AlltomBostad
Huntonit AB

Visa alla produkter från: Huntonit AB

Innertak & innervägg från Huntonit AB

Brilliant Tak - Se mer på vår hemsida

Brilliant Tak

Brilliant tak är ett nytt tak från Huntonit med penselmålad yta med ny vitare färg. Brilliant tak från Huntonit är tillverkat i miljövänlig, slitstark, hårt sammanpressad träfiber och målat fem gånger.

Texture Tak - Se mer på vår hemsida

Texture Tak

Texture Tak ger ett rustikt utseende. Vill du ha ett spännande tak med mycket liv är Huntonit Texture Tak ett naturligt val.

Huntonit takskivor kan användas i såväl nybyggnation som renovering.

Basic Tak - Se mer på vår hemsida

Basic Tak

Sätter du upp Antikk innertak från Huntonit, så kan du vara säker på att resultatet blir ett innertak som håller, och ser vackert ut under många år.

Basic Wall - Se mer på vår hemsida

Basic Wall

Huntonit har patent på metoden att penselmåla ytan, som ger ditt hem det ursprungliga och tidlösa utseendet.

Penselmålade skivor finns som Skygge, Perle och Faspanelutförande. Skygge ger ett tidlös inntryck, Perle har en klassisk och elegant stil, medan Fas har ett mer rustikt utseende.

Texture Wall - Se mer på vår hemsida

Texture Wall

Huntonit Texture Wall ger ditt hem en egen stil som skiljer dig från mängden. Välj mellan nyanser som stöder din stil, vare sig den franska lantliga stilen, chabby chic eller den mer maskulina och industriella känslan.

Designvägg - Se mer på vår hemsida

Designvägg

Huntonit Design väggskivor levereras med bilder tryckta på skivorna. Skapa en unik kontrastvägg i hallen, barnens rum eller ditt kontor - din fantasi - ditt val!

Huntonit Design finns i en mängd olika mönster och bilder, och med olika antal skivor per design.

Slät väggskiva - Se mer på vår hemsida

Slät väggskiva

Skivan används där man önskar målad eller tapetserad vägg.

Huntonit Standard väggskiva är vitgrundad. Storlek / skiva: 11x1220x2390

Storlek / skiva: 11x1220x2740

Spacklas i fogen.

Renoveringsskiva - Se mer på vår hemsida

Renoveringsskiva

Renoveringsskivan är tunnare och kan monteras på befintliga väggar, och kan monteras direkt mot lister utan att ta bort dom. En briljant produkt för snabb och enkel förnyelse av gamla eller ojämna väggar.

Panel rustik - Se mer på vår hemsida

Panel rustik

Detta är den välkända och goda Huntonit-kärnan som nu ytbehandlas på ett helt nytt och spännande sätt. Den nya samlingen innehåller totalt 9 olika designytor. Dessa har blivit uppkallade efter kända och kära geografiska platser i Norge: Lillesand, Hovden, Lindesnes, Røst, Dovre, Trysil, Færder, Saltdal och Svalbard. Detta för att understryka att det handlar om panelbord som produceras i norge av norskt trä - med färger och ytor speciellt gjorda för det nordiska interiör.

Med kärnegenskaperna hos Huntonit är panelborden lämpar sig även för stugor med stora svängningar i både fukt och temperatur.

Huntonit panelbord kan användas stående och liggande - i tak och på vägg.

Penselmålad panel - Se mer på vår hemsida

Penselmålad panel

Elegant lösning för vägg och tak

Huntonit panelbord kan användas stående eller liggande - i tak och på vägg. Huntonit färdigmålade panelbord har en stark yta och är lätt att rengöra.

Huntonit panelbord rekommenderas av Norges Astma-och Allergiforbund. De är också godkända av Dansk Teknologisk Institut med Inneklimamerket.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår