AlltomBostad
 
Forsgrens Timmerhus

Visa alla produkter från: Forsgrens Timmerhus

Trähus från Forsgrens Timmerhus

Alstern - Se mer på vår hemsida

Alstern

Ett smakfullt hus för dig som vill ha det lilla extra. Den helglasade väggen med burspråk ger vardagsrummet en alldeles speciell charm. Den stora, rymliga terrassen med utgångar från kök, vardagsrum och sovrum suddar ut gränsen mellan inne och ute på ett spännande och effektfullt sätt. På det mysiga loftet finns plats för hemmakontoret eller nattgäster.

Alstern 188 - Se mer på vår hemsida

Alstern 188

Många kunder har lockats av Alsterns särskilda charm och huset är ett av våra allra mest populära. Efterfrågan på ett ännu rymligare Alstern, för till exempel den stora familjen eller generationsboendet, har lett fram till Alstern 188 där ljus och rymd fi nns i överfl öd. Detta hus lämnar ingen oberörd. Övervåningen kan antingen ha takkupor eller takfönster som ljusinsläpp. Eller en kombination av de båda.

Bergviken - Se mer på vår hemsida

Bergviken

Vårt populärast e sluttningshus med ljus och rymd Den glasade gaveln, öppningen upp till nocken och den öppna trappan gör att du möts av ett öppet hav som flödar av ljus när du stiger in. Längs hela huset löper en stor, härlig balkong som gör att du kan leva utomhus från tidig vår till sen höst. Kanske är det just det och sluttningsvåningens praktiska utformning som gör Bergviken så populär.

Björk - Se mer på vår hemsida

Björk

Björk är ett hus med plats för hela familjen. I den rymliga storstugan fi nns plats för många olika aktiviteter. En bekväm soff hörna för sköna kvällar. Matplats med möjligheter för umgänge och sällskapsspel med familjen och vännerna. Furutaket med sina rundhyvlade åsar sätter sin prägel på huset. I Björk har du gott om plats för ett aktivt och socialt berikande liv. Björk kan även fås med tre sovrum.

Dellen - Se mer på vår hemsida

Dellen

Ett traditionellt enplanshus som under åren har blivit mångas favorit. Det unika med Dellen är att du får tillgång till alla viktiga funktioner på en liten yta utan att förlora rymd och ljus. Tack vara den härliga terrassen har du alltid markkontakt och kan njuta av närheten till naturen. Dellen fi nns även med ryggåstak eller inredningsbar vind.

Fjällbjörken - Se mer på vår hemsida

Fjällbjörken

En vacker och tidlös husmodell som smälter in väl i till exempel fj ällmiljö. Husets yta är fördelad på ett mycket eff ektivt sätt vilket gör att man kan få plats med många bäddar. Samtidigt kan man njuta av att det är högt i tak med rejäla ljusinsläpp. Braskaminen skapar en mysig stämning i det öppna köket och i allrummet, särskilt efter en dag i skidspåret. Eller varför inte koppla av med ett stärkande besök i bastun? Fjällbjörken är ett hus man kan umgås i under många år framöver.

Flädern - Se mer på vår hemsida

Flädern

Flädern är ett charmigt hus med stora öppna ytor. Vardagsrummet med stora glasytor och relax a vdelningen med bastu har båda utgångar mot uteplatsen. Det är en njutning att sitta i relax avdelningen och titta på utsikten genom de stora glasfönstren.

Uteplatsen kan med fördel kompletteras med bubbelpool eller badtunna. Den stora matplatsen och de tre sovrummen ger plats för den stora familjen och många vänner. Fläder har två toaletter, två duschar och ett badkar.

Övervåningens allrum kan enkelt göras om till ett extra sovrum.

Fryken - Se mer på vår hemsida

Fryken

Höga gavelfönster och öppet ända upp till taknocken. Fryken är ett hus för dig som drömmer om stora, öppna ytor med många möjligheter till attraktiva lösningar.

Väl inne upptäcker du snabbt att takbjälkarna är det enda som skiljer de gemensamma utrymmena från varandra. En spännande gångbro förenar de tre sovrummen på övervåningen. Ett smakfullt hus som det är lätt att trivas i. Kan även fås som tvåplanshus, se bild ovan.

Granfjärden - Se mer på vår hemsida

Granfjärden

Höga gavelfönster och öppet ända upp till taknocken. Granfj ärden är ett hus för dig som drömmer om stora, öppna ytor med många möjligheter till attraktiva lösningar. Och övervåningens sovloft passar lika bra för tonårsbarn som långväga nattgäster. Grannfj ärden kan även fås med hel övervåning.

Ingaröfjärden - Se mer på vår hemsida

Ingaröfjärden

Ingaröfjärden har tagits fram särskilt för att tillgodose behovet av utrymme hos den lilla familjen. Inte så många men rymliga rum.

Det är en rymligare version av Lind, men med Alsterns mysiga loft perfekt för hemmakontoret eller nattgäster. Modellen har den karakteristiska helglasade väggen som ger en luftig och ljus storstuga. Den rymliga terrassen finns även den kvar i planlösningen.

Kungsviken - Se mer på vår hemsida

Kungsviken

Kungsviken har skapats med inspiration från de gamla kungsgårdarna som ofta byggdes i timmer och även de gav ett imponerande intryck. Känslan av herrgård förstärks av den kraftfulla entrén där man kliver in genom dubbeldörrar in i ett ordentligt tilltaget rum med dubbel takhöjd, en stor trappa leder till övervåningen och man kan se rakt fram genom hela huset. Huset har många av den gamla tidens charmiga attribut som rum i fil, väl tilltaget kök och en klassisk taklinje. Samtidigt finns de moderna möjligheterna också representerade till exempel i form av dubbel takhöjd, walk-in closets, rejäl tvättstuga med egen ingång och en helt igenom flexibel planlösning. I förslaget finns möjligheter för den stora familjen med upp till fem sovrum eller för den som istället behöver yta för gäster, kontor eller träning.

Mälaren - Se mer på vår hemsida

Mälaren

Ett klassiskt timmerhus med inbjudande planlösning för dig som vill ha stora, öppna ytor utan att göra avkall på ombonad och trivsel. På den mysiga övervåningen med snedtak kan du till exempel ägna dig åt välförtjänt avkoppling i den fräscha bad- och bastuavdelningen.

Pilgrimsfalk 100 - Se mer på vår hemsida

Pilgrimsfalk 100

Pilgrimsfalk kombinerar det moderna i form av planlösning, takkonstruktion och generösa glaspartier med tidlösheten hos timmerpanelen. Planlösningen ger möjlighet till många ljusa och rymliga sovrum trots en relativt liten yta. Plats finns även till en generös tvättstuga och ett stort badkar eller en bastu. Den sociala delen av huset med vardagsrum/allrum och kök, liksom tvättstugan är separerat från sovrum för att alltid ge möjlighet till vila och enskildhet. Bildens svarta fasadfärg förstärker det moderna, men vill man få ännu mer känsla av skärgård kan till exempel en järnvitriolfärg användas. Timret grånar då och får patina på ett sätt som annars bara väder och vind kan ge upphov till.

Rättviken - Se mer på vår hemsida

Rättviken

Drömmer du om ett hus med gammaldags charm? Rättviken är ett genuint sekelskifteshus med glasveranda och vackra pardörrar. Ta till exempel övervåningens djupa fönsternischer som ger en varm och trevlig atmosfär. På bottenvåningen kan du skapa ett dåtida lantkök med dagens alla moderniteter. Rättviken är dåtid och nutid i en skön förening.

Siljan - Se mer på vår hemsida

Siljan

Ett modernt timmerhus med mycket ljusinsläpp och öppen planlösning. Redan vid entrén upplever du rymd och bra takhöjd. Takfönster, räcken i metall & glas och raka vindskivor förstärker det moderna utseendet. Med stora sociala ytor, bra förvaring, bastu, skaff eri och möjlighet till avskildhet, erbjuder detta hus allt en stor familj kan önska sig.

Syrén - Se mer på vår hemsida

Syrén

Förstukvistens snickarglädje välkomnar dig med inspiration från de gamla hälsinge- och dalagårdarna. Det första som möter en besökare är de vackra pardörrarna. Syrén är ett klassiskt timmerhus med rötterna i den svenska traditionen som utstrålar trygghet och hemkänsla. Den rejäla storstugan ger utrymme för gemenskap och trivsel för både gammal och ung. Syrén är huset för dig som vill förena genuin träkänsla med ett lättskött modernt boende. Den här husmodellen kan även enkelt anpassas till permanentbostad.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår