AlltomBostad
FM Mattsson

Visa alla produkter från: FM Mattsson

Dusch från FM Mattsson

Garda 160 c/c, utlopp ned - Duschblandare - Se mer på vår hemsida

Garda 160 c/c, utlopp ned - Duschblandare

FM Mattsson Garda är en intelligent blandare för dusch och bad. Här samarbetar stilren form med utmärkt funktion på ett föredömligt sätt.

Origo 160 c/c, utlopp ned - Duschblandare - Se mer på vår hemsida

Origo 160 c/c, utlopp ned - Duschblandare

Origo är blandarserien som förenar ett kreativt och säkert formspråk med praktisk ergonomi och säkra funktioner. Alla reglage är greppvänliga och lätta att ställa in, tack vare de gummiklädda vreden.

Ebro med babyduschfunktion - Se mer på vår hemsida

Ebro med babyduschfunktion

Med en omställbar FM Mattsson Ebro kan du välja mellan tre olika strålar varav en är extra mjuk och lämpar sig speciellt bra som babydusch. Den har som alla våra duschar, kalkavvisande sil för lång livslängd.

Ebro kombinationsdusch flexi - Se mer på vår hemsida

Ebro kombinationsdusch flexi

Ebro är en stramt och modernt formgiven kombinationsdusch. Den är mycket populär och anledningarna till det är flera. Funktionen är givetvis en anledning. Designen och den behagliga duschupplevelsen är fler anledningar.

Elektronikstyrd för centralblandare - Se mer på vår hemsida

Elektronikstyrd för centralblandare

Duschpanel med inbyggd batteridriven elektronikstyrning. Med kulventil i inloppet och med tvålhylla. Pulverlackerad aluminium.

Elbe 3s - Se mer på vår hemsida

Elbe 3s

FM Mattsson Elbe ger ett stilfullt och harmoniskt intryck. Den är lätt och smidig och är ett bra val i alla hem, här i en version med tre olika strållägen för ökad komfort.

Sarona - Se mer på vår hemsida

Sarona

Sarona är ett duschanordning med stram och diskret formgivning. Den är smidig och enkel att hantera.

9000E II takduschpaket 160 c/c - Se mer på vår hemsida

9000E II takduschpaket 160 c/c

Takduschpaket som inkluderar säkerhetsblandare i ny design med schampohylla, tak- och handdusch med kalkavvisande sil, samt duschstång med väggtätning och tvålhylla. Blandarens nya, stilrena form kompletterar de unika funktioner och den miljöhänsyn som kännetecknar 9000E-serien. Smart teknik spar vatten och energi utan att tumma på bekvämligheten för dig som användare. Slang 1,75 meter.

Garda takduschpaket 160 c/c - Se mer på vår hemsida

Garda takduschpaket 160 c/c

FM Mattsson Garda Takduschpaket gör det enkelt för dig. Här samarbetar stilren form och funktion i ett praktiskt allt-i-ett paket som innehåller en lättmonterad takdusch med teleskopfunktion, en handdusch med luftinblandning för en extra mjuk stråle, samt Garda termostatblandare med exakt temperaturhållning och den smarta energisparfunktionen Ecoplus.

Siljan takduschpaket 160 c/c - Se mer på vår hemsida

Siljan takduschpaket 160 c/c

I vår nya serie Siljan har vi förenat design och miljö- och energibesparande funktioner utan att ge avkall på komfort. Siljan dusch finns som takdusch- eller handduschset i många varianter.Kombinera gärna med en Siljan dusch- eller badtermostatblandare eller gör det enkelt och välj någon av våra färdiga dusch- och badpaketlösningar – smarta allt-i-ett-paket med tak- eller handduschset.

Lokala återförsäljare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår