Borohus AB

Visa alla produkter från: Borohus AB

Trähus från Borohus AB

1-planshus Karisma 1 - Se mer på vår hemsida

1-planshus Karisma 1

Karisma 1 är det lilla huset som illustrerar själva grundtanken med ett Borohus. Det är nytt och fräscht, praktiskt och prisvärt. Dessutom bestämmer du själva hur du vill ha alltifrån planlösning och fönsterdesign till val av inredning och exteriör. Med sina 103,7 kvm är Karisma 1 perfekt för den lilla familjen och för er som vill bo lustfyllt i villa med minimalt att sköta om.

1-planshus Karisma 2 - Se mer på vår hemsida

1-planshus Karisma 2

Karisma 2 är ett praktiskt, litet hus som passar utmärkt för den lilla familjen. Husets storlek är dessutom perfekt om man vill kunna bo kvar i huset resten av livet. Med ytterst lite att sköta om och städa och med allting nära tillhands är det här ett bekvämt och långsiktigt boende, fyllt av livskvalitet. Ytorna i varje rum är generöst tilltagna och det finns stora möjligheter att anpassa inredningen efter just era behov.

1-planshus Karisma 3 - Se mer på vår hemsida

1-planshus Karisma 3

Karisma 3 är huset som på dryga 100 kvm ger er en spännande och oväntad planlösning. Man når alla husets rum från den från entréhallen som har många vinklar. Det stora vardagsrummet har ryggåstak vilket bidrar till rymden i huset. Karisma 3 är huset för er som vill lägga fokus på kök och vardagsrum men samtidigt inte kompromissa för mycket med sovrum och badrum.

1-planshus Karisma 4 - Se mer på vår hemsida

1-planshus Karisma 4

Yta är inget självändamål. Därför har vi fyllt varenda kvadratmeter av Karisma 4 med funktion. Med en gemensam kärna att umgås i och avskilda delar på respektive sida skapas ett hem i harmoni. Och genom smarta lösningar och fullt utnyttjande av ytan blir vardagen i Karisma 4 roligare, enklare och mer kostnadseffektiv.

1-planshus Karisma 5 - Se mer på vår hemsida

1-planshus Karisma 5

Ibland är det skönt att kunna skärma av sig från ungdomarna och låta dem härja bäst de vill. Det har ni möjlighet till i Karisma 5 som är ett litet och funktionellt hus men samtidigt har plats åt två vardagsrum och två sovrumsavdelningar. Karisma 5 passar perfekt för er som vill få ut maximal yta på en avlång tomt.

1-planshus Karisma 5A - Se mer på vår hemsida

1-planshus Karisma 5A

Detta hus innehåller allt som dom flesta behöver. Öppen entré med bra och dolda avhängningsmöjligheter. Gemensamhetsytorna som består av kök och vardagsrum präglas av öppenhet, ljus och rymd. Där är det nästan fyra meter till nock som dessutom är genomlyst av spetsfönster från gavelspetsarna i båda ändar. Det separerade föräldrasovrummet har lyxigt fått ett eget badrum och i andra ändan av huset hittar du ytterligare två sovrum, allrum och wc.

1-planshus Karisma 5B - Se mer på vår hemsida

1-planshus Karisma 5B

Med en central och härligt öppen samvaroyta bestående av kök och vardagrum på dryga 35 m² som flankeras av skilda sovrum är detta ett synnerligen praktiskt och yteffektivt hus på en yta av ca 90 m². Vardagsrummet präglas av ljus och volym tack vare det höga ryggåstaket och härligt ljusinsläpp.

1-planshus Karisma 6 - Se mer på vår hemsida

1-planshus Karisma 6

Inget går upp mot känslan av luft, ljus och rymd i ett hus. Allt detta har Karisma 6 som har hela tre öppna ryggåstak och mängder av fönster som följer arkitekturens uppåtsträvande rörelse. Vill ni ha kontakt med både fram- och baksidan av huset från kök och vardagsrum så är detta huset för er.

1-planshus Karisma 7 - Se mer på vår hemsida

1-planshus Karisma 7

Karisma 7 är det lilla nätta huset med möjlighet till hela fyra sovrum. Entrén ligger väderskyddad under det utskjutande taket och köket är placerat mot framsidan av huset. Klädvårdsavdelningens placering gör det dessutom enkelt att komplettera huset med garage eller carport med väderskyddad passage in till huset.

1-planshus Karisma 8 - Se mer på vår hemsida

1-planshus Karisma 8

Karisma 8 är ett vinkelhus med inbyggt garage och förråd i nära anslutning till klädvårdsavdelningen som i sin tur ligger på bekvämt avstånd från köket. Planlösningen svänger sig därefter fram från köket genom matplatsen med en möjlig bardisk, den rymliga entrén och slutligen vardagsrummet placerat mot trädgårdssidan. I husets vinkel placeras med fördel en härlig uteplats i lä.

1-planshus Karisma 9 - Se mer på vår hemsida

1-planshus Karisma 9

Karisma 9 är konstruerat för det moderna familjelivet med vardagsrum, kök och matplats som utgör husets hjärta under det höga ryggåstaket. Huset är smyckat med moderna fönsterval som följer arkitekturen och en inbjudande entré placerad centralt i husets mitt.

1-planshus Karisma 10 - Se mer på vår hemsida

1-planshus Karisma 10

Karisma 10 är en klassisk och mycket populär husmodell på 120 kvadratmeter. Med exteriöra val skapar ni själva stilen på huset liksom ni på insidan inreder det till just ert drömhem. Njut av en uteplats i den vindskyddade vinkeln på baksidan av huset och av det rymliga föräldrasovrummets avskilda placering längst bort från gatan.

1-planshus Karisma 11 - Se mer på vår hemsida

1-planshus Karisma 11

På en avlång tomt passar mysiga Karisma 11 perfekt. Med entrén på långsidan öppnar en härlig yta upp sig bestående av kök, matplats och vardagsrum med öppet ryggåstak. Barnens sovrum, allrum och badrum ligger härligt avskilt från husets övriga rum och vardagsrummet med eget badrum likaså. Karisma 11 ger er mycket funktion och hemtrevnad på en lite mindre yta.

1-planshus Karisma 12 - Se mer på vår hemsida

1-planshus Karisma 12

Med köket som husets absoluta samlingspunkt är Karisma 12 ett praktiskt, härligt och alldeles lagom stort hus. Förutom en smart planlösning med plats för det mesta sticker huset i sig självt inte ut. Karisma 12 är därmed fritt för er att prägla precis enligt er egen stil vilket gör att varje hus blir unikt. Njut av en härlig uteplats i vinkel, en separat barnavdelning och alla bekvämligheter inom nära räckhåll.

1-planshus Karisma 13 - Se mer på vår hemsida

1-planshus Karisma 13

Karisma 13 är ett ypperligt hus för den medelstora familjen med en mindre tomt och som söker ett hus med entrén på gaveln. Huset erbjuder flera olika umgängesytor – ett för varje familjetillfälle. Vardagsrummet är rejält och delvis avskilt från det rymliga köket. Föräldrasovrummet har eget badrum och i barndelen av huset finns både allrum och wc.

1-planshus Karisma 15 - Se mer på vår hemsida

1-planshus Karisma 15

Med såväl vardagsrum som kök på entrésidan är det här huset skräddarsytt för er som har gatan i soligt västerläge eller kanske har en härlig utsikt i den riktningen. Även den väderskyddade och ombonade uteplatsen under tak ligger mot entrésidan och också föräldrasovrummet har ett fönster åt det hållet. I övrigt har Karisma 15 en härlig öppen och ljusberikande planlösning.

1-planshus Karisma 16 - Se mer på vår hemsida

1-planshus Karisma 16

Karisma 16 är ett charmigt och medelstort hus med matplats och kök mot entrésidan och vardagsrum mot trädgårdssidan. På knappt 130 kvm finns det utrymme för såväl en stor umgängesdel som en avskild del med sovrum samt allrum. Över vardagsrum, kök och matplats reser sig ett högt ryggåstak.

1-planshus Karisma 17 - Se mer på vår hemsida

1-planshus Karisma 17

Karisma 17 har ett klassiskt men avskalat utseende som kombinerar det bästa från två världar. På endast 131 kvm skapas med hjälp av en smart planlösning rum för det mesta. Vardagsrummet ligger under det öppna ryggåstaket och är delvis sammanlänkat med kök och matplats. Dessutom finns det hela fyra sovrum samt ett allrum.

1-planshus Karisma 18 - Se mer på vår hemsida

1-planshus Karisma 18

Med moderna fönsterval är Karisma 18 ett hus som överraskar. I vardagsrummet släpps rikligt med ljus in genom stora glaspartier och genomgående i huset finns fönster som löper ända ner till golvet och på så sätt knyter ihop utsidan med insidan. Köket är stort och praktiskt och föräldrasovrummet ett riktigt lyxigt master bedroom.

1-planshus Karisma 19 - Se mer på vår hemsida

1-planshus Karisma 19

Karisma 19 skiljer sig rejält från de flesta av husen som byggs idag. Planlösningen är istället för öppen helt och hållet praktiskt planerad med separata rum och separata fördelar. Föräldrasovrummet ligger avskilt med ett stort badrum och två (!) klädkammare samt terrassdörr. I samma vinkel men genom en egen passage ligger de två barn- och ungdomssovrummen med eget allrum.

1-planshus Karisma 20 - Se mer på vår hemsida

1-planshus Karisma 20

Karisma 20 har en klassisk planlösning med vardagsrum, kök och matsal i separata och mycket generöst tilltagna rum. Såväl vardagsrum som kök ligger mot trädgårdssidan och har terrassdörrar ut mot baksidan. Klädvårdsavdelningen är placerad för att fungera som groventré och direktpassage in fån carport eller garage.

1-planshus Karisma 21 - Se mer på vår hemsida

1-planshus Karisma 21

Har ni ännu inte hittat den perfekta planlösningen för just er kan Karisma 21 vara svaret. Med kök, klädvårdsavdelning och föräldrasovrum mot entrésidan, vardagsrum och allrum mot trädgården samt husets alla sovrum i ett och samma väderstreck skapas en unik planlösning. Barn- och ungdomssovrummen har dessutom ett eget gemensamt badrum samt allrum.

1-planshus Karisma 22 - Se mer på vår hemsida

1-planshus Karisma 22

Med ett modernt yttre och en öppen planlösning på insidan smälter det inre och det yttre av Karisma 22 ihop perfekt. Det 44 kvm stora vardagsrummet har rikligt med ljusinsläpp och ett härligt öppet ryggåstak som sträcker sig genom hela rummet. Med entrén på gaveln och mängder av fönsterpartier längs ena långsidan är Karisma 22 ritat för er med vacker utsikt över skog och mark, vattendrag eller varför inte en fantastiskt mysig trädgård?

1-planshus Karisma 23 - Se mer på vår hemsida

1-planshus Karisma 23

Karisma 23 är ett hus som för tankarna till medelhavet. Under det utskjutande taket finns möjlighet till en härlig uteplats i vinkel som sedan fortsätter ut längs hela huskroppen. I ena vinkeln finns familjens privata rum med möjlighet till hela fyra sovrum. I den andra vinkeln sträcker sig ett högt och öppet ryggåstak över vardagsrum, matplats och kök.

1-planshus Karisma 24 - Se mer på vår hemsida

1-planshus Karisma 24

På hela 150 kvm ger Karisma 24 er en spännande och oväntad planlösning. Från den mångvinklade entréhallen når ni husets tre huvudsakliga delar och kan direkt kika in i vardagsrummet med öppet ryggåstak. Karisma 24 består av en stor umgängesdel med burspråk och kökshalvö i köket, en avskild barn- och ungdomsdel med eget allrum samt en vuxendel med stort badrum och arbetsrum. Karisma 24 har helt enkelt extra allt.

1-planshus Karisma 25 - Se mer på vår hemsida

1-planshus Karisma 25

Karisma 25 beskrivs bäst som en hel ark. Uppbyggt på två flyglar och en sammanlänkande huskropp upptar huset nära 200 kvm. I såväl köket som vardagsrummet får det plats ett långt långbord och i hela huset finns det gott om utrymme. Karisma 25 har sammanlagt fem sovrum varav det största är på hela 23 kvm med utgång till den öppna innergården på trädgårdssidan.

1-planshus Karisma 26 - Se mer på vår hemsida

1-planshus Karisma 26

Karisma 26 är en välplanerad villa. Vardagsrum med ryggåstak, och kök i öppna ljusa ytor där lyftskjutdörren från vardagsrummet leder till uteplatsen under pergolan. Från köksön, där matlagningen sker, har du härlig kontakt med övriga huset. Från köket har du också praktisk närhet till klädvården, en klädvård i generös storlek. Separerat från gemensamhetsytorna ligger sovrummen och allrum.

1½-planshus Scandinavia 4 - Se mer på vår hemsida

1½-planshus Scandinavia 4

Som en oväntad detalj i det annars klassiska 1½-planshuset har Scandinavia 4 en indragen och väderskyddad entré. Ett utmärkt sätt att på ett diskret sätt märka ut entrén. På insidan öppnar en stor entréhall upp sig och med trappan som axel vrider sig planlösningen runt huset i en dynamisk cirkel. Föräldrasovrummet placerar ni lika gärna på bottenvåningen som en trappa upp.

1½-planshus Scandinavia 5 - Se mer på vår hemsida

1½-planshus Scandinavia 5

Scandinavia 5 är ett nästan kvadratiskt hus med entrén på den något kortare sidan. Entrén leder direkt upp för trappan eller in i köket som ligger mot entrésidan. Vardagsrum och matplats har en öppen planlösning som dock går att dela av om ni hellre vill det. På övervåningen ger den stora takkupan utrymme för ett väl tilltaget allrum för hela familjen.

1½-planshus Scandinavia 6 - Se mer på vår hemsida

1½-planshus Scandinavia 6

Ett av våra mest populära 1½-planshus är utan tvekan vackra Scandinavia 6. Med sin oväntade arkitektur och genuina charm får hon de allra flesta på fall. Inget rum är identiskt med något annat vilket gör det extra roligt att gå på upptäcksfärd i Scandinavia 6. Den rymliga entréhallen är öppen upp till andra våning som i sin tur åtnjuter ett extra högt tak med synliga bjälkar.

1½-planshus Scandinavia 7 - Se mer på vår hemsida

1½-planshus Scandinavia 7

Praktfullt och traditionellt på utsidan. Öppet och modernt på insidan. Så kan man sammanfatta Scandinavia 7. Huset har hela fyra rymliga sovrum samt ett stort allrum med gott om plats för en arbetshörna. Med fönster främst på fram och baksidan är det här huset för er som vill undvika insyn från gavlarna.

1½-planshus Scandinavia 8 - Se mer på vår hemsida

1½-planshus Scandinavia 8

Scandinavia 8 har en väderskyddad indragen entré som leder in till den rymliga nedervåningen. Här finns klädvårdsavdelning i praktisk anslutning till det praktiska matlagningsköket, kapprum, arbetsrum och gott om ytor att umgås på. Ovanför matplatsen är det öppet upp till andra våning vilket skapar en härlig dynamik och kontakt mellan våningsplanen.

1½-planshus Scandinavia 9 - Se mer på vår hemsida

1½-planshus Scandinavia 9

Scandinavia 9 är huset för den stora familjen som vill ha det mesta på ett plan och en tydlig uppdelning mellan den privata delen och umgängesdelen av huset. En trappa upp finns ett extra sovrum, ateljé, klädkammare och ett stort badrum. Perfekt som en egen föräldravåning, för tonåringen, som SPA-avdelning eller kontor.

1½-planshus Scandinavia 10 - Se mer på vår hemsida

1½-planshus Scandinavia 10

Med en modern fönstersättning ger Scandinavia 10 ett spännande och fantasirikt första intryck. Entrén är indragen och centralt placerad och innanför finns en stor hall med öppet upp till andra våning. På entréplan ligger föräldrasovrummet som har en stor walk in closet medan övervåningen är vigd för barnen, med egna klädkammare även för dem.

1½-planshus Scandinavia 11 - Se mer på vår hemsida

1½-planshus Scandinavia 11

Scandinavia 11 är precis så rymligt som det ger intryck av att göra från utsidan. På de 170 kvm finns fyra rymliga sovrum samt möjlighet till ytterligare ett. Entrén ligger under det utskjutande taket och kök och matplats mot baksidan av huset. På övervåningen finns ett gigantiskt föräldrasovrum med en stor tillhörande walk in closet samt fransk balkong. Scandinavia 11 är ett hus för lyxigt vardagsliv såväl som för fest och avkopplande helgliv.

1½-planshus Scandinavia 12 - Se mer på vår hemsida

1½-planshus Scandinavia 12

I härligt rymliga Scandinavia 12 får det mesta plats på ett plan. Perfekt för er som inte vill springa i trappor i onödan. En trappa upp, i tornrummet, finns det dock möjlighet till enskild rekreation, middagar med härlig utsikt eller varför inte en ateljé? På första plan finns alla bekvämligheter ni kan drömma om – smart planerat på behändigt avstånd.

1½-planshus Scandinavia 13 - Se mer på vår hemsida

1½-planshus Scandinavia 13

Välkommen till ett hus med en helt egen idé om den perfekta planlösningen. I Scandinavia 13 har kök och vardagsrum getts egna utrymmen särskilda från varandra. I det generösa köket finns gott om rum för matplats och vardagsrummet under det höga ryggåstaket är garanterat fritt från köksstöket. Entréhallen är delvis öppen upp till andra våning där ett snudd på gigantiskt allrum väntar.

1½-planshus Scandinavia 14 - Se mer på vår hemsida

1½-planshus Scandinavia 14

Det var bättre förr. Håller ni med så kommer ni älska Scandinavia 14 som kombinerar bondromans med kökskärlek och en traditionell exteriör med herrgårdsentré. Husets hjärta är utan tvekan det drygt 22 kvm stora separata köket. Den naturliga kontaktpunkten utgörs av den centralt belägna trapphallen med öppet upp till andra våning. Här har varje rum sin egen funktion.

2-planshus Nova 1 - Se mer på vår hemsida

2-planshus Nova 1

Nova 1 är en modern 2-plansvilla med inbyggt garage och med pulpettak som ger en spännande exteriör. Om man vill tona ner exteriören kan man utifrån fasadval och färgsättning få en villa som har ett lantligare uttryck.

Planlösningen är väl genomtänkt med vardagsrum, kök och gästrum i bottenplan. Här finns också separat tvättstug/klädvård och utgång till det kopplade garaget.

2-planshus Nova 2 - Se mer på vår hemsida

2-planshus Nova 2

Nova 2 är ett traditionellt 2-planshus med förhöjt väggliv, ryggåstak och klassisk farstukvist. Farstukvisten är det som på tvåplansvilla Nova 2 skapar en helt ofrånkomlig charm. Trappan till övervåningen ligger precis vid entrén och köket är stort och rymligt. Det finns därför gott om utrymme för en stor bardisk eller köksö. Bottenvåningens öppna planlösning består också av en matsal i det ljusa burspråket med fönster i tre väderstreck.

2-planshus Nova 3 - Se mer på vår hemsida

2-planshus Nova 3

Nova 3 har en nästan kvadratisk planlösning och kubisk form. Det i kombination med en rakt igenom modern fönstersättning skiljer sig Nova 3 från de flesta andra hus. Utformningen är perfekt för er som vill ha en framsida som är fri från insyn och som har en vacker utsikt eller en härlig trädgård mot baksidan.

2-planshus Nova 4 - Se mer på vår hemsida

2-planshus Nova 4

Nova 4 har en total bostadsyta på 152 m² vilket ger gott om plats för hela fem sovrum och två vardagsrum. Om man inte behöver fem sovrum så är två av rummen på nedre plan perfekta både som kontor eller gästrum.

Det mysiga köket ligger som en passage ut mot vardagsrummet på entréplan, vilket ger fönster i tre väderstreck. Det resulterar i fantastiskt ljus åt rummet.

2-planshus Nova 5 - Se mer på vår hemsida

2-planshus Nova 5

Med ett brutet sadeltak och rena fönsterval tornar Nova 5 upp sig över den välkomnande entrén i vinkel. Strax intill ligger groventrén som leder direkt in i klädvårdsavdelningen. Nova 5 har en mycket öppen och generös planlösning med ett stort matlagningskök i u-form. På övervåningen återfinns husets tre sovrum samt ett väl tilltaget allrum. Det stora badrummet finns också här. Klädkammare finns i två av sovrummen, vilket är både lyxigt och praktiskt.

2-planshus Nova 6 - Se mer på vår hemsida

2-planshus Nova 6

Nova 6 är ett 2-planshus där gammeldags hantverk mixas med moderna fönsterval och en öppen planlösning. Entrén ligger väderskyddad i en välkomnande vinkel och är invändigt öppen upp till andra våning. På entréplan finns föräldrasovrummet med klädkammare och badrum i anslutning samt vardagsrum, matplats och kök i en öppen linje mot baksidan av huset

2-planshus Nova 7 - Se mer på vår hemsida

2-planshus Nova 7

Med inspiration från Frankrike har Nova 7 fått en kontinental öppen planlösning med en entré som knyter ihop de två våningarna. Köket är stort med gott om arbetsyta och en bardisk mot matplatsen. Övervåningen har en mer privat karaktär med generösa sovrum och ett stort gemensamt allrum med kontakt mot entréplan.

2-planshus Nova 8 - Se mer på vår hemsida

2-planshus Nova 8

Nova 8 är ett stort 2 planshus med 8 rum och kök. Med en klassisk exteriör och härligt rymlig och öppen insida är det här huset för den stora familjen som inte vill spara in på någonting. Alla rum i huset är generöst tilltagna – från entrén och klädvårdsavdelningen till badrummet och de fem sovrummen. På entréplan avlöser umgängesytorna varandra i en omfångsrik cirkel och en trappa upp ligger det frikostiga allrummet med öppet ryggåstak

2-planshus Nova 9 - Se mer på vår hemsida

2-planshus Nova 9

I klassisk exteriör med panelsättning i sekelskiftesstil utmärker sig denna villa på ett charmigt sätt. Med takkupor, vinklar och två balkonger smyckas denna villa till en pärla i hussammanhang. På insidan möts du av en stor välkomnade entré och över lag storartade rum. Kök/matplats och samvaroytor utgör större delen av entréplan men vi har också utöver den praktiska klädvården gjort plats för en klassisk groventré som samtidigt är det moderna hemmets teknikrum.

Sluttningshus Prisma 1 - Se mer på vår hemsida

Sluttningshus Prisma 1

Välkomna in i 45˚ vinklade sluttningshuset Prisma 1. Med sin stilrena exteriör, öppna planlösning och spännande vinkelform är detta kanske huset för er. Huvudentrén placerar ni lika gärna på bottenvåningen som på övervåningen och på trädgårdssidan av huset kan ni skapa flertalet uteplatsmiljöer efter just ert tycke och smak.

Sluttningshus Prisma 2 - Se mer på vår hemsida

Sluttningshus Prisma 2

I Prisma 2 möter det traditionella det moderna. Tillsammans med ett klassiskt korsstaket skapar det populära pulpettaket en unik stil ni kommer att vara garanterat ensamma om på gatan. Entrén är placerad på sluttningsplanet och ligger väderskyddad under den generösa och härliga balkongen. En trappa upp finns en fantastisk övervåning med snedtak öppet till taknock och öppen och ljus planlösning.

Sluttningshus Prisma 3 - Se mer på vår hemsida

Sluttningshus Prisma 3

Under Prisma 3:s valmade tak kan ni skapa er ett 120 kvm stort och härligt hem. Prisma 3 passar er som vill ha stora rejäla rum men inte nödvändigtvis en öppen planlösning. Föredrar ni den klassiska stilen med ljusa burspråk och anser groventrén vara ett måste så är detta huset för er.

Sluttningshus Prisma 4 - Se mer på vår hemsida

Sluttningshus Prisma 4

Låt er inspireras av sluttningshuset Prisma 4 med en given arkitektritad känsla, helt i modern stil. Under det brutna sadeltaket ryms inte mindre än fyra sovrum. Entrén ligger på övre planet och mot trädgårdssidan till ligger en, från framsidan, helt oanad oas. Fönstren från golv till tak på övervåningen garanterar ett magiskt samspel med årstidsväxlingen utanför.

Sluttningshus Prisma 5 - Se mer på vår hemsida

Sluttningshus Prisma 5

Vårt mest populära sluttningshus är också det största. I 200 kvm stora Prisma 5 ryms en självklar planlösning runt den centralt placerade trappan. Den traditionella utformningen skapar värme och hemtrevnad och under det öppna sadelhustaket i vardagsrummet finns gott om plats att njuta av utsikten och naturens oavbrutna omvandling.

Fritidshus första Tunet - Se mer på vår hemsida

Fritidshus första Tunet

Ett litet och mysigt fritidshus

Första Tunet är tack vare den effektiva planlösningen med två sovrum samt storstuga och kök rymmer vår minsta modell allt man kan önska sig av ett fritidshus. De gemensamma ytorna har ryggåstak och kökets utformning ger gott om plats för både matplats och soffa.

Fritidshus andra Tunet - Se mer på vår hemsida

Fritidshus andra Tunet

Modernt fritidshus med pulpettak

I andra Tunet ligger de båda sovrummen avskilda från varandra. Det gör att det finns stora gemensamma umgängesytor där emellan. Andra Tunet har flera fönster med ljusinsläpp från tre olika håll vilket ger rymd och ljus. Det praktiska köket har fått en egen hörna som gör att man har kontakt med övriga rummet.

Fritidshus tredje Tunet - Se mer på vår hemsida

Fritidshus tredje Tunet

Ett mindre fritidshus i vinkel

Med tre sovrum finns här gott om sovplatser på mindre än 60 m2 . I storstugan är det ryggåstak och flera fönster vilket gör rummet ljust och luftigt. Köket som fått sin egen vrå har bra med arbetsytor och är effektivt planerat.

Fritidshus fjärde Tunet - Se mer på vår hemsida

Fritidshus fjärde Tunet

Stora sovrum och praktiskt förråd

Med tre stora sovrum finns det möjlighet till så många som sex sovplatser vilket passar bra för den större familjen. Med förrådet vid entrén finns det ett extra förvaringsutrymme vilket alltid är välkommet.

Fritidshus femte Tunet - Se mer på vår hemsida

Fritidshus femte Tunet

Ett klassiskt fritidshus

Femte Tunet är ett klassiskt fritidshus med en tydlig uppdelning mellan vila och aktivitet. Det vill säga att sovrummen är placerade i ena halvan av huset och de gemensamma ytorna i den andra.

Fritidshus sjätte Tunet - Se mer på vår hemsida

Fritidshus sjätte Tunet

Populärt och karaktäristisk

Vårt karaktäristiska och populära fritidshus sjätte Tunet har en stor och härlig farstukvist under tak. Från en rymlig hall bjuder sjätte Tunet in till en generös storstuga med ryggåstak och den karaktäristiskt utskjutande vinkeln med fönster åt tre håll. Det gör storstugan till en naturlig samlingsplats för hela familjen.

Fritidshus sjunde Tunet - Se mer på vår hemsida

Fritidshus sjunde Tunet

Bredd skapar nya möjligheter

Ett av våra bredare fritidshus är sjunde Tunet. Sjunde Tunet har en stor välkomnande entré och tre sovrum. Sovrummen har bra förvaringsmöjligheter och ligger alla i närheten av husets WC.

Fritidshus första Näset - Se mer på vår hemsida

Fritidshus första Näset

Spännande exteriör med välplanerad interiör

I fritidshuset första Näset möts du av rymd och ljus i den luftiga storstugan med flera stora fönster som vetter åt olika håll. Köket ligger något avskilt från matplatsen med en frukostbänk som ger möjligheter till både umgänge och extra arbetsyta.

Fritidshus andra Näset - Se mer på vår hemsida

Fritidshus andra Näset

Effektiv och öppen planlösning

I fritidshuset andra Näset finns en tydlig indelning mellan vila och umgänge. Sovrummen är effektivt planerade i ena änden av huset. Från den stora entrén kliver du in storstugan med ryggåstak och köket med barbänk. Det ger ett mycket rymligt första intryck.

Fritidshus tredje Näset - Se mer på vår hemsida

Fritidshus tredje Näset

Modernt med spännande fönstersättning

Liggande avlånga fönster skapar tillsammans med pulpettaket husets speciella karaktär. På insidan finns det gott om utrymme med såväl tre rymliga sovrum och stora öppna gemensamma ytor i storstuga och kök.

Fritidshus fjärde Näset - Se mer på vår hemsida

Fritidshus fjärde Näset

Luftigt vinkelhus med öppen planlösning

Fjärde Näset är ett välplanerat hus med de tre sovrummen och WC placerat längs med husets långsida. I den andra delen breder storstuga och kök ut sig tillsammans och i husets vinkel finns ett allrum.

Fritidshus femte Näset - Se mer på vår hemsida

Fritidshus femte Näset

Rymligt med välkomnande veranda

Med verandan som löper längs med hela entrésidan får huset en amerikansk känsla och ett välkomnande första intryck. Väl inne i huset möts du av en stor hall med gott om förvaringsutrymmen och på andra sidan entrén är det en pardörr i storstugan vilket ger ljusinsläpp genom hela huset.

Fritidshus sjätte Näset - Se mer på vår hemsida

Fritidshus sjätte Näset

Ett fritidshus med det lilla extra

Sjätte Näset är något av en storebror till andra Tunet då den är både bredare och längre samt med ett extra sovrum, större kök och plats för bastu. Huset har ett genomgående ljusinsläpp i kök och storstuga som har gott om ytor att umgås på.

Fritidshus första Lyckan - Se mer på vår hemsida

Fritidshus första Lyckan

Modernt med tilltalande utseende

Första Lyckan har ett spännande och tilltalande utseende med både liggande och stående panel för ett mer livfullt yttre. Huset är uppdelat i två separata delar där den ena rymmer köket i vinkel och storstugan. Här är det också snedtak vilket ger extra volym och med pardörren till uteplatsen är det ett rum lätt att trivas i.

Fritidshus andra Lyckan - Se mer på vår hemsida

Fritidshus andra Lyckan

Fyra sovrum på 80 kvadrat

Farstukvisten ger ett hemtrevligt och välkomnande första intryck och innanför väntar en rymlig entré med goda förvaringsmöjligheter. Här finns även fyra sovrum vilket gör det till ett praktiskt hus med plats för både den stora familjen och många gäster.

Fritidshus fjärde Lyckan - Se mer på vår hemsida

Fritidshus fjärde Lyckan

Stora utrymmen med kontinental känsla

Med små vinklar, stora fönster och det förhöjda innertaket får huset en kontinental och skönt luftig känsla. Storstugan har även en pardörr med ovanljus som leder till uteplatsen under tak och som förstärker den ljusa och luftiga känslan. Även i köket som ligger något avskilt finns en dörr ut till trädgården.

Fritidshus tredje Lyckan - Se mer på vår hemsida

Fritidshus tredje Lyckan

Rymligt med maximalt utnyttjade ytor

Tredje lyckan är ett fritidshus där alla ytor är utnyttjade till max. Storstugan och köket är placerat i husets mitt med ett härligt ryggåstak. Det ger rummet en öppen och levande känsla. Storstugan har en spännande fönstersättning med stora, rejäla fönster som släpper in mycket ljus. Dessutom finns en helglasad fönsterdörr till uteplatsen på baksidan, vilket ökar ljusinsläppet markant.

Fritidshus femte Lyckan - Se mer på vår hemsida

Fritidshus femte Lyckan

Ljust, öppet och i vinkel
br> Från den välkomnande farstukvisten kliver du in i en rymlig hall och sen vidare in i de öppna gemensamma ytorna med storstuga och kök. I husets vinkel ligger allrummet som får en extra känsla av ljus och rymd med ryggåstaket och stora fönster. Härifrån är det också utgång till den takförsedda terrassen som blir som en förlängning av rummet.

Fritidshus sjätte Lyckan - Se mer på vår hemsida

Fritidshus sjätte Lyckan

Välkomnande och rymligt

Sjätte Lyckan är ett stort och härligt fritidshus med takförsedd entréveranda som ger ett trevligt och välkomnande första intryck. Innanför dörren väntar en rymlig entré och WC med tillhörande klädkammare som kan göras om till bastu. I köket finns det gott om arbetsytor och även en trevlig frukostbänk som bjuder in till mysiga samlingar i köket.

Fritidshus sjunde Lyckan - Se mer på vår hemsida

Fritidshus sjunde Lyckan

H-format med oslagbar uteplats

Sjunde lyckan är ett fritidshus i H-form med helt oslagbar uteplats. H-formen på huset ger en spännande exteriör samtidigt som det blir en bra dynamik inomhus, där storstugan omges av husets alla övriga rum och funktioner. I den ena änden av huset ryms köket tillsammans med separat klädvård och ett av de tre sovrummen. I den andra delen ryms WC och de två resterande sovrummen. Mitten av huset består av entré och storstuga med ryggåstak för rymd och luft.

Fritidshus första Fjärden - Se mer på vår hemsida

Fritidshus första Fjärden

Utgång i tre väderstreck

I första Fjärden finns det många funktioner som sticker ut. Bland annat har köket en spännande utformning som ger dig full kontakt med övriga delen av storstugan som har en intressant fönstersättning och ligger i husets vinkel.

Fritidshus andra Fjärden - Se mer på vår hemsida

Fritidshus andra Fjärden

Spännande hus med ljus och rymd

Inget går upp mot känslan av ljus och rymd i ett hus! Det får verkligen andra Fjärden med hela tre ryggåstak som ger extra mycket luftighet. Husets alla små vinklar tillsammans med stora spetsfönster ända upp i nock är det som skapar husets spännande exteriör.

Fritidshus tredje Fjärden - Se mer på vår hemsida

Fritidshus tredje Fjärden

Allt som du kan önska

I tredje Fjärden finns det mesta som du kan önska dig av ett fritidshus och med tre sovrum finns det gott om plats för både familj och gäster. Det stora sovrummet har dessutom egen utgång som ger rummet lite extra guldkant. Även köket sticker ut med sin u-form som är både praktiskt och snyggt.

Fritidshus fjärde Fjärden - Se mer på vår hemsida

Fritidshus fjärde Fjärden

Med känsla av rymd

Snedtaket i entrén ger en första snygg anblick av huset och känslan av rymd fortsätter in i storstugan där det är ryggåstak och stort ljusinsläpp med bland annat ett runt fönster i gavelspetsen. Köket intill är väl tilltaget med gott om arbetsyta och rum för matplats samt utgång till uteplats. I anslutning finns även separat klädvård med egen groventré.

Fritidshus femte Fjärden - Se mer på vår hemsida

Fritidshus femte Fjärden

Vinklad planlösning sticker ut

Femte Fjärden har en unik planlösning som gör att huset sticker ut både interiört och exteriört. Man kommer in via entrén som ligger i husets vinkling, som även bryter av mellan vila och samvaro. De tre sovrummen ligger i husets ena ände. Det största av sovrummen ligger mitt i husets vinkel och har därför en mycket spännande utformning. Det sovrummet har även utgång till uteplatsen.

Fritidshus sjätte Fjärden - Se mer på vår hemsida

Fritidshus sjätte Fjärden

Rymligt med diskret vinkel

Tack vare den låga väggen i entrén får du direkt en kontakt med samvaroytorna som med stora fönsterpartier och ryggåstak bjuder på både ljus och rymd. Kökets moderna utformning gör att du hela tiden har kontakt med övriga rummet oavsett om familjen eller gästerna befinner sig i soffan eller vid matbordet.

Fritidshus sjunde Fjärden - Se mer på vår hemsida

Fritidshus sjunde Fjärden

Intressant med dubbla vinklar

Från den rymliga entrén är huset uppdelat i tre olika delar och i olika vinklar. De båda sovrummen ligger i anslutning till WC och i samma del finns även den separata klädvården med tillhörande klädkammare.

Fritidshus åttonde Fjärden - Se mer på vår hemsida

Fritidshus åttonde Fjärden

Funktionellt med lyxigt sovrum

Med en gemensam mittpunkt att umgås i och avskilda delar på respektive sida skapas ett hem i harmoni. I ena änden ryms WC tillsammans med separat klädvård med groventré samt två rymliga sovrum.

Fritidshus nionde Fjärden - Se mer på vår hemsida

Fritidshus nionde Fjärden

Stort fritidshus med livfullt yttre

Nionde Fjärden är ett fritidshus med smart planlösning och med en intressant exteriör. Som tillägg kan man blanda liggande och stående panel för att skapa ett ännu mer livfullt yttre. Entrén till huset ligger på gaveln och gränsar till en liten WC samt separat tvättstuga. Precis innanför finns hallen. därifrån når man de tre sovrummen och ett större WC med dusch. Huset har en tydlig uppdelning med de tre sovrummen på en sida och kök och storstuga på den andra.

Fritidshus tionde Fjärden - Se mer på vår hemsida

Fritidshus tionde Fjärden

Mycket hus på liten yta

Fritidshuset tionde Fjärden har en smart planlösning, vilket gör huset både praktiskt och yteffektivt på bara dryga 90 m². Med en central och härligt öppen samvaroyta bestående av kök och storstuga på dryga 35 m² som flankeras av skilda sovrum är detta ett synnerligen praktiskt och yteffektivt hus på en yta av ca 90 m². Storstugan präglas av ljus och volym tack vare det höga ryggåstaket och härligt ljusinsläpp.

Fritidshus första Klinten - Se mer på vår hemsida

Fritidshus första Klinten

Ett litet praktiskt lofthus

Efter att du klivit in genom entrén i husets vinkel har du storstuga tillsammans med kök och matplats framför dig. De gemensamma ytorna har högt upp i nock och stora fönsterpartier som ger huset rymd och ljus.

Fritidshus andra Klinten - Se mer på vår hemsida

Fritidshus andra Klinten

Lofthus med tre sovrum

Precis som i första Klinten ligger entré och WC i husets vinkel med den skillnaden att det här finns möjlighet till en bastu. De tre sovrummen är smart planerade och i den lilla hallen utanför dem finns trappan upp till loftet.

Fritidshus tredje Klinten - Se mer på vår hemsida

Fritidshus tredje Klinten

Fritidshus med 1½-plan och förhöjt väggliv

Ett klassiskt utformat 1½-planshus med funktioner som WC, separat klädvård och kök på bottenvåningen. I kök och storstuga finns även utgång till trädgård och uteplats samt flera fönster som ger en ljus plats för hela familjen att umgås i.

Fritidshus fjärde Klinten - Se mer på vår hemsida

Fritidshus fjärde Klinten

Fyra sovrum på två plan

När du kliver in genom den takförsedda entrén möts du av en rymlig hall samt en öppen och ljus planlösning med storstuga och ett välplanerat kök som endast delas av utav en balk i taket.

Fritidshus femte Klinten - Se mer på vår hemsida

Fritidshus femte Klinten

New England-inspirerat 2-planshus

Den välkomnande känslan som den amerikanska verandan ger förstärks av den rejäla entrén när du kliver in genom dörren. I de gemensamma öppna ytorna finns ett stort kök i vinkel och plats för en funktionell köksö.