AlltomBostad
Hide-a-lite

Visa alla produkter från: Hide-a-lite

Badrumsbelysning från Hide-a-lite

MOON 320S - Se mer på vår hemsida

MOON 320S

Vägg- och takarmatur med inbyggd rörelsesensor i IP54 utförande för belysning av badrum, korridorer och trapphus inne och ute. Effektiv LED-ljuskälla sänker förbrukningen med upp till 50% jämfört med 2x18W kompaktlysrörsarmaturer. Sensorn reagerar på alla rörelser och ger snabb detektering. Med dip-switchar ställs tiden för hur länge armaturen ska lysa. Tillverkad i slagtålig UV-beständig polykarbonat. Snabbkopplingsplint 3x2,5 för vidarekoppling. Fästdetaljer för infällt montage medföljer.

SLIM LED - Se mer på vår hemsida

SLIM LED

LED-armatur med inbyggnadsdjup på endast 9 mm, perfekt som belysning i skåp och under hyllor i kök och badrum. Energieffektiv LED-ljuskälla på 2W med 55° ljusspridning. Ersätter motsvarande 10W halogenspottar med en energibesparing på 80%. Armaturhus av tåligt aluminium med mattborstad eller vitlackerad finish. Levereras med 2m kabel med snabbkontakt, ansluts till LED trafo 12V DC via parallellkoppling, kan ljusregleras med LED-dimmer. Distansring för utanpåliggande montage finns som tillbehör.

THIN LED - Se mer på vår hemsida

THIN LED

Kraftfull och tunn LED-armatur i borstat stål utförande som ersätter upp till 20W halogendownlight. Armaturens tunna utförande och diskreta design gör att den lätt integreras i skåp eller under hyllor, i kök och badrum. Thin LED har den senaste diodtekniken som ger ett mycket bra ljusflöde. Armaturen är IP44-klassad runt om och ett inbyggnadsdjup på endast 8mm för att passa i de flesta miljöer inomhus. Distansring för utanpåliggande montage finns som tillbehör.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår