AlltomBostad
GAD AB

Visa alla produkter från: GAD AB

Bord & Stolar från GAD AB

Ala - Se mer på vår hemsida

Ala

Ala är samlingsnamnet på en serie lättplacerade sido- och avställningsbord i olika storlekar och höjder. Här har du gott om valmöjligheter för att passa ditt användningsområde; träslag, ytbehandling, bordsskiva, storlek och lådor.

Gemensamt är att de alla har en tidlös elegant design.

Ardre slagbord - Se mer på vår hemsida

Ardre slagbord

Ardre är namnet på vårt klassiska slagbord som finns i ek eller björk. Ett målat underrede utgör en fin kontrast. Skivorna som vilar på ingradade stöd håller sin perfekta funktion trots växlingar i väder och vind. I mittsektionen finns det plats för en stol på var sida.

Bläse - Se mer på vår hemsida

Bläse

Bläse heter soffborden enkla grafiska linjer och stor elegans. Dimensionerna på underredet matchar tjockleken på stenskivan perfekt. Distansen mellan skiva och underrede gör att möbeln känns lätt trots sina generösa mått. Bläse finns som ett mindre rektangulärt bord som mäter 82×50 cm och ett större med “dubbla längden” 160×50 cm. I det större bordet ingår en underskiva som ligger under halva bordet. En extra underskiva finns att beställa. Bläse finns även i elliptisk form. Måtten på detta är samma som det stora rektangulära, dvs längden är 160 cm och bredden 50 cm. Höjden är alltid 50 cm. Bläse ellips finns endast med kalkstensskiva.

Fröjel - Se mer på vår hemsida

Fröjel

Vår mest ”traditionella” stol finns i björk och ek. En klassiker man aldrig får nog av.

Fröjel kan du kan få med träsits, stoppad sits eller med lös dyna av lammskinn, tyg eller läder.

Havdhem - Se mer på vår hemsida

Havdhem

Havdhem är en sittbänk med lådförvaring och stoppad sits. Som standard är sitsen klädd med svart läder men andra alternativ finns som till exempel lammskinn eller tyg. Havdhem finns i två storlekar. Den mindre som är lagom för en person har två lådor och mäter 54 cm. Den större har plats för två personer och har fyra lådor. Längden på den är 110,5 cm. Lådorna är sammansatta med halvdold sinkning och har inslipade beslag i rostfritt stål.

Hejde - Se mer på vår hemsida

Hejde

Hejde är ett matbord som finns i elliptisk och rund form med “svävande” skiva. Borden tillverkas i massiv björk eller ek. Skivan är tjock men har en avsmalnande kant och ger därför bordet en lättare känsla. Borden kan förlängas med en eller två iläggsskivor. Varje iläggsskiva är 50 cm lång. Till ellipsbordet finns ett specialutdrag med stödben att välja till. Med det går bordet att förlänga med upp till fyra iläggsskivor och kan då få en totallängd om fyra meter!

Lansa - Se mer på vår hemsida

Lansa

Lansa är en lätt och finsnickrad stol. Du lyfter den med ett enda finger och sitter bekvämt hela kvällen tack vare den skålade ryggen med rätt lutning och stöd, och den skålade och stoppade sitsen. Välj mellan tyg eller läder som klädsel.

Lauter - Se mer på vår hemsida

Lauter

Lauter har fått både sits och rygg skålade och stoppade för högsta komfort. Den valbara klädseln i läder eller tyg kanalsys och den genombrutna ryggen visar även upp klädseln utåt och bakåt.

Just denna stol använder sig allt fler restauranger av tack vare att den ej tappar sin komfort under längre sittningar. Prova själv! Vi lovar att du vill sitta kvar länge!

Lye - Se mer på vår hemsida

Lye

Lye utmärker sig med sin grafiskt enkla form och går att få i två storlekar. Skiva i gotländsk kalksten eller granit. Det finns även möjlighet att få ett schackmönster ingraverat i stenskivan till det kvadratiska bordet.

Lye går att måttbeställa efter egna behov och önskemål.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår