AlltomBostad
Geberit AB

Visa alla produkter från: Geberit AB

WC, Toaletter från Geberit AB

Geberit DuoFresh - Se mer på vår hemsida

Geberit DuoFresh

Får oangenäma lukter i badrummet att höra till det förflutna. Den nya luktutsugsenheten Geberit DuoFresh erbjuder nu en lösning som fungerar med cirkulationsluft, och vad mera är, den kan monteras snabbt och enkelt av en installatör. Geberit DuoFresh fångar aggressiva lukter direkt inne i WC-stolen och renar dem med ett aktivt kolfilter som är dolt bakom spolplattan. Systemet fungerar oberoende av ventilationsledningar eller andra ventilationssystem; i själva verket spar det energi eftersom man kan ha fönstren stängda på vintern.

Geberit Monolith för WC - Se mer på vår hemsida

Geberit Monolith för WC

Välbeprövad sanitetsteknik med modern design.
All sanitetsteknik ryms i ett elegant grundelement i glas och borstat aluminium, som också utgör stöd för WC-stolen. Samtidigt går monteringen snabbt och lätt, och orsakar bara mycket små mängder byggdamm, smuts och ljud. Det är i regel enkelt att fortsätta använda befintliga anslutningar vid modernisering eller renovering av infästningarna. Geberit Monolith har redan belönats med flera internationella utmärkelser för sitt imponerande designkoncept.

Geberits inbyggnadscisterner - Se mer på vår hemsida

Geberits inbyggnadscisterner

Klassikern bland moderna badrumsinstallationer
Geberits inbyggnadscisterner är en klassiker bland moderna badrumsinstallationer och har monterats miljontals gånger runt om i hela världen i mer än 50 år. Med andra ord kan du lita på att de håller vad de lovar. Alla cisterner genomgår ett läcktest innan de levereras, och eftersom vi garanterar tillgången på reservdelar i 25 år kan du alltid känna dig helt trygg med att din installatör kan hålla tekniken igång på lång sikt. Med dubbelspolningen, spola/stopp-funktionen och justerbara spolmängder har vi ”lärt” spolmekanismen att spara vatten.

Spolplatta Geberit Sigma01 - Se mer på vår hemsida

Spolplatta Geberit Sigma01

Spolplattan Geberit Sigma01 erbjuds i en mängd olika färger. Tretton olika versioner finns med aktivering av vattenbesparande dubbelspolning. I sortimentet ingår också tre olika modeller för urinaler. Allt är genomtänkt in i minsta detalj med dessa spolplattor tillverkade av högkvalitativ plast. De är lätta att rengöra eftersom de är massproducerade och rimligt prissatta.

Spolplatta Geberit Sigma10 - Se mer på vår hemsida

Spolplatta Geberit Sigma10

En enda, rund spolknapp
Manuell eller beröringsfri drift, stop-and-go spolfunktion eller dubbelspolning, nät eller batteridrift - det finns nästan inga gränser för möjligheterna med minimalistiskt designade Geberit Sigma10.

Stop-and-go spolfunktion och insats för wc-rengöringsblock
Basicversionen av spolplattan Geberit Sigma10 har en stop-and-go spolfunktion och kan utrustas med en insats för wc-rengöringsblock. Det har endast en enda, rund spolknapp och är därför tidlöst elegant. Den finns i en lätt-att-städa-version i rostfritt stål samt i sex olika plastvarianter.

Spolplatta Geberit Sigma50 - Se mer på vår hemsida

Spolplatta Geberit Sigma50

Harmoniska proportioner, produktmaterial av hög kvalitet och förstklassigt hantverk ned till minsta detalj gör den nya spolplattan Geberit Sigma50 till en liten klenod som lever upp till de högsta förväntningarna på design.

Spolplatta Geberit Sigma70 - Se mer på vår hemsida

Spolplatta Geberit Sigma70

Avståndet mellan Geberit spolplatta Sigma70 och väggen är endast några få millimeter. Det är dock tillräckligt för att framhäva en ojämförlig känsla av lätthet. Geberit spolplatta Sigma70 kan byggas av en enda bit glas eller rostfritt stål, beroende på vad kunden föredrar. Här finns varken knoppar eller spakar – allt du behöver göra är att trycka lätt på plattan för att aktivera spolningen via en vippmekanism.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår