AlltomBostad
 
Forsgrens Timmerhus

Visa alla produkter från: Forsgrens Timmerhus

Fritidshus från Forsgrens Timmerhus

Björk - Se mer på vår hemsida

Björk

Björk är ett hus med plats för hela familjen. I den rymliga storstugan fi nns plats för många olika aktiviteter. En bekväm soff hörna för sköna kvällar. Matplats med möjligheter för umgänge och sällskapsspel med familjen och vännerna. Furutaket med sina rundhyvlade åsar sätter sin prägel på huset. I Björk har du gott om plats för ett aktivt och socialt berikande liv. Björk kan även fås med tre sovrum.

Fjällbjörken - Se mer på vår hemsida

Fjällbjörken

En vacker och tidlös husmodell som smälter in väl i till exempel fj ällmiljö. Husets yta är fördelad på ett mycket eff ektivt sätt vilket gör att man kan få plats med många bäddar. Samtidigt kan man njuta av att det är högt i tak med rejäla ljusinsläpp. Braskaminen skapar en mysig stämning i det öppna köket och i allrummet, särskilt efter en dag i skidspåret. Eller varför inte koppla av med ett stärkande besök i bastun? Fjällbjörken är ett hus man kan umgås i under många år framöver.

Pilgrimsfalk 100 - Se mer på vår hemsida

Pilgrimsfalk 100

Pilgrimsfalk kombinerar det moderna i form av planlösning, takkonstruktion och generösa glaspartier med tidlösheten hos timmerpanelen. Planlösningen ger möjlighet till många ljusa och rymliga sovrum trots en relativt liten yta. Plats finns även till en generös tvättstuga och ett stort badkar eller en bastu. Den sociala delen av huset med vardagsrum/allrum och kök, liksom tvättstugan är separerat från sovrum för att alltid ge möjlighet till vila och enskildhet. Bildens svarta fasadfärg förstärker det moderna, men vill man få ännu mer känsla av skärgård kan till exempel en järnvitriolfärg användas. Timret grånar då och får patina på ett sätt som annars bara väder och vind kan ge upphov till.

Syrén - Se mer på vår hemsida

Syrén

Förstukvistens snickarglädje välkomnar dig med inspiration från de gamla hälsinge- och dalagårdarna. Det första som möter en besökare är de vackra pardörrarna. Syrén är ett klassiskt timmerhus med rötterna i den svenska traditionen som utstrålar trygghet och hemkänsla. Den rejäla storstugan ger utrymme för gemenskap och trivsel för både gammal och ung. Syrén är huset för dig som vill förena genuin träkänsla med ett lättskött modernt boende. Den här husmodellen kan även enkelt anpassas till permanentbostad.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår