AlltomBostad
Glashusen AB

Visa alla produkter från: Glashusen AB

Friggebodar & Förråd från Glashusen AB

Redskapsbod Admiral 6 m² - Se mer på vår hemsida

Redskapsbod Admiral 6 m²

Redskapsbod Admiral är framställd av varmgalvaniserade stålplattor som är belagda med en vinylyta. Detta ger en yta som är slitstark och lätt att hålla ren. Sidohöjden på 181 cm och maxhöjden på hela 230 cm ger en härlig volym om 12,2 m3 med full stå- och arbetshöjd i hela boden.

Admiral levereras med två dörrar med lås. Dörrarna, är liksom hörnprofilerna, ljusgrå vilket ger en elegant kontrast till den vita vinylytan på resten av boden. I taket finns två ljusinsläpp.

Redskapsbod Dallas - Se mer på vår hemsida

Redskapsbod Dallas

Boden har dubbla, specialförstärkta skjutdörrar på teflonglid som ger god funktion i många år. Boden är dessutom extraförstärkt i tak och sidor. Stålplattorna är profilerade och monteras liggande omlott i ramen vilket ger ökad styrka och stabilitet, samt att boden därmed blir lättare utan att hållfastheten försämras.

Redskapsbod Dallas Vinyl - Se mer på vår hemsida

Redskapsbod Dallas Vinyl

Med en lackring av ett extra tjockt lager polyesterfärg blir Dallas Vinyl inte bara snyggt vit utan har också bättre motståndskraft mot väder och vind och dessutom blir plåtarna stadigare.

Boden har dubbla, specialförstärkta skjutdörrar på teflonglid som ger god funktion i många år. Boden är dessutom extraförstärkt i tak och sidor. Stålplattorna är profilerade och monteras liggande omlott i ramen vilket ger ökad styrka och stabilitet, samt att boden därmed blir lättare utan att hållfastheten försämras.

Redskapsbod Eurolite 3 m² - Se mer på vår hemsida

Redskapsbod Eurolite 3 m²

Eurolite redskapsbod 3,4 m² är ett fristående redskapshus med sluttande tak. Taket ger generös höjd invändigt överallt, så det är även möjligt att använda Eurolite som en liten verkstad eller förrådsbod. Ljusinsläppet ovanför dubbeldörrarna ger bra ljus i förrådet under dagen.

Eurolite 84 är tillverkat av mycket rostbeständiga, lackerade, varmgalvaniserade stålplåtar. Boden är vackert klassiskt vit med gröna detaljer och smälter in i vilken trädgård som helst.

Redskapsbod Hamlet - Se mer på vår hemsida

Redskapsbod Hamlet

Med en trädgårdsbod blir din trädgård trevligare och dina redskap finns samlade på en plats. Trädgårdsmöblerna håller sig snyggare om de förvaras i en bod under vintern. Trädgårdsboden Hamlet är tillverkad av specialbehandlade stålplattor som är lackerade på insidan och på utsidan är de lackerade med vinylfärg.

Boden har dubbla skjutdörrar och finns i fem storlekar, 4,2 – 10,7 kvm.

Redskapsbod Roma - Se mer på vår hemsida

Redskapsbod Roma

Roma 1,7 m2 är en liten redskapsbod för den lilla trädgården som tar upp begränsat med utrymme, men med sin höjd ändå ger gott om extra förvaringsutrymme.

Redskapsbod Yardsaver - Se mer på vår hemsida

Redskapsbod Yardsaver

Yardsaver 2,4 m2 eller 3,5 m2 är en snygg och idealisk redskapsbod som passar att placera t.ex. intill ett plank eller en husvägg, men boden har väggar på alla sidor så att den även kan placeras fristående. Kompakt och platsbesparande modell med dubbeldörrar som kan placeras på valfri gavel.

Extra kraftigt utförande i stål med panelprofilerade väggplåtar.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår