AlltomBostad
 
Hafa Badrum

Visa alla produkter från: Hafa Badrum

Badrumsinredning från Hafa Badrum

Hafa Edge badrumsmöbel - Se mer på vår hemsida

Hafa Edge badrumsmöbel

Med Hafa Edge flyttar vi fram gränsen för design och kvalitetsuttryck inom badrumsmöbler. Moderna tunna linjer och exklusiva valmöjligheter kombineras med de senaste kvalitetskomponenterna och materialen. Låt dig tilltalas av de asymmetriska formerna skapade av Måns Broman när du kombinerar ihop din egen favorituppsättning av Hafa Edge.

Badrumsskåp & Speglar - Se mer på vår hemsida

Badrumsskåp & Speglar

I vårt stora utbud av överdelar hittar du badrumsskåp som rymmer överraskande mycket saker. Men här finns också spegelhyllor med plats för det allra viktigaste.

TIPS! Speglar och spegelskåp hjälper alltid till att skapa känsla av rymd i ett mindre badrum.

Hafa badrumsmöbler - Se mer på vår hemsida

Hafa badrumsmöbler

Möblerna sätter stilen för hela badrummet, så välj med både hjärta och hjärna för att utforma ett personligt badrum att njuta av. Tänk på att få gott om förvaring och behaglig belysning. Men framför allt, välj en design som du verkligen tycker om.

Hafa Eden badrumsmöbel - Se mer på vår hemsida

Hafa Eden badrumsmöbel

Hafa Eden är en möbelserie i klassisk design med personlig karaktär. Designern Therese Samuelsson har skapat fina materialmöten, moderna detaljer och klassiska linjer inspirerad från både dåtid och nutid. Hafa Eden ger dig personliga valmöjligheter i olika kombinationer. Fristående handfat på bänkskiva, eller nedsänkt tvättställ i porslin, handtag i läder eller karakteristiska köpmanshandtag.

Hafa GO badrumsmöbel - Se mer på vår hemsida

Hafa GO badrumsmöbel

Hafa Go är en stilren badrumsmöbel som passar in oavsett var du befinner dig i livet. Den finns i vit eller svart sammetsmatt finish samt vit högblank och i flera bredder, bredd 600 finns dessutom i ett grundare mått. Go har generös förvaring och fungerar lika bra i det lilla som i det stora badrummet. Din personliga stil sätter du med något av våra handtag.

Hafa handfat - Se mer på vår hemsida

Hafa handfat

Skapa en personlig prägel med vårt fristående porslin, välj bland ovala, konformade, rektangulära eller runda handfat. Allt efter tycke och smak. Du finner även våra nedsänkta handfat, välj mellan rektangulär och rundad ho.

Hafa Life badrumsmöbel - Se mer på vår hemsida

Hafa Life badrumsmöbel

Hafa Life är som livet, fullt av möjligheter. Designern Therese Samuelsson har designat alternativa lådfronter, så att du lätt förnyar möbeln enligt personlig stil och kreativa idéer. Hafa Life finns i tre bredder, med spegel eller spegelskåp. Du väljer mellan tio olika lådfronter. Möblerna är färdigmonterade, sedan är det bara för dig att sätta på fronten. Nyhet för i år är att Life även finns med lucka.

Hafa One badrumsmöbel - Se mer på vår hemsida

Hafa One badrumsmöbel

Hafa One är en smart och kompakt möbel, perfekt för dig som har mer stil än plats. Designern Therese Samuelsson har skapat modernt mjuka former och omsorgsfullt arbetade detaljer, såsom den smarta förvarings- och helkroppsspegeln. Hafa One finns i en bredd och i färgerna matt vit, svart med ekstruktur och nu även i den nya färgen greige i skimrande lack. Möblerna är färdigmonterade.

Hafa Original badrumsmöbel - Se mer på vår hemsida

Hafa Original badrumsmöbel

Hafa Original är en stilsäker lekfull flört med vår allra första, handgjorda möbelserie. Designern Elin Basande André har moderniserat formen genom att förstora de tidstypiska lamellerna och förvandla dem till lådfronter och luckor. Hafa Original finns i tre bredder, med spegel eller spegelskåp. Du väljer mellan äkta ekfaner, vitmålat faner och svartmålat faner. Möblerna är färdigmonterade.

Hafa Shape badrumsmöbler - Se mer på vår hemsida

Hafa Shape badrumsmöbler

Hafa Shape är badrumsmöbeln för dig som söker det personliga, formbara och vill ha ett elegant uttryck. Rak och avskalad badrumsdesign i kombination med fulländad teknik ger dig en möbel du kommer ha glädje av i många år. Shape kan kombineras i en mängd av varianter så att den passar dina behov och ditt badrum. Serien finns i flera bredder och färger, komplettera med Store speglar eller spegelskåp.

Hafa shape kan anpassas så den passar de flesta badrum. Mjukstängande lådor med fullutdrag, lådsidor av metall och en inredning av bambu för småprylar. Dessutom en uttagbar lådmatta som håller dina saker på plats. Välj mellan fristående handfat i porslin på en bänkskiva eller ett nedsänkt tvättställ i porslin. Komplettera med Store rektangulär eller rund spegel eller spegelskåp med infälld LED-profil eller LED-spots med varmvitt ljus. Den runda spegeln har integrerat LED-ljus som lyser framåt och utåt för bästa funktion.

Hafa Store badrumsmöbler - Se mer på vår hemsida

Hafa Store badrumsmöbler

Store högskåp finns i två utföranden och med två olika djup. Välj mellan integrerat Sun handtag eller slät lucka. Väljer du slät lucka kan du välja mellan push-open utan handtag eller mjukstängande med valfritt handtag. Luckorna kan monteras till höger eller vänster och du väljer själv vilket håll luckan ska öppnas åt. Inuti skåpet finns glashyllor med justerbar höjd och hyllbärare som fixerar i höjdled. Väggskåpet har en mjukstängande lucka och flyttbara glashyllor. Komplettera med eluttag om så önskas.

Hafa Sun badrumsmöbel - Se mer på vår hemsida

Hafa Sun badrumsmöbel

Hafa Sun är en stilren elegant serie, med mjuka detaljer och vackra ytor i ljusa eller mörka toner. Med den tydliga trätexturen har Therese gett möbeln en unik karaktär. Rymliga lådor erbjuder bra förvaring för hela familjen. Underskåp och tvättställ finns även i ett grundare mått som även passar smalare badrum. Du väljer mellan svart ekstruktur, vit ekstruktur eller vit matt. Samtliga möbler är färdigmonterade.

Lokala återförsäljare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår