och storstuga på den andra.

Fritidshus tionde Fjärden - Se mer på vår hemsida

Fritidshus tionde Fjärden

Mycket hus på liten yta

Fritidshuset tionde Fjärden har en smart planlösning, vilket gör huset både praktiskt och yteffektivt på bara dryga 90 m². Med en central och härligt öppen samvaroyta bestående av kök och storstuga på dryga 35 m² som flankeras av skilda sovrum är detta ett synnerligen praktiskt och yteffektivt hus på en yta av ca 90 m². Storstugan präglas av ljus och volym tack vare det höga ryggåstaket och härligt ljusinsläpp.

Fritidshus första Klinten - Se mer på vår hemsida

Fritidshus första Klinten

Ett litet praktiskt lofthus

Efter att du klivit in genom entrén i husets vinkel har du storstuga tillsammans med kök och matplats framför dig. De gemensamma ytorna har högt upp i nock och stora fönsterpartier som ger huset rymd och ljus.

Fritidshus andra Klinten - Se mer på vår hemsida

Fritidshus andra Klinten

Lofthus med tre sovrum

Precis som i första Klinten ligger entré och WC i husets vinkel med den skillnaden att det här finns möjlighet till en bastu. De tre sovrummen är smart planerade och i den lilla hallen utanför dem finns trappan upp till loftet.

Fritidshus tredje Klinten - Se mer på vår hemsida

Fritidshus tredje Klinten

Fritidshus med 1½-plan och förhöjt väggliv

Ett klassiskt utformat 1½-planshus med funktioner som WC, separat klädvård och kök på bottenvåningen. I kök och storstuga finns även utgång till trädgård och uteplats samt flera fönster som ger en ljus plats för hela familjen att umgås i.

Fritidshus fjärde Klinten - Se mer på vår hemsida

Fritidshus fjärde Klinten

Fyra sovrum på två plan

När du kliver in genom den takförsedda entrén möts du av en rymlig hall samt en öppen och ljus planlösning med storstuga och ett välplanerat kök som endast delas av utav en balk i taket.

Fritidshus femte Klinten - Se mer på vår hemsida

Fritidshus femte Klinten

New England-inspirerat 2-planshus

Den välkomnande känslan som den amerikanska verandan ger förstärks av den rejäla entrén när du kliver in genom dörren. I de gemensamma öppna ytorna finns ett stort kök i vinkel och plats för en funktionell köksö.