AlltomBostad
 
Hansgrohe AB

Visa alla produkter från: Hansgrohe AB

Köksblandare från Hansgrohe AB

Hansgrohe Talis S Variarc - Se mer på vår hemsida

Hansgrohe Talis S Variarc

Tidlös elegans och full av intelligent funktionalitet. Detta är framgångsreceptet hos Talis S Variarc. Dess mest framträdande drag är den praktiska, höga pipen som ger mera rörelseutrymme vid diskbänken, dessutom har den en svängradie på 120 grader. Talis S Variarc finns i fyra olika varianter: med diskmaskinsavstängning, med utdragbar pip, med utdragbar handdusch samt vanligt utförande.

Hansgrohe Focus - Se mer på vår hemsida

Hansgrohe Focus

Vad gäller blandarserien Focus tänkte Hansgrohe på att spara in överflödiga detaljer, för att reducera den till det den är tänkt för. Resultatet blev en armaturserie som är så klar i formerna som vattnet den ger.

Axor STARCK - Se mer på vår hemsida

Axor STARCK

Köksblandare som i sitt formspråk är lika geniala som enkla. De är moderna, därför att de är kompromisslöst minimalistiska. Inga onödigheter stör. Axor Starck är framtagen av den internationellt ledande formgivaren Philippe Starck.

Axor CITTERIO - Se mer på vår hemsida

Axor CITTERIO

Den italienske designern Antonio Citterio står med sitt goda namn för formerna hos ett enastående köksblandarprogram.

Axor UNO - Se mer på vår hemsida

Axor UNO

Axor Uno är sedan länge en klassiker som kan användas i mycket olika formade kök och stilar. Kanske just för att den briljerar med sin tillbakadragenhet istället för att pråla.

Lokala återförsäljare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår