AlltomBostad
Huspartner

Visa alla produkter från: Huspartner

Fritidshus från Huspartner

BERGSUVEN 110 - Se mer på vår hemsida

BERGSUVEN 110

Bergsuven 110 är en omtyckt stugmodell, som är ett 1 ½-planshus med ett loft som kan utföras på olika sätt. I detta hus finns 3 st separata sovrum, och upp till 10 bäddplatser. Stugan är utförd med en välkomnande entréhall där även trappan till loftplanet finns. Vidare är Storstugan kominerad med Kök, Matplats och Soffgrupp – vilket inbjuder till en trevlig samvaro. På Loftvåningen finns möjligheter att välja ett helt loft eller också en öppning ner till Storstugan. Som uppvärmningssystem är stugan utförd med vattenburen golvvärme på entréplanet som drivs med en effektiv frånluftvärmepump från NIBE.

Observera även möjligheten till olika tillval – som gör villan anpassad till era egna krav och förväntningar.

BERGSUVEN 126 - Se mer på vår hemsida

BERGSUVEN 126

Bergsuven 126 är en av våra populära stugmodeller, som är ett 1 ½-planshus med ett loft som kan utföras på olika sätt. I detta hus finns 4 st separata sovrum, och upp till 12 bäddplatser. Stugan är utförd med en stor entréhall med stor plats för avhängning. Vidare är Storstugan kominerad med Kök, Matplats och Soffgrupp – vilket inbjuder till en trevlig samvaro. Som uppvärmningssystem är stugan utförd med vattenburen golvvärme på entréplanet som drivs med en effektiv frånluftvärmepump från NIBE.

Observera även möjligheten till olika tillval – som gör villan anpassad till era egna krav och förväntningar.

BERGSUVEN 135 - Se mer på vår hemsida

BERGSUVEN 135

Bergsuven 135 är vår största stugmodell, med en stor och inbjudande yta för samvaro och trevliga stunder. Hustypen är ett 1 ½-planshus med ett loft som kan utföras på olika sätt. I detta hus finns 5 st separata sovrum, och upp till 14 bäddplatser. Stugan är utförd med en trevlig entréhall vid vilken det första av stugans två badrum ligger. Observera att Storstugan är utförd med en öppenhet mellan Kök, Matplats och Soffgrupp – vilket inbjuder till en trevlig samvaro. På övervåningen har man möjlighet att välja på helt eller halvöppet loft. Som uppvärmningssystem är stugan utförd med vattenburen golvvärme på entréplanet som drivs med en effektiv frånluftvärmepump från NIBE.

Observera även möjligheten till olika tillval – som gör villan anpassad till era egna krav och förväntningar

BERGSUVEN 90 - Se mer på vår hemsida

BERGSUVEN 90

Bergsuven 90 är ett av våra mindre fritidshus, men som ändå är nog stort att inrymma upp till 8 st sängplatser. Stugan är utförd med ett väl tilltaget Badrum på Entréplanet, som även har plats för Tvättmaskin och Torktumlare. Naturligtvis har stugan även en Bastu, dit man gärna tar sig efter en skidtur, en löptur eller ett dopp i sjön/havet. Precis som många av våra övriga hustyper är Storstugan kombinerad med Kök, Matplats och Soffgrupp – vilket inbjuder till en trevlig samvaro. Som uppvärmning är stugan utförd med vattenburen golvvärme på entréplanet som drivs med en effektiv och snål värmepump från NIBE.

Observera även möjligheten till olika tillval – som gör villan anpassad till era egna krav och förväntningar.

Fritidshus Blåmesen 60 - Se mer på vår hemsida

Fritidshus Blåmesen 60

Med möjlighet till olika utformningar. Blåmesen 60 är ett 1-plans fritidshus som finns i tre olika alternativ. Man kan välja på att utföra standardhuset med ett tillhörande ”sovloft” och man kan även kombinera vidare med en tillbyggd vinkeldel som då inrymmer ett teknikrum + en vacker farstukvist.

Fritidshus Sparven 40 - Se mer på vår hemsida

Fritidshus Sparven 40

Lilla fritidshuset som inrymmer det mesta. Sparven 40 är ett av våra minsta hus men innehåller ändå det mesta man behöver i ett fritidshus. Att huset har ett ganska brant lutande tak ger möjligheter till ett loft som gör att huset växer en dimension och de stora skjutfönsterpartier som finns i allrummet ökar storlekskänslan rätt dramatiskt (även när de är stängda).

PARSTUGAN 111 - Se mer på vår hemsida

PARSTUGAN 111

Parstugan 111 är vårt parhus – vilket framtagits till de som önskar bygga sitt fritidshus tillsammans med bästa vännen, eller för den lite trängre tomten där man inte får plats med ett fristående hus. Ändå är varje lägenhet på hela 111 m2 och innehållande 3 st separata sovrum, och upp till 11 bäddplatser. Stugan är utförd med en stor entréhall med stor plats för avhängning och vidare finns en Storstugan med kominerad Kök, Matplats och Soffgrupp – vilket inbjuder till en trevlig samvaro och gemenskap.

SOLKATTEN 89 - Se mer på vår hemsida

SOLKATTEN 89

Solkatten 89 är ett av våra fritidshus som designats och utförts i en modern och lite mer ”utmanande” stiltyp. Huset är utfört med en specialframtagen, liggande träpanel och där samtliga detaljer som foder, knutar o.dyl har sitt speciell utförande. Invändigt innehåller huset 3 st separata sovrum och ett stort allrum på hela 46 m2, i vilket man har plats för både stora middagssittningar som spelkvällar i soffgruppen. Tack vare sina stora fönsterpartier så får huset en fantastisk utsikt och som dessutom bidrar till att huset känns större än sina 89 kvadratmeter. Att sedan hela Allrummet har ett ”ryggåstak” bidrar dessutom till en härlig rymdkänsla. Som uppvärmningssystem är stugan utförd med platta på mark, och vattenburen golvvärme som drivs med en effektiv frånluftvärmepump.

SPARVHÖKEN 77 - Se mer på vår hemsida

SPARVHÖKEN 77

Sparvhöken 77 är en av våra minsta stugmodeller – som ändå innehåller allt man kan begära och förvänta sig av ett fritidshus. Stugan är ett 1 ½-planshus med ett loft som kan utföras på olika sätt. I detta hus finns 2 st separata sovrum, och upp till 8 bäddplatser. I stugan finner ni en stor och härlig Storstuga på hela 33 m2 i vilken man umgås och trivs vid såväl middagen som i soffgruppen. Märk att hela Storstugan är utförd med ett ”ryggåstak” vilket ger en trevlig rymdkänsla samt medför att man får ett härligt Sovloft över de övriga Sovrummen. Som uppvärmningssystem är stugan utförd med vattenburen golvvärme på entréplanet som drivs med en effektiv frånluftvärmepump från NIBE.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår