AlltomBostad
Lövsta Trähus AB

Visa alla produkter från: Lövsta Trähus AB

Fritidshus från Lövsta Trähus AB

Lövsta Arrebo - Se mer på vår hemsida

Lövsta Arrebo

1-plans fritidshus med loft och uterum
Boyta 145,2 m2

Lövsta Arrebo är ett fritidshus med öppen planlösning och loft, ett kök med bardisk i öppet allrum, två sovrum och uterum. Hela huset har en öppen och ljus miljö. Så fort man kommer in i huset ser man den härliga altanen och den glittrande sjön tack vare det underbara läget. Vi har råspont (massivt trä bakom gipsskivorna) i både ytter- och innerväggar, och på yttertak. Detta gör huset till en investering för flera generationer.

Lövsta Aspängen - Se mer på vår hemsida

Lövsta Aspängen

1-planshus fritidshus i vinkel med ryggåstak i storstuga
Boyta 52,1 m2

Lövsta Aspängen är ett fritidshus med ryggåstak i storstugan, ett fritidshus som har alla funktioner som man behöver. En rejäl storstuga för umgänge, tre sovrum med förvaring, utanför finns en stor altan delvis under tak. Vi har råspont (massivt trä bakom gipsskivorna) i både ytter- och innerväggar, och på yttertak. Detta gör huset till en investering för flera generationer.

Lövsta Ekängen - Se mer på vår hemsida

Lövsta Ekängen

1-planshus fritidshus med altan under tak
Boyta 53,9 m2

Lövstugan - Se mer på vår hemsida

Lövstugan

Fritidshus: boyta 19,2 m2

Skogstorp - Se mer på vår hemsida

Skogstorp

Fritidshus: boyta 56,1 m2

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår