Huspartner

Visa alla produkter från: Huspartner

Trähus från Huspartner

RÖDHAKEN 154 TRADITIONELL - Se mer på vår hemsida

RÖDHAKEN 154 TRADITIONELL

PRAKTISKT 1,5-PLANS VILLA MED 5 ST SOVRUM

Rödhaken 154 är ett 1,5-plans hus där entréplanet har en stor och öppen planlösning för kök, matplats och vardagsrum med två utgångar till altanen. Här finns också ett stort sovrum som även kan fungera som gäst- eller arbetsrum. På övervåningen finns 4 st sovrum, ett badrum och ett allrum där man kan se på tv eller ha spelkvällar. Det går även att utföra allrummet med takfönster eller takkupa.

RÖDHAKEN 154 MODERN - Se mer på vår hemsida

RÖDHAKEN 154 MODERN

PRAKTISKT 1,5-PLANS VILLA MED 5 ST SOVRUM

Den moderna varianten av Rödhaken 154 är i utgångsstandard utförd med en stående, slätspontad träpanel och ett sadeltak utan större takutsprång som belagts med plåt. Huset utförs utan utvändiga dörr- och fönsterfoder samt knutbrädor, vilket förstärker designen av ett modernt hus. Ni har en mängd valmöjligheter när det kommer till material och utföranden som t ex: träpaneltyper, takbeläggningar, fönstertyper mm för att få till huset som just er husdröm ser ut.

RÖDHAKEN 154 VARIANT - Se mer på vår hemsida

RÖDHAKEN 154 VARIANT

PRAKTISKT 1,5-PLANS VILLA MED 5 ST SOVRUM

Rödhaken 154 Variant är utfört med en stående slätspontad träpanel, som med fördel kan målas med faluröd eller falusvart slamfärg. Vidare har huset ett sadeltak, belagt med plåt och utan direkta takutsprång, som tillsammans med utförandet utan foder- och knutbrädor ger huset ett modernt utseende. Observera även att fönsterpartierna i vardagsrummet och vid matplatsen går ner till golv – redan som standard. Ni har en mängd valmöjligheter när det kommer till material och utföranden som t ex: träpaneltyper, takbeläggningar, fönstertyper mm för att få till huset som just er husdröm ser ut.

LADUSVALAN 117 TRADITIONELL - Se mer på vår hemsida

LADUSVALAN 117 TRADITIONELL

EN LITE MINDRE ENPLANSVILLA MED TREVLIG PLANLÖSNING.

Den traditionella varianten av Ladusvalan 117 är i standard utförd med en liggande träpanel, ett sadeltak med takpannor och spröjsade fönster. Huset är även utfört med traditionella foder runt fönster och dörrar samt knutbrädor vid hushörnen. Det finns även möjlighet till ett invändigt ryggåstak i vardagsrum, kök, matplats och entré vilket ger huset en härlig rymd. Du har en mängd valmöjligheter när det kommer till material och utföranden. Välj bland olika träpaneltyper, takbeläggningar, fönstertyper mm för att skapa just din husdröm.

LADUSVALAN 117 MODERN - Se mer på vår hemsida

LADUSVALAN 117 MODERN

EN LITE MINDRE ENPLANSVILLA MED TREVLIG PLANLÖSNING.

Den moderna varianten av Ladusvalan 117 är i utgångsstandard utförd med en stående, slätspontad träpanel och ett sadeltak utan större takutsprång som belagts med plåt. Huset utförs utan utvändiga dörr- och fönsterfoder samt knutbrädor vilket förstärker designen av ett modernt hus. Det finns möjlighet att välja ett invändigt ryggåstak i vardagsrum, kök, matplats och entré vilket ger huset en härlig rymd. Du har en mängd valmöjligheter när det kommer till material och utföranden. Välj bland olika träpaneltyper, takbeläggningar, fönstertyper mm för att skapa just din husdröm.

LADUSVALAN 117 VARIANT - Se mer på vår hemsida

LADUSVALAN 117 VARIANT

EN LITE MINDRE ENPLANSVILLA MED TREVLIG PLANLÖSNING.

I vårt alternativ av Ladusvalan 117 som vi kallar Variant är utfört med ett delat pulpettak, en liggande enkelfasad träpanel och utan utvändiga dörr- och fönsterfoder samt knutbrädor. Det finns möjlighet att välja till ett invändigt ryggåstak i vardagsrummet vilket ger en härlig rymd. Redan som standard ingår de stora härliga fönsterpartierna som går ända ner till golvet. Du har en mängd valmöjligheter när det kommer till material och utföranden. Välj bland olika träpaneltyper, takbeläggningar, fönstertyper mm för att skapa just din husdröm.

DOMHERREN 164 TRADITIONELL - Se mer på vår hemsida

DOMHERREN 164 TRADITIONELL

TREVLIGT 1,5-PLANSHUS MED UPP TILL SEX SOVRUM

Domherren 164 är en välplanerad 1,5-plans villa där du kan få plats med så mycket som sex sovrum om du vill. På entréplanet hittar du kök, matplats och vardagsrum i en öppen planlösning. Undervåningen rymmer även badrum, tvättstuga och två sovrum vilket gör att du har valmöjligheten att vänta med att inreda övervåningen först när familjen växer. På övre plan finns fyra sovrum, ett badrum och allrum stort nog att rymma tv- och spelhäng för barnen. Välj till takfönster eller takkupa för en ljusare och rymligare känsla på övervåningen.Den traditionella varianten av Domherren 164 är utförd med en liggande träpanel, ett sadeltak med takpannor och spröjsade fönster. Huset är även utfört med traditionella foder runt fönster och dörrar samt knutbrädor vid hushörnen. Du har en mängd valmöjligheter när det kommer till material och utföranden som t ex: träpaneltyper, takbeläggningar, fönstertyper mm för att utföra just din husdröm.

DOMHERREN 164 MODERN - Se mer på vår hemsida

DOMHERREN 164 MODERN

TREVLIGT 1,5-PLANSHUS MED UPP TILL SEX SOVRUM

Den moderna varianten av Domherren 164 är i utgångsstandard utförd med en stående, slätspontad träpanel och ett sadeltak utan större takutsprång som belagts med plåt. Husets utförande utan dörr- och fönsterfoder samt knutbrädor bidrar till ett modernt utseende. Du kan även välja att ge ditt blivande hus din touch med en rad alternativa materialval.

DOMHERREN 164 VARIANT - Se mer på vår hemsida

DOMHERREN 164 VARIANT

TREVLIGT 1,5-PLANSHUS MED UPP TILL SEX SOVRUM

Vårt alternativ av Domherren 164 som vi kallar för Variant är utfört med ett brant sadeltak som ger huset en extra rymlig övervåning, vilket även den stora takkupan bidrar till. Huset har en stående slätspontad träpanel som med fördel kan målas faluröd eller falusvart. Du kan självklart uppnå din husdröm med alternativa materialval både in- och utvändigt.

MORKULLAN 123 TRADITIONELL - Se mer på vår hemsida

MORKULLAN 123 TRADITIONELL

VÄLDISPONERAD VILLA MED FYRA SOVRUM OCH GENERÖSA YTOR FÖR SAMVARO.

Den traditionella varianten av Morkullan 123 är utförd med en liggande träpanel, ett sadeltak med takpannor och spröjsade fönster. Huset är även utfört med traditionella foder runt fönster och dörrar samt knutbrädor vid hushörnen. Du kan anpassa material och utföranden efter din husdröm till exempel genom träpaneltyper, takbeläggningar och fönstertyper mm.

MORKULLAN 123 MODERN - Se mer på vår hemsida

MORKULLAN 123 MODERN

VÄLDISPONERAD VILLA MED FYRA SOVRUM OCH GENERÖSA YTOR FÖR SAMVARO

Den moderna varianten av Morkullan 123 är i utgångsstandard utförd med en stående, slätspontad träpanel och ett sadeltak utan större takutsprång som belagts med plåt. Den moderna känslan stärks genom att huset är utfört utan dörr- och fönsterfoder och knutbrädor. Du kan fritt välja alternativa materialval för att ge huset din personliga touch.

MORKULLAN 123 VARIANT - Se mer på vår hemsida

MORKULLAN 123 VARIANT

VÄLDISPONERAD VILLA MED FYRA SOVRUM OCH GENERÖSA YTOR FÖR SAMVARO.

Välj Morkullan 123 med utförande Variant när du vill sticka ut. Huset är utfört med ett låglutande pulpettak som ger ett karakteristiskt utseende. Vi klär huset med stående slätspontad träpanel som med fördel målas med faluröd eller falusvart för att förstärka designen. Du har möjlighet till alternativa utföranden för att göra huset anpassat till dina egna drömmar och visioner.

LÖVSÅNGAREN 135 TRADITIONELL - Se mer på vår hemsida

LÖVSÅNGAREN 135 TRADITIONELL

TREVLIG VILLA MED 4 ST SOVRUM OCH EN ÖPPEN PLANLÖSNING

Den traditionella varianten av Lövsångaren 135 är utförd på ett klassiskt sätt med spröjsade fönster, en liggande träpanel och ett sadeltak med takpannor. I huset finns även valmöjligheten till ett ”ryggåstak” i vardagsrummet, vilket innebär en härlig rymd i denna del. Här finns det många andra alternativ på utvändiga utföranden och material.

LÖVSÅNGAREN 135 MODERN - Se mer på vår hemsida

LÖVSÅNGAREN 135 MODERN

TREVLIG VILLA MED 4 ST SOVRUM OCH EN ÖPPEN PLANLÖSNING

Den moderna varianten av Lövsångaren 135 är utförd med en stående, slätspontad träpanel, gärna järnvitriol- eller sioo:x-behandlad samt ett modernt plåttak utan markanta takutsprång. I huset finns även valmöjligheten till ett ”ryggåstak” i vardagsrummet, vilket innebär en härlig rymd i denna del. Det finns många trevliga alternativ på utvändiga material och fönsterstorlekar.

LÖVSÅNGAREN 135 VARIANT - Se mer på vår hemsida

LÖVSÅNGAREN 135 VARIANT

TREVLIG VILLA MED 4 ST SOVRUM OCH EN ÖPPEN PLANLÖSNING

I det alternativ vi kallar Variant är villan utförd med ett låglutande pulpettak, vilket ger möjlighet till ett högre tak i vardagsrummet med högt uppsatta fönster. Huset blir extra snyggt med falusvart träpanel, svarta fönster och dörrar. Naturligtvis finns en mängd olika kulör- och materialalternativ så att din villa passar in miljön på byggplatsen.

SPARVHÖKEN 106 TRADITIONELL - Se mer på vår hemsida

SPARVHÖKEN 106 TRADITIONELL

VÄLPLANERAD KLASSISK VILLA

Detta är ett mindre hus till sin storlek men som ändå innehåller allt man kan behöver i en bostad. Den traditionella varianten av Sparvhöken 106 passar dig som drömmer om en klassisk svensk villa. Modellen passar in i princip överallt. Materialvalen in- och utvändigt andas den klassiska känslan. Den smarta planlösningen gör att huset rymmer allt man kan önska sig. Vardagsrummet har en öppen anslutning till kök och matplats med tre stora glasdörrar som leder ut till altanen. Välj att öppna upp innertaket till nock i vardagsrummet (ryggåstak) för att få ännu mer känsla av rymd i rummet. Huset har tre väl tilltagna sovrum, ett badrum och en separat toalett.

SPARVHÖKEN 106 MODERN - Se mer på vår hemsida

SPARVHÖKEN 106 MODERN

VÄLPLANERAD MODERN VILLA

Detta är ett mindre hus till sin storlek. Den moderna varianten av Sparvhöken 106 passar dig som drömmer om ett arkitektoniskt hus med ett avskalat och rent formspråk. Materialvalen in- och utvändigt andas den moderna känslan. Den smarta planlösningen gör att huset rymmer allt man kan önska sig. Vardagsrummet har en öppen anslutning till kök och matplats med tre stora glasdörrar som leder ut till altanen. Välj att öppna upp innertaket till nock i vardagsrummet (ryggåstak) för att få ännu mer känsla av rymd i rummet. Huset har tre väl tilltagna sovrum, ett badrum och en separat toalett.

SPARVHÖKEN 106 VARIANT - Se mer på vår hemsida

SPARVHÖKEN 106 VARIANT

VÄLPLANERAD VILLA SOM STICKER UT

Detta är ett mindre hus till sin storlek. Den modell av Sparvhöken 106 som vi kallar Variant passar dig som drömmer om ett hus med en mer utmanande design som sticker ut. Materialvalen in- och utvändigt andas den moderna känslan. Den smarta planlösningen gör att huset rymmer allt man kan önska sig. Vardagsrummet har en öppen anslutning till kök och matplats med tre stora glasdörrar som leder ut till altanen. Välj att öppna upp innertaket till nock i vardagsrummet (ryggåstak) för att få ännu mer känsla av rymd i rummet. Huset har tre väl tilltagna sovrum, ett badrum och en separat toalett.

TRANAN 156 M² - Se mer på vår hemsida

TRANAN 156 M²

HUS MED MODERN DESIGN, ÖPPEN PLANLÖSNING OCH MYCKET LJUSINSLÄPP

Villan Tranan 156 är ett 1-plans hus med fyra stycken sovrum och en bostadsyta på 156 m². Huset har ett modernt utseende med en liggande, slätspontad träpanel och ett pulpettak som bidrar till den populära designen. Invändigt har huset en öppen planlösning med många stora och ljusinsläppande fönsterpartier som skapar ett härligt samspel med altan och trädgård. Huset innehåller också två stycken badrum. Ena badrummet har såväl hörnbadkar som duschhörna. Huset har även ett väldigt smart allrum som till exempel kan användas till spel, tv och musik.

SOTHÖNAN 138 M² - Se mer på vår hemsida

SOTHÖNAN 138 M²

LJUS OCH VÄLPLANERAD VILLA

Villa Sothönan 138 är ett av våra 1-plans hus i vinkel där en del av huset utförts med pulpettak. Fasaden är i detta alternativ beklädd med vår liggande och slätspontade träpanel och taket belagt med takpannor. Invändigt innehåller huset 4 st Sovrum, 2 st Badrum och i övrigt en öppen planlösning med stora fönsterpartier som ger huset en extra rymlig känsla.

Observera det, idag nästa obligatoriska, Allrummet som ofta används för Tv/spel & musik. Utanför Vardagsrummet kan man med fördel anlägga en skyddande uteplats.

STORSPOVEN 184 M²​ - Se mer på vår hemsida

STORSPOVEN 184 M²​

STORT HUS MED SPÄNNANDE PLANLÖSNING

Villan Storspoven 184 är ett 1,5 planshus, byggt i vinkel. Huset har en typisk decodesign med sin liggande, slätspontade panel och sitt tak utfört med falsad plåttäckning.

Huset är på 184 kvm i bostadsyta och innehåller bland annat fem stycken sovrum, två stycken badrum och en välutrustad tvättstuga. Invändigt hittas många spännande lösningar med bland annat det snedvinklade köket och vardagsrummets utfört med ett ryggåstak. Från övervåningen fås dessutom en direktkontakt med vardagsrummet via ett glasat räcke.

TALGOXEN 153 M² - Se mer på vår hemsida

TALGOXEN 153 M²

HUS MED ÖPPEN PLANLÖSNING OCH STORA FÖNSTERPARTIER

Villan Talgoxen 153 är ett 1,5 plans hus i modernt utförande och utseende. Husets bostadsyta är på 153 m² och innehåller bland annat fyra stycken stora sovrum, två stycken badrum och en öppen modern planlösning.

Köket, som ligger i direkt anslutning med vardagsrummet, har utförts med en stor köksö där tillagning av måltider och umgänge kan ske samtidigt. Huset har stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp och en direktkontakt med altan och trädgård.

FASANEN 148 M² - Se mer på vår hemsida

FASANEN 148 M²

DET STORA HUSET FÖR DEN MINDRE TOMTEN

Villan Fasanen 148 är ett 1,5 plans hus på 148 m² i bostadsyta som passar på mindre tomter. Huset har utförts i en ny och fräsch design med liggande slätspontade träpanelen. Invändigt finns bland annat fyra stycken sovrum, två stycken stora badrum och i övrigt en öppen planlösning med kök, matplats och vardagsrum.

På övervåningen finns ett allrum som passar perfekt som till exempel ett tv-rum utan att störa de som befinner sig på bottenplanet.

STENFALKEN 133 M² - Se mer på vår hemsida

STENFALKEN 133 M²

SPÄNNANDE HUS MED SMART PLANLÖSNING

Villan Stenfalken 133 är ett av våra mest utmanande, men samtidigt spännande hus. Huset har fått sin annorlunda design tack vare sitt pulpettak som binds ihop med fasaden via en kraftig ramkonstruktion. Invändigt är huset på 133 m² och innehåller tre stycken sovrum – som kan bli 4 om man gör om allrummet till ett extra sovrum.

Huset är utfört med en behaglig öppenhet och rymd som förstärks av att innertaket delvis lutar som yttertaket. Den öppna planlösningen med kök/matplats och vardagsrum tillför en känsla av närhet och gemenskap vart man än befinner sig.

SKOGSDUVAN 146 M² - Se mer på vår hemsida

SKOGSDUVAN 146 M²

HUS MED ÖPPEN PLANLÖSNING OCH HÖGT TILL TAK

Villan Skogsduvan 146 är ett 1-plans hus som utförts i vinkel med två pulpettak som går ihop mot varandra. Denna utformning ger huset en modern och tidsriktig design som passar in i områden med nybebyggelse. Huset har en modern öppen planlösning där kök/matplats och vardagsrummet ligger tillsammans. Huset har dessutom ett avskilt allrum som tillexempel kan användas som TV-rum.

Vardagsrummet har ett ryggåstak som skapar en härlig rymd och volym. Husets vinkel kan till fördel utnyttjas för en altan eller uteplats.

VAKTELN 115 M² - Se mer på vår hemsida

VAKTELN 115 M²

LJUS OCH VÄLPLANERAD VILLA

Villa Vakteln 115 är ett modernt och praktiskt 1-plans hus på 115 kvm bostadsyta. Utvändigt är fasaden utförd med vår liggande, slätspontade träpanel och taket täckt av ett bandtäckt plåtutförande som bidrar till villans moderna utseende.

Invändigt innehåller huset alla de rum man skall hitta i ett nytt hus inkl. 3 st väl tilltagna Sovrum. Se gärna till samspelet mellan Vardagsrum och Kök/Matplats. Generellt har villan utförs med stora fönsterpartier som släpper in ljus och bidrar till det trevliga intryck man får invändigt.

TALLTITAN 144 M² - Se mer på vår hemsida

TALLTITAN 144 M²

HUSET FÖR GEMENSKAP BÅDE INNE OCH UTE

Villan Talltiten 144 är ett 1-planshus i modern design som utförts i vinklar som skapar möjligheter till flera skyddande uteplatser, morgon som kväll.

Invändigt har huset en lagom öppenhet i planlösningen med en direkt närhet mellan kök/matplats och vardagsrum. I huset finns tre stycken väl tilltagna sovrum och dessutom ett allrum som kan användas som TV-rum. Vardagsrummet har ett ryggåstak, vilket ger rummet en känsla av extrarymd och -volym.

NÄKTERGALEN 136 M² - Se mer på vår hemsida

NÄKTERGALEN 136 M²

VINKELHUS MED AVSKILJANDE ALLRUM FÖR BARNEN

Villan Näktergalen 136 är ett 1-planshus som utförts i vinkel som ger möjligheten till en skyddande uteplats i bästa läge.

Huset är på 136 kvm i boyta och innehåller tre sovrum, där barnens ligger i anslutning till husets allrum. Vardagsrum, kök och matplats har utförts med ett ryggåstak vilket bidrar till en härlig rymdkänsla.

SÅNGLÄRKAN 160 M²​ - Se mer på vår hemsida

SÅNGLÄRKAN 160 M²​

VINKELHUS MED AVSKILD SOVRUMSDEL

Villan Sånglärkan 160 är ett 1-planshus i vinkel där sovrummen ligger avskilt från husets övriga delar. Vinkelutformningen ger även huset möjligheten till en skyddad uteplats i bästa läge.

Huset är på 160 kvm i boyta och innehåller fyra stycken sovrum som alla ligger intill allrummet. Vardagsrum, kök och matplats ligger tillsammans i en modern öppenhet där man får en trevlig rymdkänsla tack vare ryggåstaket i denna del. Lägg även märke till de rymliga klädkammare som finns till förvaring.

PILFINKEN 137 M² - Se mer på vår hemsida

PILFINKEN 137 M²

MODERNT HUS I TRADITIONELL STIL

Villan Pilfinken är ett 1-planshus, utfört med ett förhöjt väggliv vilket ger huset en karaktär från förr i tiden. Det är tänkt att huset skall utföras med en utvändig listlockpanel, men det går bra med andra fasadutformningar också. Huset är på 137 m² i boyta och innehåller 3 st väl tilltagna Sovrum. Husets kök har ett vinkelinrede plus en stor köksö där man kan bereda mat i goda vänners lag. Vardagsrummet är på nästan 40 kvm och vars stora fönsterpartier ger rummet ett inbjudande ljus.

SMÅSPOVEN 167 M² - Se mer på vår hemsida

SMÅSPOVEN 167 M²

ETT 1 PLANSHUS MED STORA YTOR

Villan Småspoven 167 är ett 1-planshus som har stora ytor för gemenskap och samvaro. Vardagsrummet kan, tillsammans med kök och matplats utföras med ryggåstak för att ge en extra känsla av rymd och öppenhet. Huset är på 167 kvm i boyta och innehåller 3 st sovrum plus ett allrum som också kan göras om till ett sovrum om behov skulle uppstå. Vardagsrummet, kök och matplats är på nästan 60 kvm och finns placerat i husets ena del i en öppen och modern utformning. Köket är dessutom utfört med ett klassiskt skafferi.

BERGLÄRKAN 163 M² - Se mer på vår hemsida

BERGLÄRKAN 163 M²

RYMLIGT HUS FÖR DEN STORA FAMILJEN

Villan Berglärkan 163 är ett 1-planshus i vinkel med möjligheten till ett integrerat garage. Huset har, tack vare sin utbyggda vinkel, en bra plats för en skyddad uteplats i bästa läge. Huset är på 163 kvm i boyta och innehåller fyra stycken sovrum där två stycken ligger invid husets avskilda all- och TV-rum. Vardagsrummet går med fördel att utföra med ett ryggåstak vilket innebär ett fantastiskt ljus och rymd i denna del. Att man möts av vardagsrummets stora fönsterpartier när man kliver in i huset ger ett trevligt välkomnande.

VIDESPARVEN 135 M²​ - Se mer på vår hemsida

VIDESPARVEN 135 M²​

MODERNT HUS MED TREVLIG RYMD

Villan Videsparven 135 är ett 1-planshus med ett pulpet-tak vilket ger en trevlig rymd åt Vardagsrummet. Utformningen med pulpet-tak, stora fönsterpartier och liggande träpanel ger villan ett modernt formspråk och taket kan med fördel utföras med ett falsat plåttak.

Huset är på 135 kvm i boyta och innehåller tre stycken rymliga sovrum. Huset har en öppen planlösning men där kökets stora köksö ger en bra avgränsning mot vardagsrummet, och att taket utföres plant vid köket bidrar även det till avgränsningen. Vardagsrummet är på hela 52 kvm och de stora fönsterpartierna bidrar till att göra detta till husets hjärta.

SÄVSÅNGAREN 147 M² - Se mer på vår hemsida

SÄVSÅNGAREN 147 M²

TREVLIGT 1 PLANSHUS MED EGET ALLRUM FÖR BARNEN

Villan Sävsångaren är ett 1 planshus i en vacker och traditionell design. Huset har en central, genomgående del som avdelar husets olika sovdelar och där barnen kan leka och umgås avskilt från husets masterbedroom.

Huset är på 147 kvm i boyta och innehåller fyra stycken sovrum, två stycken badrum och ett allrum som får en avskildhet mot vardagsrummet genom en inbyggd skjutdörr som går att stänga vid behov. Köket har en vinkelinredning men kan även utföras utan inrede vid fönsterpartierna vilket medför att matsalsbordet kan placeras vid fönstren.

TOFSVIPAN 120 M²​ - Se mer på vår hemsida

TOFSVIPAN 120 M²​

TRADITIONELLT HUS I ETT MODERNT UTFÖRANDE

Villan Tofsvipan 120 är ett 1-planshus med förhöjt väggliv och en trevlig symmetri. För att ge huset ett modern intryck har det utförts med en liggande träpanel, men andra fasadutformningar går naturligtvis också bra. Balkongen är stor och möjliggör en avskiljande uteplats.

Huset är på 120 kvm i boyta och innehåller fyra stycken. Huset har en luftig och öppen planlösning där kök, matplats och vardagsrum ligger i anslutning till varandra, och hela huset är yteffektivt.

TRÄDLÄRKAN 158 M²​ - Se mer på vår hemsida

TRÄDLÄRKAN 158 M²​

CHARMFULLT HUS I EN PERFEKT SYMMETRI

Villan Trädlärkan 158 är ett 1 ½ -planshus med förhöjt väggliv, vilket innebär att övervåningen blir stor och rymlig. Husets utvändiga symmetri ger ett vackert och harmoniskt intryck.

Huset är på 158 m² i boyta och innehåller ett entréplan med stora gemensamhetsytor för kök, matplats och vardagsrum. På husets övervåning finner man fyra stycken sovrum plus ett allrum som har utgång till en trevlig balkongen.

PÄRLUGGLAN 188 M² - Se mer på vår hemsida

PÄRLUGGLAN 188 M²

TRADITIONELLT HUS MED MÅNGA RUM

Villan Pärlugglan är ett 1 ½ -planshus med ett förhöjt väggliv som ger huset en karaktär av tradition samtidigt som det ger övervåningen en bra rumshöjd och yta. Huset kan utföras med olika träpanelutföranden som anpassar huset utefter smak och tyckande.

Huset är på 188 m² i boyta och innehåller upp till sex stycken sovrum varav fyra stycken rymliga ligger på husets övervåning. Lägg även märke till den glasade pardörren mellan kök och vardagsrum som kan ge önskad avskildhet. Huset är även utfört med en stor farstukvist som leder upp till en välkomnande pardörr.

NÖTVÄCKAN 189 M²​ - Se mer på vår hemsida

NÖTVÄCKAN 189 M²​

TRADITIONELLT HUS I MODERNT UTFÖRANDE

Villan Nötväckan 189 är ett 1 ½ -planshus med förhöjt väggliv och en trevlig symmetri. För att ge huset ett modern intryck har det utförts med en liggande träpanel, men andra fasadutformningar går naturligtvis också bra. Balkongen är stor och möjliggör en avskiljande uteplats.

Huset är på 189 kvm i boyta och innehåller fyra stycken sovrum varav tre stycken finns på husets övervåning. Entréplanet har en luftig och öppen planlösning där kök, matplats och vardagsrum ligger i anslutning till varandra. På övervåningen finns, förutom sovrummen ett allrum som också leder vidare till den stora balkongen.

EJDERN 136 M² - Se mer på vår hemsida

EJDERN 136 M²

2-PLANSHUS MED SOVRUMMEN PÅ ÖVERVÅNINGEN

Villan Ejdern 136 är ett 2-planshus som tack vare sin utformning passar såväl på större som mindre tomter

Huset är på 136 m² i boyta och innehåller fyra stycken sovrum – alla placerade på husets övervåning, vilket även inrymmer ett extra familjerum (Allrum). På entréplanet finns husets gemensamhetsdelar som bland annat består av en trevlig kombination av vardagsrum, matplats och kök.

SIDENSVANSEN 167 M² - Se mer på vår hemsida

SIDENSVANSEN 167 M²

2 PLANSHUS MED TREVLIG PLANLÖSNING

Villan Sidensvansen 167 är ett 2-planshus med stor boyta på liten byggyta. Huset har utförts med ett låglutande valmat tak för att hålla ner totalhöjden men går även med fördel att utföras med ett traditionellt sadeltak om omgivningen så medger. Man kan även bygga till ett garage som så skulle önskas. Huset är på 167 m² i boyta och innehåller fyra stycken fullstora sovrum varav tre stycken finns på övervåningen, där man även hittar ett allrum med en avskiljande arbetshörna.

TRASTSÅNGAREN 142 M² - Se mer på vår hemsida

TRASTSÅNGAREN 142 M²

ETT 2 PLANSHUS MED NEDSÄNKT VARDAGSRUM

Villan Trastsångaren 142 är en blandning mellan ett 1- och 2-planshus som får en speciell karaktär genom att vardagsrumsdelen är utförd i 1-plan och dessutom sänkt gentemot 2-plansdelen. Huset kan även byggas till med ett uterum som även bidrar till en skyddad uteplats. Huset är på 142 m² i boyta och innehåller 4 st sovrum varav 3 st ligger på husets övervåning, som dessutom utförts med ett tillhörande badrum och en klädkammare. Entréplanet är utfört med en öppen planlösning men där vardagsrummet avskiljs mot köket och matplatsen genom en nivåskillnad som går att variera i höjd.

TALTRASTEN 160 M²​ - Se mer på vår hemsida

TALTRASTEN 160 M²​

SPÄNNANDE HUS I MODERN SKEPNAD

Villan Talltrasten 160 är ett spännande hus som designas av en av våra kunders arkitekt. Detta hus får sin speciella karaktär av att halva huset är ett 2-plans hus medan den delen där vardagsrum och kök ligger utförts i 1-plan. Utformningen ger även utrymme för 2 balkonger som ger sol- och utsiktmöjligheter åt två väderstreck. Huset är på 160 kvm i boyta och innehåller i denna utformning 2 st sovrum men där det går att få upp till 4 st sovrum vid behov. Entréplanet får många spännande vinklar och där vardagsrum och kök utförts med ett ryggåstak vilket ger en trevlig rymd med mycket ljusinsläpp.

KOLTRASTEN 185 M²​ - Se mer på vår hemsida

KOLTRASTEN 185 M²​

STORT 2 PLANSHUS MED STORA SOVRUM

Villan Koltrasten 185 är ett 2-planshus som utförts med pulpet-tak som ger huset dess moderna utseende. Eftersom huset är i två fulla plan har vi valt att lägga på en liggande träpanel som hjälper till att ta ner huset i höjdkänsla. Lägg även märke till möjligheten att bygga till och integrera såväl garage som ett inglasat uterum. Huset är på 185 kvm i boyta och innehåller 5 st väl tilltagna sovrum varav 4 st ligger på husets övervåning.

Fritidshus BOFINKEN 126 M² - Se mer på vår hemsida

Fritidshus BOFINKEN 126 M²

TRADITIONELL STUGA MED MÅNGA SOVRUM

Fritidshuset Bofinken 126 är en av våra populära stugmodeller, som är ett 1 ½-planshus med ett loft som kan utföras på olika sätt.

I detta hus finns 4 st separata sovrum, och upp till 12 bäddplatser. Stugan är utförd med en stor entréhall med stor plats för avhängning. Storstugan är kombinerad med kök, matplats och soffgrupp – vilket inbjuder till en trevlig samvaro.

Fritidshus BOFINKEN 135 M² - Se mer på vår hemsida

Fritidshus BOFINKEN 135 M²

LITET OCH VÄLPLANERAT FRITIDSHUS

Fritidshuset Bofinken 135 är vår största stugmodell, med en stor och inbjudande yta för samvaro och trevliga stunder. Hustypen är ett 1 ½-planshus med ett loft som kan utföras på olika sätt.

Huset har fem stycken separata sovrum, och upp till 14 bäddplatser. Stugan är utförd med en trevlig entréhall vid vilken det första av stugans två badrum ligger. Storstugan har en öppen planlösning mellan kök, matplats och soffgrupp – vilket inbjuder till en trevlig samvaro.

Fritidshus BOFINKEN 90 M² - Se mer på vår hemsida

Fritidshus BOFINKEN 90 M²

LITEN STUGA MED PLATS FÖR MÅNGA

Fritidshuset Bofinken 90 är ett av våra mindre fritidshus, men som ändå är nog stort att inrymma upp till åtta stycken sängplatser.

Stugan är utförd med ett väl tilltaget badrum på entréplanet, som även har plats för tvättmaskin och torktumlare. Naturligtvis har stugan även en bastu, dit man gärna tar sig efter en skidtur, en löptur eller ett dopp i sjön/havet. Precis som många av våra övriga hustyper är storstugan kombinerad med kök, matplats och soffgrupp – vilket inbjuder till en trevlig samvaro.