FM Mattsson

Visa alla produkter från: FM Mattsson

Dusch från FM Mattsson

Duschar 9000E - Se mer på vår hemsida

Duschar 9000E

Duschar 9000E

Duschar Ebro - Se mer på vår hemsida

Duschar Ebro

Ebro är en stramt och modernt formgiven kombinationsdusch. Den är mycket populär och anledningarna till det är flera. Funktionen är givetvis en anledning. Designen och den behagliga duschupplevelsen är fler anledningar. Ebro levereras med både takdusch och handdusch och väntar på att ge dig många njutningsfulla stunder i duschen.

Duschar Garda - Se mer på vår hemsida

Duschar Garda

FM Mattsson Garda Takduschpaket gör det enkelt för dig. Här samarbetar stilren form och funktion i ett praktiskt allt-i-ett paket som innehåller en lättmonterad takdusch med teleskopfunktion, en handdusch med luftinblandning för en extra mjuk stråle, samt Garda termostatblandare med exakt temperaturhållning och den smarta energisparfunktionen Ecoplus.

Duschar Siljan - Se mer på vår hemsida

Duschar Siljan

I vår nya serie Siljan har vi förenat design och miljö- och energibesparande funktioner utan att ge avkall på komfort. Siljan dusch finns som takdusch- eller handduschset i många varianter.Kombinera gärna med en Siljan dusch- eller badtermostatblandare eller gör det enkelt och välj någon av våra färdiga dusch- och badpaketlösningar – smarta allt-i-ett-paket med tak- eller handduschset.

Duschar Venado - Se mer på vår hemsida

Duschar Venado

Duschar Venado

Lokala återförsäljare