AlltomBostad
 
Dalahus

Visa alla produkter från: Dalahus

Trähus från Dalahus

BERGSMANSGÅRDEN - Se mer på vår hemsida

BERGSMANSGÅRDEN

BERGSMANSGÅRDEN är ett 1-plans hus med en storlek som passar för de flesta tomter och bostadsområden. Bergsmansgården är huset för den stora familjen som uppskattar samvaro i stora gemensamma utrymmen. Huset erbjuder även möjligheter till avskildhet. Det stora sovrummet har tillgång till privat wc/dusch.

Bergsmansgården har hela fyra sovrum, vardagsrum, kök, tvätt samt tre Wc-utrymmen. Genom husets vinklar och symmetri skapas intressanta yttre rum som lockar till såväl avkoppling som samvaro.

Gärdeby - Se mer på vår hemsida

Gärdeby

Ett 1-planshus som passar den mindre familjen. Ett större sovrum och ett mindre. Möjlighet finns att skapa ett tredje sovrum genom att dela av vardagsrummet. I badrummet finns det plats för tvättmaskin. Vardagsrummet har gott plats för umgänge. Detta hus är väldisponerat och det mesta man behöver finns på en liten yta.

FRITID 52 - Se mer på vår hemsida

FRITID 52

Huset har en öppen planlösning med allrum och kök, duschrum, 2 sovrum samt sovloft. Fritid 52 levereras i storblock med takkassetter för enkelt montage.

Inspiration 171053 - Se mer på vår hemsida

Inspiration 171053

Gårdvik - Se mer på vår hemsida

Gårdvik

Gårdvik är en 1 ¾ villa med carport. På nedre plan finns generösa utrymmen för kök, matplats och vardagsrum samt ett sovrum. Tvättstuga med egen ingång och ett förråd i anslutning till carporten. På övre finns tre sovrum och ett badrum, samt ett allrum med där man kan se ner till matplatsen som har extra hög takhöjd. Stora fönster ger maximalt ljusinsläpp. Detta är ett hus som passar den större familjen som gärna bjuder hem vänner och bekanta.

Inspiration 161045 - Se mer på vår hemsida

Inspiration 161045

Inspiration 171052 - Se mer på vår hemsida

Inspiration 171052

Inspiration 161026 - Se mer på vår hemsida

Inspiration 161026

Inspiration 181084 - Se mer på vår hemsida

Inspiration 181084

Inspiration 5249 - Se mer på vår hemsida

Inspiration 5249

Inspiration 161044 - Se mer på vår hemsida

Inspiration 161044

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår