AlltomBostad
 
Geberit AB

Visa alla produkter från: Geberit AB

Badrumsinredning från Geberit AB

Geberit Monolith för tvättställ - Se mer på vår hemsida

Geberit Monolith för tvättställ

Mer designfrihet för ditt drömbadrumGeberit Monolith anger tonen i badrummet och gör det möjligt att använda nya produkter som överbryggar gapet mellan synliga och dolda installationer. Den innovativa badrumsmodulen ger inte bara större designfrihet utan har också andra stora fördelar. Elementet finns för både tvättställsblandare och väggmonterade blandare.

Badrumsmöbel och installationselement i ettTvättställselementet kan kompletteras med tillval i form av lådor på vänster och/eller höger sida, som ger förvaringsutrymme för till exempel kosmetika. Det gör Geberit Monolith till en praktisk badrumsmöbel. Ovansidan på elementet med konstruktionshöjden 114 cm ger utrymme för tandborstglas, hårborste och andra toalettartiklar.

Geberit Monolith för WC - Se mer på vår hemsida

Geberit Monolith för WC

Välbeprövad sanitetsteknik med modern design.
All sanitetsteknik ryms i ett elegant grundelement i glas och borstat aluminium, som också utgör stöd för WC-stolen. Samtidigt går monteringen snabbt och lätt, och orsakar bara mycket små mängder byggdamm, smuts och ljud. Det är i regel enkelt att fortsätta använda befintliga anslutningar vid modernisering eller renovering av infästningarna. Geberit Monolith har redan belönats med flera internationella utmärkelser för sitt imponerande designkoncept.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår