AlltomBostad
Hide-a-lite

Visa alla produkter från: Hide-a-lite

Köksbelysning från Hide-a-lite

Comfort G2 - Se mer på vår hemsida

Comfort G2

Infälld LED-armatur för installation direkt på 230V. Armaturen har Comfortlins, är ställbar 30° och kan ljusregleras med många av de vanligaste dimrarna på marknaden. Levereras med fasdimringsbart drivdon försett med snabbkopplingsplintar och skruvfri dragavlastning som ger blixtsnabb installation. Vidarekopplingsbart. Kan monteras under spärrskikt tillsammans med Spot Guard Gles.

COMFORT QUICK - Se mer på vår hemsida

COMFORT QUICK

Lågbyggande armatur i Comfort-serien med en inbyggnadshöjd på endast 32mm, godkänd av Nemko för montage direkt mot isolering. Förläng livslängden genom att använda skyddskåpa i din installation. Högt ljusflöde, Comfortlins och varmvit ljusfärg (2700K) gör den till en perfekt ROT-armatur. Levereras komplett med fasdimringsbart drivdon, snabbplintar för vidarekoppling samt dragavlastning för kabel eller flexslang 16mm för enkel anslutning till 230V. Dimbar med de vanligaste dimrarna på marknaden.

COMFORT TRACK MICRO 1-FAS - Se mer på vår hemsida

COMFORT TRACK MICRO 1-FAS

Energieffektiv skenarmatur för 1-fasskena, komplettera ditt Comfort Track Micro kit eller byt ut dina befintliga halogenarmaturer. Armaturen skapar ett ljus med halogenkaraktär som passar både i privat och offentlig miljö där mindre ytor ska belysas. Finns i färgtemperatur 2700K och 3000K. Ljuskomfort paketerat i funktionell design med fasdimringsbart drivdon inbyggt i armaturen. Dimbar med de vanligaste dimrarna på marknaden.

Globe - Se mer på vår hemsida

Globe

Takarmatur med modernt uttryck för utanpåliggande montage dikt tak eller direkt över kopplings-, tak- och apparatdosa. Armaturens stilrena uttryck kan förstärkas med tillbehör som reflektorer i tre färger och pendelfästet med inbyggt fasdimringsbart drivdon. Globe passar i många miljöer tack vare IP44-utförandet. Finns i svart eller vitt utförande och i två färgtemperaturer, 2700K eller 3000K.

OPTIC 7464978 - Se mer på vår hemsida

OPTIC 7464978

Effektiv LED-downlight som tack vare IP44 kan användas i husets alla rum. Modern LED- och reflektorteknik ger högt ljusutbyte, distinkt ljusbild och bländfritt ljus med mycket god färgåtergivning. En lättinstallerad och lågbyggande armatur komplett med fasdimringsbart drivdon, snabbplintar för vidarekoppling samt skruvfri dragavlastning för enkel anslutning. Dimbar med de vanligaste dimrarna på marknaden.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår