AlltomBostad
 
Faluhus

Visa alla produkter från: Faluhus

Trähus från Faluhus

ALSIKE 160 - Se mer på vår hemsida

ALSIKE 160

Ett härligt och rymligt hus som bygger på vår tidigare succemodell Alsike (sluttningshus). Det här huset ger välmående och njutning under årets alla årstider. Med två separata sovdelar och öppna rumssamband får man den perfekta planlösningen. De stora glasytorna och de generösa takhöjden ger ett fantastiskt ljus, rymd och en härlig koppling ut mot terrass och trädgård. En modern klassiker.

ARLANDA - Se mer på vår hemsida

ARLANDA

En tydlig fördelning mellan gemensamma social ytor och mer privata. Separat sovrumsdel med lyxig känsla av stora förvaringsutrymmen och separat badrum. Huset passar på en mindre tomt gärna med en fin utsikt från vardagsrummet. Ryggåstaket ger en luftig och en naturlig illusion av att huset är betydligt större än det faktiskt är.

BOLLNÄS 152 - Se mer på vår hemsida

BOLLNÄS 152

Det här är ett härligt traditionellt trähus med brutet, så kallat mansardtak, samt ett mycket representativt och väl tilltaget bottenplan. Övervåningen är en ren sovdel med ett allrum som kan utnyttjas som arbetsrum eller plats för dator. Ett hus som andas sekelskifte i form och utförande och med ett lättarbetat kök.

FALSTERBO - Se mer på vår hemsida

FALSTERBO

Den här villan är ett underbart trähus i nyfunkis-stil med härligt ljusinsläpp från de generösa fönsterpartierna. Modellen har sin egen karaktär som förstärks av den moderna taklösningen och de spännande vinklarna och rena linjerna. Den optimala planlösningen med ett trevligt kök, ett allrum och ett generöst vardagsrum ger mycket plats för gemenskap och närvaro. Inte mindre än fyra sovrum, en tydligt avskild föräldrasovdel samt ett allrum som tillhör barndelen utgör grunden i huset. Denna modell finns i två exteriöra version och med två olika planlösningar.

INGARÖ - Se mer på vår hemsida

INGARÖ

Ljus, rymd och öppna ytor kännetecknar Ingarö. Trots kompakta yttermått ryms här två sovrum plus loft, stort badrum, klädkammare och tvättstuga. Full takhöjd upp till nock i vardagsrummet ger dessutom känslan av att man befinner sig i ett betydligt större hus. Denna modell ingår i serien Arkitekt Optimal där du kan påverka dina tillval, men där själva planlösningen redan är framtagen och där vi tillhandahåller redan färdiga arkitekt-, konstruktions- och VA-ritningar.

KIVIK - Se mer på vår hemsida

KIVIK

En effektiv enplansvilla i vinkel som passar för mindre tomter med söder/väster mot trädgårdssidan. Planlösning är smart och ytorna generösa med tre sovrum trots husets lilla format. Kök och vardagsrum i öppen lösning med härlig rymd och fantastiskt ljusinsläpp. Den ovanligt givmilda takhöjden och den skyddade uteplatsen i vinkeln ger trivsamma stunder både inne och ute. Dörren från vardagsrummet leder direkt ut till sol och uteplats. Fasaden kan fås i olika utföranden.

LEKSAND - Se mer på vår hemsida

LEKSAND

Ytterligare ett traditionellt trähus men med ett förhöjt väggliv som ger extra ljusinsläpp på den övre våningen. Huset har ett representativt och traditionellt bottenplan och en övervåning med en ren sovdel i kombination med ett allrum. Det här är ett hus med proportioner från 1800-talet.

MÖJA 122 - Se mer på vår hemsida

MÖJA 122

Ett underbart kompakt vinkelhus med en enkel geometrisk uppbyggnad. Perfekt för den lite mindre tomten. Den optimala planlösningen bjuder på tre sovrum och ett härligt öppet vardagsrum med gott om ljus och rymd. Kopplingen till köket med bardisk ger en trivsam samvarodel. Modellen har plats för badrum och separat toalett samt klädkammare och väldisponerat rum för klädvård. Husets vinkel ger en skyddad och naturlig uteplats.

MORA - Se mer på vår hemsida

MORA

Mora är ett modernt hus som finns i två olika exteriöra utföranden. Huset är representativt och kompakt samtidigt som den optimala planlösningen ger gott om utrymme. De öppna rumssambanden mellan kök och vardagsrum ger en fin samvarodel. Husets form ger dessutom en unik möjlighet till flera intressanta skyddade uteplatser under de utstickande takdelarna. Denna modell finns även som sluttningshus (modell Karlstad).

NEW BEDFORD - Se mer på vår hemsida

NEW BEDFORD

New England stil i 1-plan. Trots att huset endast är 140m2 upplevs det större tack vare dess smarta planlösning. Stora ljusinsläpp i matsal och vardagsrum skapar livskvalitet. Tilltaget Master bedroom med en walk-in closet. Ett hus som sticker ut i mängden!r

NEW HAMPSHIRE - Se mer på vår hemsida

NEW HAMPSHIRE

En representativ New England villa med stora social ytor, bibliotek och fantastiska fönsterpartier som skapar en ljus känsla på hela nedre plan. Privat utgång till terassen från master Bedroom samt åtskiljt badrum. Stor matsalsdel i direkt anslutning till det härliga köket med arbetsö. På övre plan finner Du bastu, tre stora sovrum samt ett vardagsrum på 40M2. Ett hus att visa upp, leva och växa i, helt enkelt vårt största hus!

NEWPORT 147 - Se mer på vår hemsida

NEWPORT 147

Ett helt underbart och annorlunda hus inspirerad av ”New England” stil. Du finner rejäla öppna rumssamband på det nedre planet med en härlig koppling mellan kök och vardagsrum. Dessutom erbjuder den smarta planlösningen avskilda sovdelar både på övre och nedre plan. Detta vackra hus har mycket karaktär och karisma. Det finns utsikt och rymd i överflöd och en naturligt skyddad uteplats.

OPTIMAL 136 - Se mer på vår hemsida

OPTIMAL 136

Ett optimalt hus från 1 238 000 kr.

Vi har skapat en husserie med ordet OPTIMAL som ledstjärna. Ni får ett av marknadens mest energieffektiva hus, med unikt hög kvalitet* och standard, allt i sann Faluhusanda. Den här gången har vi redan gjort de flesta valen, vilket ger lägre priser och mindre att tänka på för er. Välkommen att flytta in i ett OPTIMALT boende.

OPTIMAL 142 - Se mer på vår hemsida

OPTIMAL 142

Ett optimalt hus från 1 388 000 kr.

Vi har skapat en husserie med ordet OPTIMAL som ledstjärna. Ni får ett av marknadens mest energieffektiva hus, med unikt hög kvalitet* och standard, allt i sann Faluhusanda. Den här gången har vi redan gjort de flesta valen, vilket ger lägre priser och mindre att tänka på för er. Välkommen att flytta in i ett OPTIMALT boende.

ORNÄS - Se mer på vår hemsida

ORNÄS

Ett hus med optimerade ytor på ett plan som passar både småbarnsfamiljen eller dem som vill flytta till något mindre utan att kompromissa med antal rum eller bekvämligheter. Ryggåstak i vardagsrummet i kombination med stora fönsterpartier ger en naturlig illusion av att huset känns mycket större än det är i verkligheten.

STENSÖ - Se mer på vår hemsida

STENSÖ

Den här ”grosshandlarvillan” från Faluhus ger ett pampigt intryck. Det klassiska trähuset med förhöjt väggliv har fullt med spännande detaljer. Ett stort lantkök och ett underbart vardagsrum i vinkel utgör det centrala på nedre plan. Övervåningen är en ren sovavdelning med ett rymligt och praktiskt genomgående allrum. Huset har rejäla rum i två plan.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår