AlltomBostad
Huspartner

Visa alla produkter från: Huspartner

Trähus från Huspartner

BERGSUVEN 126 - Se mer på vår hemsida

BERGSUVEN 126

Bergsuven 126 är en av våra populära stugmodeller, som är ett 1 ½-planshus med ett loft som kan utföras på olika sätt. I detta hus finns 4 st separata sovrum, och upp till 12 bäddplatser. Stugan är utförd med en stor entréhall med stor plats för avhängning. Vidare är Storstugan kominerad med Kök, Matplats och Soffgrupp – vilket inbjuder till en trevlig samvaro. Som uppvärmningssystem är stugan utförd med vattenburen golvvärme på entréplanet som drivs med en effektiv frånluftvärmepump från NIBE.

Observera även möjligheten till olika tillval – som gör villan anpassad till era egna krav och förväntningar.

BERGSUVEN 135 - Se mer på vår hemsida

BERGSUVEN 135

Bergsuven 135 är vår största stugmodell, med en stor och inbjudande yta för samvaro och trevliga stunder. Hustypen är ett 1 ½-planshus med ett loft som kan utföras på olika sätt. I detta hus finns 5 st separata sovrum, och upp till 14 bäddplatser. Stugan är utförd med en trevlig entréhall vid vilken det första av stugans två badrum ligger. Observera att Storstugan är utförd med en öppenhet mellan Kök, Matplats och Soffgrupp – vilket inbjuder till en trevlig samvaro. På övervåningen har man möjlighet att välja på helt eller halvöppet loft. Som uppvärmningssystem är stugan utförd med vattenburen golvvärme på entréplanet som drivs med en effektiv frånluftvärmepump från NIBE.

Observera även möjligheten till olika tillval – som gör villan anpassad till era egna krav och förväntningar

BERGSUVEN 90 - Se mer på vår hemsida

BERGSUVEN 90

Bergsuven 90 är ett av våra mindre fritidshus, men som ändå är nog stort att inrymma upp till 8 st sängplatser. Stugan är utförd med ett väl tilltaget Badrum på Entréplanet, som även har plats för Tvättmaskin och Torktumlare. Naturligtvis har stugan även en Bastu, dit man gärna tar sig efter en skidtur, en löptur eller ett dopp i sjön/havet. Precis som många av våra övriga hustyper är Storstugan kombinerad med Kök, Matplats och Soffgrupp – vilket inbjuder till en trevlig samvaro. Som uppvärmning är stugan utförd med vattenburen golvvärme på entréplanet som drivs med en effektiv och snål värmepump från NIBE.

Observera även möjligheten till olika tillval – som gör villan anpassad till era egna krav och förväntningar.

Genesis I - Se mer på vår hemsida

Genesis I

På en tomt utanför Helsingborg med fantastisk utsikt över havet ville en familj skapa sig sitt ”drömhus”. Det skulle vara fyllt av spännande rum att leva, trivas och umgås i – och valet föll på vår Genesis-serie.

Genesis IV - Se mer på vår hemsida

Genesis IV

En framgångsrik företagare ville, efter karriären, skapa sitt ”drömhus” på sin uppväxtort. Villan skulle vara utfört som ett 1-plan hus med många spännande rum – dit nära o kära alltid kände sig välkomna.

Genesis VI - Se mer på vår hemsida

Genesis VI

Genesis VI designades och skapades för en stor tomt på en ö utanför Oslo. Här ville familjen uppföra ett representativt hem dit man kunde bjuda såväl vänner som affärsbekanta. Resultatet blev Genesis VI.

Nostalgi I - Se mer på vår hemsida

Nostalgi I

Nostalgi I skapades ursprungligen för en upphöjd tomt med underbar utsikt över Mälaren. Här ville man skapa en fristad för familjen, långt borta från stadens stress & brus – och designen skulle vara ”Nostalgi”

Nostalgi II - Se mer på vår hemsida

Nostalgi II

Denna villa ritades för en sluttande tomt med härlig sjöutsikt, belägen på Värmdö. För att ta upp marklutningen utfördes villan med en stor balkong mot havet och ett sutterängplan för bl. a gäster & relax.

Nostalgi III - Se mer på vår hemsida

Nostalgi III

Huset skapades för en tomt i den småländska landsbygden där en framgångsrik familj ville bygga sig en gård för framtida generationer. Hit skall familjemedlemmarna kunna återvända för vila & rekreation.

Nostalgi IV - Se mer på vår hemsida

Nostalgi IV

Villan ritades för en tomt med fantastisk utsikt över Glafsfjorden. Uppgiften var att skapa ett inbjudande och trivsamt hem, med plats för umgänge o fest - där många trivsamma stunder kan avnjutas.

Nostalgi VIII - Se mer på vår hemsida

Nostalgi VIII

På en slät tomt på Österlen ville en familj bygga ett 1-planshus. Önskemålet var att huset skulle, mycket väl, passa in i omgivningen och att bostaden skulle inkludera en egen ”del” för ungdomarna.

Residence I - Se mer på vår hemsida

Residence I

På en tomt i ett exklusivt bostadsområde i Stockholm ville en familj bygga sitt drömhus de länge gått och längtat efter. Villan skulle ha en arkitektonisk prägel som mycket väl skulle passa in i omgivningen.

Residence V - Se mer på vår hemsida

Residence V

För en tomt utanför Göteborg ville en företagarfamilj att vi skulle skapa deras nya hem. Ett hem med stora, inbjudande ytor för samvaro men samtidigt utfört med spännande rumsindelningar.

Villa deco-01 - Se mer på vår hemsida

Villa deco-01

Villa deco-01 är ett modernt och praktiskt 1-plans hus på 114 kvm bostadsyta. Utvändigt är fasaden utförd med vår liggande, slätspontade träpanel och taket täckt av ett bandtäckt plåtutförande som bidrar till villans moderna utseende.

Invändigt innehåller huset alla de rum man skall hitta i ett nytt hus inkl. 3 st väl tilltagna Sovrum. Se gärna till samspelet mellan Vardagsrum och Kök/Matplats. Generellt har villan utförs med stora fönsterpartier som släpper in ljus och bidrar till det trevliga intryck man får invändigt.

Villa deco-02 - Se mer på vår hemsida

Villa deco-02

Villa deco-02 är ett modernt och praktiskt 1-plans hus på 137 kvm bostadsyta. Som alla våra övriga villor har exteriören fått ett modernt utförande med sin liggande, slätspontade träpanel och sitt tak av bandfalsliknande plåt – utförd i aluzink. (Det finns även möjligheter till andra väggbeklädnader och taktäckningar.)

Villan innehåller bland annat 4 st väl tilltagna Sovrum som med sina stora fönsterpartier känns rymliga och ljusa. Vardagsrum och kök ligger integrerat och observera att taket i Vardagsrummet lyfts upp för att ge större rymd och större ljusinsläppande fönsterpartier.

Villa deco-03 - Se mer på vår hemsida

Villa deco-03

Villa deco-03 är ett av våra 1-plans hus i vinkel där en del av huset utförts med pulpettak. Fasaden är i detta alternativ beklädd med vår liggande och slätspontade träpanel och taket belagt med takpannor (det finns alternativa utförandet på både fasad och tak). Invändigt innehåller huset 4 st Sovrum, 2 st Badrum och i övrigt en öppen planlösning med stora fönsterpartier som ger huset en extra rymlig känsla.

Observera det, idag nästa obligatoriska, Allrummet som ofta används för Tv/spel & musik. Utanför Vardagsrummet kan man med fördel anlägga en skyddande uteplats.

Villa deco-04 - Se mer på vår hemsida

Villa deco-04

Villa deco-04 är ett 1-planshus i modern design som utförts i vinklar som skapar möjligheter till flera skyddande uteplatser (morgon som kväll).

Invändigt har huset en lagom öppenhet i planlösningen med en direkt närhet mellan Kök/Matplats och Vardagsrum. I huset finns 3 st väl tilltagna Sovrum och dessutom ett Allrum som kan användas till extra Tv-, spel- och musikrum. Observera också att Vardagsrummet har ett så kallat ”ryggåstak” vilket ger rummet en känsla av extrarymd och -volym.

Villa deco-05 - Se mer på vår hemsida

Villa deco-05

Villa deco-05 är ett 1-plans hus som utförts i vinkel och 2 pulpettak som går ihop mot varandra. Denna utformning ger huset en modern och tidsriktig design som passar in i ny bebyggelse. Invändigt är huset utfört med en modern öppen planlösning där Kök/Matplats och Vardagsrummet ligger tillsammans, dessutom finns ett avskilt Allrum som kan användas till Tv, musik och spel.

Obserbera att Vardagsrummet har ett så kallat ”ryggåstak” som skapar en härlig rymd och volym. Utvändigt har man möjlighet att skapa en skyddande altan/uteplats – vilket husets vinkel bidrar till.

Villa deco-06 - Se mer på vår hemsida

Villa deco-06

Villa deco-06 är ett 1-plans hus med 4 st Sovrum och en bostadsyta på 154 kvm. Huset har ett modernt utseende med en liggande, slätspontad träpanel och ett pulpettak som bidrar till den populära designen.

Invändigt har huset en öppen planlösning med många stora och ljusinsläppande fönsterpartier vilket ger ett härligt samspel med altan och trädgården. Huset innehåller också 2 st Badrum varav det ena inrymmer såväl hörnbadkar som duschhörna. Observera även Allrummet, vilket kan användas till spel, tv och musik.

Villa deco-07 - Se mer på vår hemsida

Villa deco-07

Villa deco-07 är ett av våra mest utmanande, men samtidigt spännande hus.

Huset har fått sin annorlunda design tack vare sitt pulpettak som binds ihop med fasaden via en kraftig ”ramkonstruktion”. Invändigt är huset på 130 kvm i bostadsyta och innehåller bland annat 3 st Sovrum – som kan bli 4 om man gör om Allrummet till ett extra Sovrum.

Huset är utfört med en behaglig öppenhet och rymd som förstärks av att innertaket delvis lutar som yttertaket – Observera här samspelet mellan Kök/Matplats och Vardagsrum, vilket tillför en känsla av närhet och gemenskap vart man än befinner sig.

Villa deco-08 - Se mer på vår hemsida

Villa deco-08

Villa deco-08 är ett 1 ½-plans hus på 146 kvm i bostadsyta och som passar på mindre tomter. Huset har utförts i en ny och fräsch design vilket den liggande, slätspontade träpanelen bidrar till. Invändigt finns bland annat 4 st Sovrum, 2 st stora Badrum och i övrigt en öppen planlösning där en direktkontakt mellan Kök, Matplats och Vardagsrum ingår. Observera även det stora Allrummet på övervåningen som kan användas till Tv, spel och musik – utan att störa de som befinner sig på entréplanet.

Villa deco-09 - Se mer på vår hemsida

Villa deco-09

Villa deco-09 är ett 1 ½-plans hus i modernt utförande och utseende. Husets bostadsyta är på 148 kvm och innehåller bland annat 4 st stora Sovrum, 2 st Badrum och för övrigt en öppen och modern planlösning. Köket, som ligger i direkt anslutning med Vardagsrummet, har utförts med en stor ”köksö” där man tillagar måltiderna medan man umgås med den övriga familjen. Observera även de stora fönsterpartier som finns i huset, vilka ger ett härligt ljusinsläpp och en direktkontakt med trädgård & altan.

Villa deco-10 - Se mer på vår hemsida

Villa deco-10

Villa deco-10 är ett 1 ½-plans hus med en bostadsyta på 160 kvm. Huset har en modern design med liggande, slätspontad träpanel och en taktäckning i bandfalsliknande plåt. Invändigt innehåller huset 3 st Sovrum, 2 st Badrum och dessutom stora och öppna ytor för gemenskap, se t ex öppenheten och samspelet mellan Kök, Matplats och Vardagsrum. Observera även de stora ljusinsläppande fönsterpartier som finns samt att huset har 2 st Allrum, vilket det ena kan göras om till extra Sovrum om familjen skulle växa.

Villa deco-11 - Se mer på vår hemsida

Villa deco-11

Villa deco-11 är ett modernt och praktiskt 1 ½-plans hus på 165 kvm i bostadsyta.

Som alla våra övriga villor har exteriören fått ett utförande med liggande, slätspontade träpanel och tak av bandfalsliknande plåt. Villan innehåller bland annat 6 st Sovrum (varav 2 ligger på entréplanet), 2 st Badrum och en stor och praktisk Tvättstuga. Huset har en öppen och inbjudande planlösning med många stora glaspartier vilka ger en trevlig närhet till trädgård och altan. Observera även att man från övervåningen kan se ner till Vardagsrummet (bara ett glasräcke skymmer).

Villa deco-12 - Se mer på vår hemsida

Villa deco-12

Villa deco-12 är ett 1 ½-plans hus, byggt i vinkel. Huset har en typisk ”deco-design” med sin liggande, slätspontade panel och sitt tak utfört med falsad plåttäckning.

Huset är på 184 kvm i bostadsyta och innehåller bland annat 5 st Sovrum, 2 st Badrum och en väl utrustad Tvättstuga. Invändigt hittar man många spännande lösningar med bland annat det snedvinklade Köket och att Vardagsrummets utförts med ryggåstak. Observera även att man från övervåningen står i direkt kontakt med Vardagsrummet via ett glasat räcke.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår