AlltomBostad
 
Hafa Badrum

Visa alla produkter från: Hafa Badrum

Dusch från Hafa Badrum

Hafa badkarsväggar - Se mer på vår hemsida

Hafa badkarsväggar

Smidig sväng- och vikbar tvådelad duschvägg för montage på badkar. När den inte används fälls den in mot väggen. Smart konstruktion som lyfter dörren 5 mm vid öppning för att inte de skall ta i karet.

Hafa duschdörrar - Se mer på vår hemsida

Hafa duschdörrar

Finns i flera utföranden och storlekar, placeras mellan två väggar eller direkt på golvet.

Hafa duschhörn - Se mer på vår hemsida

Hafa duschhörn

Våra duschhörn finns i många storlekar och utföranden. För placering i hörn eller mitt på vägg Samtliga med stabila lyftgångjärn och härdat säkerhetsglas. Designen är en njutning för ögat, med allt ifrån raka linjer och klara ytor till mjuka bågar och vackert mönstrade glasdörrar

Hafa duschkabiner - Se mer på vår hemsida

Hafa duschkabiner

Duschkabin är en dusch som är fristående med kar i akryl och fyra väggar i härdat säkerhetsglas. Tättslutande magnetlist finns på alla våra duschkabiner som ser till att dörrarna sluter tätt.

Har du väldigt ont om plats välj då en 70x90 cm kabin. Duschset medföljer.

Hafa duschset - Se mer på vår hemsida

Hafa duschset

Välj ett duschset med både tak- och handdusch eller en enklare modell med endast handdusch. Flera av våra duschset har justerbara väggfästen och duschslang med AntiTwist funktion. Kom ihåg att gnida med handen över de gummiklädda vattenhålen på duschsetet efter varje dusch så håller du kalken borta.

Hafa takduschar - Se mer på vår hemsida

Hafa takduschar

I vår serie av takduschar kan du själv välja mellan rund eller fyrkantig modell och vilken storlek du vill ha på duschhuvudet. Lite mindre, ovalt, rektangulärt eller riktigt stort för en riktigt lyxig dusch. Valet är ditt.

Massagekabiner - Se mer på vår hemsida

Massagekabiner

Massagekabin är en duschkabin med massagefunktion och duschset. På duschseten kan duschstrålen ställas in i tre lägen; normal, soft eller massage. Alla glaspartier är i härdat säkerhetsglas.

Lokala återförsäljare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår