AlltomBostad
Dalahus

Visa alla produkter från: Dalahus

Trähus från Dalahus

BERGSMANSGÅRDEN - Se mer på vår hemsida

BERGSMANSGÅRDEN

BERGSMANSGÅRDEN är ett 1-plans hus med en storlek som passar för de flesta tomter och bostadsområden. Bergsmansgården är huset för den stora familjen som uppskattar samvaro i stora gemensamma utrymmen. Huset erbjuder även möjligheter till avskildhet. Det stora sovrummet har tillgång till privat wc/dusch.

Bergsmansgården har hela fyra sovrum, vardagsrum, kök, tvätt samt tre Wc-utrymmen. Genom husets vinklar och symmetri skapas intressanta yttre rum som lockar till såväl avkoppling som samvaro.

DALSJÖ - Se mer på vår hemsida

DALSJÖ

DALSJÖ är ett 1 ½ plans-hus i vinkel med takkupa för extra ljus till duschrummet på övervåningen. Det har i grundutförande fyra sovrum och två duschrum samt vardagsrum separerat från matplats/kök. Från vardagsrummet når man uteplatsen genom dubbla fönsterdörrar. Det finns också ett rymligt grovkök med separat ingång. En trapp leder direkt från entrén upp till övervåningen. Praktiskt när barn vill ta med sina kompisar upp utan att störa sina föräldrar. Föräldrarna kan i lugn och ro husera på entrévåningen.

FRITID 52 - Se mer på vår hemsida

FRITID 52

Huset har en öppen planlösning med allrum och kök, duschrum, 2 sovrum samt sovloft. Fritid 52 levereras i storblock med takkassetter för enkelt montage.

LUGNET - Se mer på vår hemsida

LUGNET

LUGNET är ett klassiskt 1 3⁄4 planshus, med generösa ytor för den växande familjen. Huset har en behaglig symmetri och proportion som gör att huset blir en fröjd för ögat. Det väl tilltagna fönsterantalet medger ett naturligt ljusinsläpp från alla väderstreck. Huset andas tradition och lockar till såväl samvaro som avskildhet.

ROXNÄS - Se mer på vår hemsida

ROXNÄS

ROXNÄS är ett intressant hus, med inspiration från den amerikanska arkitekturen. Huset har stora fönster, som ger ett behagligt ljusinsläpp från tre väderstreck, i den stora och luftiga gemensamma vistelsezonen. Den generösa ”vuxenavdelningen” innehållande sovrum, bad och arbetsrum skapar en lyxig avskildhet i vardagen.

SLÄTTASKOGEN 1 - Se mer på vår hemsida

SLÄTTASKOGEN 1

Slättaskogen 1, BRA 234, BYA 197, 1 1/2 plan

SLÄTTASKOGEN 2 - Se mer på vår hemsida

SLÄTTASKOGEN 2

Slättaskogen 2, BRA 155, BYA 182, 1 plan

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår