Combimix AB

Visa alla produkter från: Combimix AB

Innertak & innervägg från Combimix AB

COMBITHERM A (CS IV) - Se mer på vår hemsida

COMBITHERM A (CS IV)

Combitherm är ett putsbruk i putsbruksklass CS IV (A) med vattenavvisande egenskaper i härdat tillstånd. Produkten är fiberförstärkt.

Putsbruket är avsett att användas vid renovering eller nyproduktion av mindre och större fastigheter. Produkten kan användas både inom- och utomhus. Combitherm ingår i putskoncept Combi-Therm och i Combi-Rot Flex.

EXPANDER & ELEMENTFOGBRUK - Se mer på vår hemsida

EXPANDER & ELEMENTFOGBRUK

Kvalitetsprodukter för undergjutningar, fastgjutningar samt fogning av prefabricerade betongelement.

EXPANDERBETONG FIN - Se mer på vår hemsida

EXPANDERBETONG FIN

Expanderbetong Fin används vid betonggjutningar där gjutställets alla sidor är givna och krav på total utfyllnad finns.

GIPSPUTS ELITE - Se mer på vår hemsida

GIPSPUTS ELITE

Gipsets många användningsområden beror på dess formbarhet och hårdhet. Som putsbruk passar det därför perfekt för att skapa runda väggar, stukaturer och valvtak. Det kan även användas vid lagning av skador på underlag av betong, lättbetong, gips m.m.

REPARATIONSBETONG - Se mer på vår hemsida

REPARATIONSBETONG

Combifix används för utjämning och lagningar av mindre hål. Produkten är spik- och skruvbar.

Spacklet används till lagningar i tak och på vägg där hållfasthetskraven är begränsade. Produkten används inomhus på underlag av betong, lättbetong, puts, gipsskivor, träfiberskivor, PVC m.m. Den kan även användas på golv där slitage och tryckbelastningar är begränsade.

STANDARDBETONG - Se mer på vår hemsida

STANDARDBETONG

Vårt sortiment för standardbetonger omfattar de flesta typer av arbeten.

I sortimentet finns produkter till de stora byggena såväl som till de betydligt mindre, från till exempel gjutning av stolpar till torkvindor till gjutningar av grunder.

TUNNFOGSBRUK M10 - Se mer på vår hemsida

TUNNFOGSBRUK M10

Tunnfogsmurning av lättbetong. Sammanfogning av betongblock mm. Murbruksklass M10 (A). Fogtjocklek 3-4 mm. Stenmax 0,5 mm.

För tunnfogsmurning av lättbetongblock och andra murblock med god noggrannhet. Kan även användas som tunnputs på lättbetongblock inomhus. Vid användning till lättbetong ska tillverkarens rekommendationer följas. Kan användas under och över marknivå, både inom- och utomhus.