AlltomBostad
 
GAD AB

Visa alla produkter från: GAD AB

Bokhyllor & Förvaring från GAD AB

Havdhem - Se mer på vår hemsida

Havdhem

Havdhem är en sittbänk med lådförvaring och stoppad sits. Som standard är sitsen klädd med svart läder men andra alternativ finns som till exempel lammskinn eller tyg. Havdhem finns i två storlekar. Den mindre som är lagom för en person har två lådor och mäter 54 cm. Den större har plats för två personer och har fyra lådor. Längden på den är 110,5 cm. Lådorna är sammansatta med halvdold sinkning och har inslipade beslag i rostfritt stål.

Högklint - Se mer på vår hemsida

Högklint

Den mest flexibla bokhyllan som finns? Du anpassar storleken på hyllfacken genom att i både höjdled och sidled placera hyllplan och sidor efter vad du ska förvara i hyllan. Du kan även komplettera din hylla med lådor och dörrar var som helst efter behov!

Från det minsta hyllmåttet på 8,5 cm kan du både horisontellt och vertikalt verkligen skräddarsy! 8,5x8,5 cm är ett perfekt mått för att skapa ordning i din vinsamling. Från hyllmåttet 29,5 cm och uppåt kan du rita ditt eget figursydda bibliotek – från pocket till foliant!

Övide vitrinskåp - Se mer på vår hemsida

Övide vitrinskåp

Övide vitrinskåp präglas av luftigheten med full insyn. Med tunna linjer och mycket glas kan man exponera sina saker på ett tydligt sätt. Skåpet öppnas genom att trycka på beslagen som kan väljas i Tärnsjöläder eller inslipat rostfritt stål. Utseendet på skåpet som tillverkas i önskat utförande för varje kund varieras med träslagen björk eller ek. Målning kan ske på önskade ytor. Dörrar, överdel eller hela skåpet.

Sundre vitrinskåp - Se mer på vår hemsida

Sundre vitrinskåp

Sundre vitrinskåp har två skjutdörrar i glas. Dörrarnas ramar går att få målade, beslagen är av rostfritt stål.

Fyra hyllplan ingår som standard men det går givetvis att beställa fler om så önskas. Skåpet kan även utrustas med Sundres mellanlådor och då får det plats två stycken på varje hylla.

H: 200 cm
D: 45 cm
L: 124 cm

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår