Kaminexperten Sverige AB

Visa alla produkter från: Kaminexperten Sverige AB

Ugn / Micro från Kaminexperten Sverige AB

trädgårdskaminer från Kaminex - Se mer på vår hemsida

trädgårdskaminer från Kaminex

Det skiljer faktiskt mer än man tror mellan en trädgårdskamin eller utegrill även om trädgårdskaminer går att laga mat i. Våra utekaminer ger inte bara din uteplats nytt liv utan kompletterar sommarkvällarna. Kaminex gör riktiga kvalitetskaminer som går att få i flera olika färger samt med praktiska tillbehör.

Köksspis - Okonom 85 Excellence - Se mer på vår hemsida

Köksspis - Okonom 85 Excellence

I många äldre hus var köksspisen den centrala punkten som höll hela huset varmt. De gamla gjutjärnsspisarna kom i bruk mot slutet av 1800-talet och murades ofta in i en redan befintlig eldstad. Vår köksspis ger omedelbar värme och fungerar bra till all sorts matlagning och effektiv uppvärmning. Den har även bra konvektion och sprider värmen i bostaden väl. Spisen levereras med vänster eller höger rökutgång. Bilden visar höger rökutgång. Okonom 85 Excellent är en utveckling av våra andra varianter. Spisen har insyn eldstaden för att skapa extra trivsel ni köket.. Spishällen är tillverkad i keramiskt glas för enkel rengöring. Spisen kan anslutas bakåt eller åt sidan.

Köksspis - Okonom 85 - Se mer på vår hemsida

Köksspis - Okonom 85

I många äldre hus var köksspisen den centrala punkten som höll hela huset varmt. De gamla gjutjärnsspisarna kom i bruk mot slutet av 1800-talet och murades ofta in i en redan befintlig eldstad. Vår köksspis ger omedelbar värme och fungerar bra till all sorts matlagning och effektiv uppvärmning. Den har även bra konvektion och sprider värmen i bostaden väl. Spisen leveras med vänster eller höger rökutgång. Bilden visar vänster rökutgång. Okonom 85 finns även som vattenmantlad. Den kan således vara ett komplement till bostadens övriga vattenburma värmesystem.

Murspis - Mårbacka - Se mer på vår hemsida

Murspis - Mårbacka

Våra murspisar är uppbyggda kring den högeffektiva kassetten, exclusive mini, som både lagrar värme och har en lång brinntid. Det i kombination med våra spisinramningar gör att spisarna avger värme i många timmar efter att du lagt in sista vedpinnen. OBS! Fotot visar ej korrekt eldstad. Omramningen byggs upp med färdiggjutna block av lättklinkerbetong som monteras ihop på plats. Bör slammas eller putsas. Måla därefter på valfritt sätt. Avsedd för placering mot rak vägg.

Lokala återförsäljare