AlltomBostad
 
Huspartner

Visa alla produkter från: Huspartner

Fritidshus från Huspartner

Fritidshus BLÅMESEN 60 M² - Se mer på vår hemsida

Fritidshus BLÅMESEN 60 M²

MED MÖJLIGHET TILL OLIKA UTFORMNINGAR

Fritidshuset Blåmesen 60 är ett 1-plans fritidshus som finns i tre olika alternativ. Man kan välja på att utföra standardhuset med ett tillhörande ”sovloft” och man kan även kombinera vidare med en tillbyggd vinkeldel som då inrymmer ett teknikrum + en vacker farstukvist.

Blåmesen 60 är i grundutförandet 60 kvm i boyta och väljer man loftvarianten tillkommer en golvyta på 20 kvm. Bygger man sedan ut vinkeln med teknikutrymmet växer huset med ytterligare 4 kvm.

Fritidshus BOFINKEN 110 M² - Se mer på vår hemsida

Fritidshus BOFINKEN 110 M²

STUGA MED FLEXIBELT LOFT

Fritidshuset Bofinken 110 är en omtyckt stugmodell. Fritidshuset är ett 1 ½-planshus med ett loft som kan utföras på olika sätt.

I detta hus finns tre stycken separata sovrum, och upp till tio bäddplatser. Stugan är utförd med en välkomnande entréhall där även trappan till loftplanet finns. Storstugan kominerad med kök, matplats och soffgrupp – vilket inbjuder till en trevlig samvaro. På loftvåningen finns möjligheter att välja ett helt loft eller också en öppning ner till Storstugan.

Fritidshus BOFINKEN 126 M² - Se mer på vår hemsida

Fritidshus BOFINKEN 126 M²

TRADITIONELL STUGA MED MÅNGA SOVRUM

Fritidshuset Bofinken 126 är en av våra populära stugmodeller, som är ett 1 ½-planshus med ett loft som kan utföras på olika sätt.

I detta hus finns 4 st separata sovrum, och upp till 12 bäddplatser. Stugan är utförd med en stor entréhall med stor plats för avhängning. Storstugan är kombinerad med kök, matplats och soffgrupp – vilket inbjuder till en trevlig samvaro.

Fritidshus BOFINKEN 135 M² - Se mer på vår hemsida

Fritidshus BOFINKEN 135 M²

LITET OCH VÄLPLANERAT FRITIDSHUS

Fritidshuset Bofinken 135 är vår största stugmodell, med en stor och inbjudande yta för samvaro och trevliga stunder. Hustypen är ett 1 ½-planshus med ett loft som kan utföras på olika sätt.

Huset har fem stycken separata sovrum, och upp till 14 bäddplatser. Stugan är utförd med en trevlig entréhall vid vilken det första av stugans två badrum ligger. Storstugan har en öppen planlösning mellan kök, matplats och soffgrupp – vilket inbjuder till en trevlig samvaro.

Fritidshus BOFINKEN 77 M² - Se mer på vår hemsida

Fritidshus BOFINKEN 77 M²

LITET OCH VÄLPLANERAT FRITIDSHUS

Fritidshuset Bofinken 77 är en av våra minsta stugmodeller – som ändå innehåller allt man kan begära och förvänta sig av ett fritidshus.

Stugan är ett 1 ½-planshus med ett loft som kan utföras på olika sätt. I detta hus finns två stycken separata sovrum och upp till åtta bäddplatser. I stugan finner ni en stor och härlig storstuga på hela 33 m2 i vilken man umgås och trivs vid såväl middagen som i soffmys. Hela storstugan är utförd med ett ”ryggåstak” vilket ger en trevlig rymdkänsla samt medför att man får ett härligt sovloft över de övriga sovrummen.

Fritidshus BOFINKEN 90 M² - Se mer på vår hemsida

Fritidshus BOFINKEN 90 M²

LITEN STUGA MED PLATS FÖR MÅNGA

Fritidshuset Bofinken 90 är ett av våra mindre fritidshus, men som ändå är nog stort att inrymma upp till åtta stycken sängplatser.

Stugan är utförd med ett väl tilltaget badrum på entréplanet, som även har plats för tvättmaskin och torktumlare. Naturligtvis har stugan även en bastu, dit man gärna tar sig efter en skidtur, en löptur eller ett dopp i sjön/havet. Precis som många av våra övriga hustyper är storstugan kombinerad med kök, matplats och soffgrupp – vilket inbjuder till en trevlig samvaro.

Fritidshus PARHUS 111 M² - Se mer på vår hemsida

Fritidshus PARHUS 111 M²

ETT FRITIDSHUS FÖR TVÅ FAMILJER

Fritidshuset Parstugan 111 är vårt parhus – vilket framtagits till de som önskar bygga sitt fritidshus tillsammans med bästa vännen, eller för den lite trängre tomten där man inte får plats med ett fristående hus.

Varje lägenhet är på hela 111 m2 och har tre stycken separata sovrum, med upp till elva bäddplatser. Stugan är utförd med en stor entréhall med gott om plats för avhängning och två stycken badrum. Storstugan har en öppen planlösning med kombinerad kök, matplats och soffgrupp – vilket inbjuder till en trevlig samvaro och gemenskap.

Fritidshus ROSENFINKEN 69 M²​ - Se mer på vår hemsida

Fritidshus ROSENFINKEN 69 M²​

ETT FRITIDSHUS MED VILLAKÄNSLA

Fritidshuset Rosenfinken 69 är ett 1-plans fritidshus som utförts som en liten villa. Utformningen med fyra gavlar ger huset en spännande design och bidrar till att huset upplev större än det är. För att anpassa huset till olika omgivningar kan man välja olika fasadpaneler, just detta hus har en liggande träpanel men det funkar lika bra med en stående panel. Huset är på 69 kvm i boyta och innehåller 3 st sovrum där det största även har en utgång till altanen. I husets mitt ligger en genomgående kombination med vardagsrum, kök och matplats och där vardagsrummet erhåller en rymlig och ljus känsla tack vare de fönster som finns på sidorna av det utstickande partiet.

Fritidshus SOLKATTEN 89 - Se mer på vår hemsida

Fritidshus SOLKATTEN 89

MODERNT FRITIDSHUS MED FANTASTISK UTSIKT

Fritidshuset Solkatten 89 är ett av våra fritidshus som designats och utförts i en modern och lite mer utmanande stiltyp. Huset är utfört med en specialframtagen, liggande träpanel och där samtliga detaljer som foder, knutar och dylikt har sitt speciella utförande.

Invändigt innehåller huset tre stycken separata sovrum och ett stort allrum på hela 46 m2, i vilket man har plats för både stora middagssittningar som spelkvällar i soffgruppen. De stora fönsterpartierna ger en fantastisk utsikt.

Fritidshus SPARVEN 44 M² - Se mer på vår hemsida

Fritidshus SPARVEN 44 M²

LILLA FRITIDSHUSET SOM INRYMMER DET MESTA

Fritidshuset Sparven 44 är ett av våra minsta hus men innehåller ändå det mesta man behöver i ett fritidshus. Att huset har ett ganska brant lutande tak ger möjligheter till ett loft som gör att huset växer en dimension och de stora skjutfönsterpartier som finns i allrummet ökar storlekskänslan rätt dramatiskt (även när de är stängda).

Sparven 44 är på 44 kvm i golvyta och innehåller 2 st sovrum + ett sovloft. Huset har ett allrum med nästan 5 m i takhöjd och där de stora glaspartierna ger en fantastiskt utsikt (även från loftet).

Fritidshus SPARVEN 71 M²​ - Se mer på vår hemsida

Fritidshus SPARVEN 71 M²​

FRITIDSHUS MED FANTASTISK UTSIKT

Fritidshuset Sparven 71 är ett 1-plans fritidshus med loft. Husets kvadratiska utformning ger möjligheter till ett ”sovloft” plus att man får en väldigt rymd i storstugan där den invändig takhöjden är på 4,5 m. Att man sedan har nästan hela den ena gavelväggen glasad innebär att huset känns större än det egentligen är.

Huset är på totalt 71 kvm i golvyta och innehåller 3 st separata sovrum vilka utförts med plats för breda våningssängar (man kan få upp till 10 st sängplatser i huset).

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår