Glashusen AB

Visa alla produkter från: Glashusen AB

Friggebodar & Förråd från Glashusen AB

Redskapsbod Avantgarde 4 – 9,9 m² Biohort - Se mer på vår hemsida

Redskapsbod Avantgarde 4 – 9,9 m² Biohort

Redskapsbod Avantgarde är en underhållsfri robust redskapsbod i metall. Kommer med låsbar enkeldörr som standard med dubbeldörr som tillval. Gångjärn och dörrhandtag i rostfritt stål. Det finns också möjlighet att montera en dörr på sidan av boden. Avantgarde är tillverkad av hållbara och beständiga material och är konstruerad med sidor av Varmförzinkad, polyamidbelagd stålplåt och med alla skruvar i rostfritt stål. Med sin unika konstruktion med en akrylglas-täckt spalt framtill under det utskjutande taket släpps dagsljuset effektivt in.

Finns i färgerna metallic-silver, metallic kvarts-grå och metallic-mörkgrå.

Redskapsbod Europa 1,44 – 9,5 m² Biohort - Se mer på vår hemsida

Redskapsbod Europa 1,44 – 9,5 m² Biohort

Redskapsbod Europa har en klassisk tidlös design, finns i en mängd storlekar och är en mycket populär bod. Den dubbla låsbara dörren med lås och gångjärn i rostfritt stål ger lätt åtkomst till och översikt över bodens inre. Bodens stabila och funktionella design i kombination med hållbart material och minimalt underhåll har bidragit till dess popularitet. Boden är tillverkad av varmgalvaniserad polyamid-täckt stålplåt och monteras med rostfria skruvar. Redskapsboden är också extremt stabil och är testad för snöbelastningar på upp till 150 kg/m² samt vindar på upp till 42 m/s.

Finns i färgerna metallic-silver, metallic kvarts-grå, metallic-mörkgrå och mörkgrön.

Redskapsbod Highline 4,3 – 8,7 m² Biohort - Se mer på vår hemsida

Redskapsbod Highline 4,3 – 8,7 m² Biohort

Redskapsbod Highline har utvecklats av industridesigners för att optimera lagringsutrymme och ändå ge en kompakt bod som också är snygg och passar i de flesta trädgårdar. Det platta och moderna taket och det integrerade Skylight-fönstret i akryl runtom hela Highline är både praktiskt och snyggt och med fem olika storlekar och en höjd på 222cm uppfyller den de flesta behov.

Boden är testad för en snölast upp till 150 kg/m² och vindstyrka upp till 42 m/s.

Redskapsbod Panorama 4,3 – 8,7 m² Biohort - Se mer på vår hemsida

Redskapsbod Panorama 4,3 – 8,7 m² Biohort

Redskapsbod Panorama från Biohort har ett integrerat akryl-fönster runtom under taket vilket garanterar perfekt ljusinsläpp från alla sidor. Hela boden såväl som den låsbara dörren med 3-vägslåsningsmekanism och med gångjärn och handtag av rostfritt stål är mycket robust för att stå pall mot väder och vind, såväl som mot objudna gäster.

Finns i färgerna metallic-silver, metallic kvarts-grå och metallic-mörkgrå.

Redskapsbod Yardsaver - Se mer på vår hemsida

Redskapsbod Yardsaver

Yardsaver 2,4 m2 eller 3,5 m2 är en snygg och idealisk redskapsbod som passar att placera t.ex. intill ett plank eller en husvägg, men boden har väggar på alla sidor så att den även kan placeras fristående. Kompakt och platsbesparande modell med dubbeldörrar som kan placeras på valfri gavel.

Extra kraftigt utförande i stål med panelprofilerade väggplåtar.