FM Mattsson

Visa alla produkter från: FM Mattsson

Köksblandare från FM Mattsson

Köksblandare 9000 - Se mer på vår hemsida

Köksblandare 9000

FM Mattsson 9000 för köket, har en harmonisk och tidlös design. Den har hetvattenspärr, justerbar flödesbegränsning, mjukstängning och keramisk tätning som standard vilket tar bort såväl risken för brännskador, som skadliga tryckstötar i rören. Dess omtanke om sin användare och populära design har gjort den till Sveriges mest köpta blandarserie sedan många år.

Köksblandare 9000E - Se mer på vår hemsida

Köksblandare 9000E

Köket är den del av hemmet där allt händer. Det är här det lagas, bakas och fejas – varje dag. Då är det viktigt att verktygen håller. Det gäller inte minst kökskranen som ska bekänna färg i många tuffa år. FM Mattsson 9000E gör vad den ska effektivt, gång efter gång utan onödigt slöseri av varmvatten.

Köksblandare Ebro - Se mer på vår hemsida

Köksblandare Ebro

Köksblandare Ebro

Köksblandare Garda - Se mer på vår hemsida

Köksblandare Garda

Garda är en blandarserie med strikt och avskalat formspråk. Den höjer totalupplevelsen av ett modernt kök och bygger på våra unika tekniska fördelar i form av bland annat mjukstängning och keramisk tätning.

Köksblandare Rogen - Se mer på vår hemsida

Köksblandare Rogen

Köksblandare Rogen

Köksblandare Siljan - Se mer på vår hemsida

Köksblandare Siljan

Siljan är FM Mattssons nya signaturserie. Med ett brett sortiment har fokus legat på designen samtidigt som tekniken varit viktig i vår strävan av att ta hänsyn till både miljö och människor. En blandare som är ett självklart val för alla som eftersträvar en hållbar livsstil. Med en stor variantflora hittar du garanterat en modell som passar just ditt kök.

Köksblandare Tidan - Se mer på vår hemsida

Köksblandare Tidan

Köksblandare Tidan

Lokala återförsäljare