AlltomBostad
 
Combimix AB

Visa alla produkter från: Combimix AB

Innertak & innervägg från Combimix AB

Betongspackel - Se mer på vår hemsida

Betongspackel

Spacklet används till lagning samt skarvspackling av betong där det krävs en relativt hög hållfasthet, t.ex. på trappor, garagegolv, natursten och andra mineraliska underlag. Produkten kan användas både inom- och utomhus samt på horisontella och vertikala ytor.

Combifix - Se mer på vår hemsida

Combifix

Combifix används för utjämning och lagningar av mindre hål. Produkten är spik- och skruvbar.

Spacklet används till lagningar i tak och på vägg där hållfasthetskraven är begränsade. Produkten används inomhus på underlag av betong, lättbetong, puts, gipsskivor, träfiberskivor, PVC m.m. Den kan även användas på golv där slitage och tryckbelastningar är begränsade.

Combitherm A (CS IV) - Se mer på vår hemsida

Combitherm A (CS IV)

Combitherm är ett putsbruk i putsbruksklass CS IV (A) med vattenavvisande egenskaper i härdat tillstånd. Produkten är fiberförstärkt.

Putsbruket är avsett att användas vid renovering eller nyproduktion av mindre och större fastigheter. Produkten kan användas både inom- och utomhus. Combitherm ingår i putskoncept Combi-Therm och i Combi-Rot Flex.

Expanderbetong Fin - Se mer på vår hemsida

Expanderbetong Fin

Expanderbetong Fin används vid betonggjutningar där gjutställets alla sidor är givna och krav på total utfyllnad finns.

Gipsputs Elite - Se mer på vår hemsida

Gipsputs Elite

Invändig putsning av tak och väggar, putslagning, lagning och limning av gipsskivor.
Brandtätning av rörgenomföringar.
Gipsputs Elite är godkänt av Swedcert för användning i våtrum och är även brandskyddsklassad.

Murbruk M2,5 - Se mer på vår hemsida

Murbruk M2,5

Murbruk baserad på murcement för vanliga murningsarbeten i murbruksklass M2,5 (B). Stenmax 3 mm.

För murning av lättklinkerblock och enklare tegelmurning där kulörkrav inte finns på murbruket. Används framförallt när murverket ska putsas. Kan användas under och över marknivå, både inom- och utomhus.

Tunnfogsbruk M10 - Se mer på vår hemsida

Tunnfogsbruk M10

Tunnfogsmurning av lättbetong. Sammanfogning av betongblock mm. Murbruksklass M10 (A). Fogtjocklek 3-4 mm. Stenmax 0,5 mm.

För tunnfogsmurning av lättbetongblock och andra murblock med god noggrannhet. Kan även användas som tunnputs på lättbetongblock inomhus. Vid användning till lättbetong ska tillverkarens rekommendationer följas. Kan användas under och över marknivå, både inom- och utomhus.

Lokala återförsäljare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår