AlltomBostad
 
Hansgrohe AB

Visa alla produkter från: Hansgrohe AB

Blandare från Hansgrohe AB

Hansgrohe PuraVida - Se mer på vår hemsida

Hansgrohe PuraVida

PuraVida är här. Poetisk. Ren. Klar. En sensuell upplevelse i badrummet där vi upplever vattnet, det flytande ursprunget av återhämtning. Med dess enastående design och rikedom av nya karaktärsdrag är PuraVida redan en vinnare.

Hansgrohe Metris Classic - Se mer på vår hemsida

Hansgrohe Metris Classic

Modern, klassisk stil. Metris Classic har hämtat inspiration från klassiska former ur det förflutna och förenar dem i nya armaturer.

Hansgrohe Talis Classic - Se mer på vår hemsida

Hansgrohe Talis Classic

Klassisk skönhet. Talis Classic tvättställsblandare lever upp till sitt namn med sina fina klassiska drag och för klassisk elegans in i badrummet. Vare sig det är en pip med en elegant, passande form eller ett öppet rymligt spår – avnjut en unik upplevelse av vatten och design.

Hansgrohe Focus E2 - Se mer på vår hemsida

Hansgrohe Focus E2

Uppfriskande och livgivande. Focus E2 har både mjuka former och klara geometriska linjer. Pipens dynamiska lutning, smarta och jämna yta är kännetecknen för Focus E2.

Axor STARCK - Se mer på vår hemsida

Axor STARCK

Axor Starck blandarkollektion är framtagen av den internationellt ledande formgivaren Philippe Starck. Denna tvättställsblandare är slank i formen, modern, klar i funktionen och uttrycksfull. Finns även i s.k. fjäderformat grepp.

Axor CITTERIO M - Se mer på vår hemsida

Axor CITTERIO M

M står för modernitet. M för Metropolis. M för Milano. Den internationellt kända designern och arkitekten Antonio Citterio presenterar sitt senaste arbete – Axor Citterio M – en komplett badrumskollektion inspirerad av det moderna stadslivet.

Axor URQUIOLA - Se mer på vår hemsida

Axor URQUIOLA

Med Axor Urquiola, kollektionen som sammansmälter badrummet med boendet och designad av Patricia Urquiola, blir tiden mellan idag och imorgon flytande. Den erbjuder en frihet som väcker dina sinnen – på ett nytt sätt varje dag.

Axor MONTREUX - Se mer på vår hemsida

Axor MONTREUX

Denna tvättställsblandare ingår i Axor sortimentet. Axor erbjuder världens mest köpta designade artiklar för bad och kök. Man använder sig av internationellt ledande formgivare som t.ex. Antonio Citterio och Philippe Starck.

Lokala återförsäljare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår