Huntonit AB

Visa alla produkter från: Huntonit AB

Innertak & innervägg från Huntonit AB

Brilliant Tak - Se mer på vår hemsida

Brilliant Tak

Brilliant tak har en penselmålad vit yta. Taken från Huntonit är tillverkade i miljövänlig och slitstark träfiber som sedan målats fem gånger. Takskivorna passar vid renovering som till nybyggnation. Enkla och snabba att montera.

Texture Tak - Se mer på vår hemsida

Texture Tak

Taket med textur som skapar en rustik känsla i rummet. Taken från Huntonit är tillverkade i miljövänlig och slitstark träfiber. Takskivorna passar likväl vid renovering som vid nybyggnation.

Basic Tak - Se mer på vår hemsida

Basic Tak

Med Huntonits Basic innertak kan du vara säker på att resultatet blir ett innertak som håller under många år. Takskivorna passar likväl vid renovering som vid nybyggnation. De är rnkla att montera, stilrena och tillverkade av slitstark träfiber. Alla våra tak passar i våtrum med god ventilation.

Basic Wall - Se mer på vår hemsida

Basic Wall

Huntonit Basic Wall ger ett tidslöst utseende för ditt hem. Väggskivorna är smidiga och enkla och montera. Finns i flera utföranden som Skygge, Perle och Faspanelutförande. Skygge ger ett tidlös inntryck, Perle har en klassisk och elegant stil, medan Fas har ett mer rustikt utseende.

Texture Wall - Se mer på vår hemsida

Texture Wall

Huntonit Texture Wall ger ditt hem en unik touch. Välj mellan flera nyanser för att hitta den som passar din stil bäst, vare sig den franska lantliga stilen, chabby chic eller industriella känslan.

Designvägg - Se mer på vår hemsida

Designvägg

Huntonit Design väggskivor levereras med bilder tryckta på skivorna. Skapa en unik kontrastvägg i hallen, barnens rum eller ditt kontor - din fantasi - ditt val!

Huntonit Design finns i en mängd olika mönster och bilder, och med olika antal skivor per design.

Slät väggskiva - Se mer på vår hemsida

Slät väggskiva

Skivan används där man önskar målad eller tapetserad vägg.

Huntonit Standard väggskiva är vitgrundad. Storlek / skiva: 11x1220x2390

Storlek / skiva: 11x1220x2740

Spacklas i fogen.

Panel rustik - Se mer på vår hemsida

Panel rustik

En ny spännande panel som ytbehandlas på ett helt nytt sätt. Den nya samlingen innehåller totalt 9 olika utföranden. Panelerna rustik har blivit uppkallade efter kända och kära geografiska platser i Norge: Lillesand, Hovden, Lindesnes, Røst, Dovre, Trysil, Færder, Saltdal och Svalbard. Detta för att understryka att det handlar om panelbord som produceras norskt trä - med färger och ytor speciellt gjorda för det nordiska interiör.

Panelborden från Huntonit lämpar sig även för stugor med stora svängningar i både fukt och temperatur.

Penselmålad panel - Se mer på vår hemsida

Penselmålad panel

Elegant lösning för vägg och tak

Huntonit panelbord kan användas stående eller liggande - i tak och på vägg. Huntonit färdigmålade panelbord har en stark yta och är lätt att rengöra.

Huntonit panelbord rekommenderas av Norges Astma-och Allergiforbund. De är också godkända av Dansk Teknologisk Institut med Inneklimamerket.

Panel Symfoni - Se mer på vår hemsida

Panel Symfoni

Huntonit Symfoni har en lätt trästruktur och en penselmålad yta. Panelerna kan användas antingen stående eller liggande i tak och på vägg. Panelborden tål fukt och kan med fördel användas i tak i tvättstugan, badrummet och köket under förutsättning att det är normal takhöjd och god ventilation.

Huntonit proffsvägg - Se mer på vår hemsida

Huntonit proffsvägg

Huntonit Proffsvägg - enkel och snabb montering. Huntonit Proffsvägg, en klimat zon 2 väggskiva, tål variationer i luftfuktighet och temperatur, därmed kan skivan monteras innan byggnaden har värmts upp. Enkel installation på vertikal / horisontell regel eller befintlig vägg. Väggen levereras med en grundad yta som ger en bra bas för tapet eller färg.