AlltomBostad
 
Lövsta Trähus AB

Visa alla produkter från: Lövsta Trähus AB

Trähus från Lövsta Trähus AB

Ekliden - Se mer på vår hemsida

Ekliden

1 1/2-planshus: boyta 229,6 m2I Ekliden samsas en traditionell sekelskiftesstil med en fullt modern planlösning. Kök/matplats, vardagsrum och salong hänger samman och bildar en öppen yta på nära 80 m2. övervåningen har två sovrumsavdelningar med egna badrum/dusch/WC. Allrummet har rymlig klädkammare och utgång till den stora balkongen.

Forsvik valmat - Se mer på vår hemsida

Forsvik valmat

Forsvik är ett väl tilltaget enplanshus där kök/matplats och ett rymligt vardagsrum skiljer de två sovavdelningarna åt. Allrummet vid de båda mindre sovrummen passar som tv-rum, lekrum eller skön hörna för tonåringarna. Forsvik är en lyckad planlösning med fyra olika yttre: den klassiska Tradition, den eleganta Valmat och två Modern med pulpettak, stora fönster och spännande invändiga takvinklar.

Lövsta ”Ängelund” - Se mer på vår hemsida

Lövsta ”Ängelund”

2-planshus med entréveranda o balkong med kryssverk, OBS O-isolerade vindsutrymme samt ryggåstak i allrum
Boyta 291 m2

Ängelund bjuder på gammaldags gårdskänsla – från fasadens många spröjsade fönster och vackra snickerier till planlösningen med stora och luftiga rum. Entréplanet har generösa umgängesytor och väl tilltagen vardagsentré med rejäl klädvårdsavdelning. På övervåningen liggersovavdelningen och ett riktigt stort allrum, öppet i nock. Ett hus byggt för aktiviteter, goda vänner och ett skönt hemmaliv.

Lövsta ”Brudbäcken” - Se mer på vår hemsida

Lövsta ”Brudbäcken”

1½-planshus med förhöjt väggliv med groventré och altan med valmat tak, takkupor o veranda med balkong inkl tak med kryssverk o ryggåstak
Boyta 196,5 m2

Rymligt och stiligt – Brudbäcken bjuder på snickarglädje och mycket samvaro. Kök och matplats i burspråk ligger i anslutning till vardagsrum och med tv-hörna och utgång till altan. Två sidobyggnader rymmer separat groventré med tvättstuga respektive uteplats under tak. På övervåningen går ryggåstaket genom hela alltrummet som separerar de två sov avdelningarna.

Lövsta ”Dalarö” - Se mer på vår hemsida

Lövsta ”Dalarö”

1-planshus med ryggåstak och entré med kryssverk
Boyta136,0 m2

Dalarö är ett hus med tydlig karaktär och vackra detaljer. Innanför förstukvisten och entrén möter man en rymling hall med god kontakt med husets olika delar. Ryggåstaket löper genom hela huset och skapar rymd och ljusgenomströmning. Det stora vardagsrummet och köket bidrar också till en öppen ljus miljö.

Lövsta ”Ramsta” - Se mer på vår hemsida

Lövsta ”Ramsta”

2-planshus med liggande fasadpanel o glasveranda
Boyta 227,9 m2

Detta är ett hus med New England stil med mycket fina detaljer, på entréplan finns kök, matsal och stort vardagsrum för gemensamma aktiviteter med släkt och vänner, övervåningen har stort och ljust allrum, passar perfekt för mysiga kvällar med tv och spel. Klädkammare och sovrum, eget badrum till två av sovrummen, perfekt för tonåringar som vill ha mycket tid för sig själva. Huset passar alla kunder med känsla för kvalitet och detaljer.

Lövsta ”Söderby” - Se mer på vår hemsida

Lövsta ”Söderby”

1½ planshus med veranda o balkong
Boyta190 m2

Vardagsrum, salong, kök/matplats och fem rum att inreda precis som du vill – Söderby passar både dig med familj, stort umgänge eller hemmakontor. Mansardtaket är ett av husets många fördelar, invändigt gör takets vinkel att övervåningens yta går att utnyttja till fullo och utifrån skapas en klassiskt vacker fasad.

Lövsta ”Tingstad” - Se mer på vår hemsida

Lövsta ”Tingstad”

Lövsta Tingstad. 2-planshus med entréveranda, burspråk, fransk balkong och ryggåstak i allrum
Boyta 182,9 m2

Tingstad har en vacker och traditionell exteriör med spröjsade fönster, burspråk och entré med förstukvist under tak. I köket märks detaljer som spis i hörnet och bardisk som skapar kontakt med både vardagsrum och altan. På övervåningen finns fyra sovrum och stort allrum med ryggåstak. Det största sovrummet har en rejäl klädkammare.

Lövsta Åsvik - Se mer på vår hemsida

Lövsta Åsvik

1½ planshus m förhöjt väggliv, utbyggd glasveranda med balkong och ryggåstak i allrum
Boyta 182,9 m2

Med Åsvik får du en känsla av svunna tider - åkrar och ängar känns nära i snickerier och färger. Det är ett stort hus med rymd för barnfamiljen men passar även för det enskilda paret som vill ha lite utrymme. På entreplan finns kök, stor hall och vardagsrum. Övervåningen har förhöjt väggliv, dubbla takkupor, tre sovrum och allrum med balkong. Huset är stort och rymligt men framför allt ljust, det är vi mycket nöjda med.

Lövsta Ekenäs - Se mer på vår hemsida

Lövsta Ekenäs

1-planshus med ryggåstak i vardagsrum och veranda under tak
Boyta 164 m 2

Lövsta Ekenäs är en villa med oregelbunden form och många spännande vinklar. Från pardörrarna vid entrén är det fri sikt rakt genom kök och matplats ut till altanen och in till vardagsrummet med ryggåstak. Med fyra sovrum och allrum har Ekenäs gott om plats för avkoppling och lek.

Lövsta Rosendal - Se mer på vår hemsida

Lövsta Rosendal

2 planshus, valmat entrétak med pelare, franska balkonger samt ryggåstak i allrum
Boyta 219,8 m2

New England-känslan är tydlig i Rosendal, tack vare detaljer som pelarentré med dubbeldörrar, symetrisk fasad i puts eller trä och spröjsade fönster. Invändigt förstärks det ståndsmässiga intrycket av den centrala trappan i den stora hallen och generösa ytor i vardagsrum och matrum/kök. Övervåningen har tre sovrum, allrum med ryggåstak och spa-avdelning med hörnbadkar, dusch och bastu.

Lövsta Wixen - Se mer på vår hemsida

Lövsta Wixen

1- planshus med sluttningsvåning, tak i åskonstruktion
Boyta 235,2

Pulpettak, stora fönsterpartier och öppen planlösning gör Wixen till ett hus med mycket ljus och rymd. Vardagsrum, matplats och kök hänger samman och har utgång till en balkong som delvis är under tak.
Ett av de två sovrummen på detta plan har egen balkong och ligger i anslutning till badrum. I hallen finns både ytterdörr och vardagsentré ut till den integrerade carporten. Nedre plan har två sovrum, stort och luftigt allrum med utgång till altan, trevlig spa-avdelning och flera förråd/klädkammare.

Nydala - Se mer på vår hemsida

Nydala

1 1/2-planshus: boyta 148,6 m2Nydala är ett modernt hus som tack vare sin kvadratiska form sticker ut lite från sina grannar. På entréplanet bildar kök och vardagsrum en helhet och matplatsen ligger i ett stort verandalikt burspråk. En rejäl uteplats och övervåningens balkong inbjuder till långa pauser under bar himmel. Nydala har en arkitektur som skapar en tydlig identitet och som gör huset lättbyggt och ekonomiskt.

Vätterslund - Se mer på vår hemsida

Vätterslund

Sluttningshus: boyta 251,3 m2Vätterslund utnyttjar en sluttningstomt med utsikt på bästa sätt - fönster från golv till tak, stort burspråk, altan och balkong i rätt läge. Kök och matrum har spännande utformning och ansluter till uteplatser. Också nedre plan har stora fönster som släpper in ljus i allrum och sovrum. Här ryms dessutom stora förrådsutrymmen, groventré, tvätt, klädkammare och badrum med bastu.

Wixen - Se mer på vår hemsida

Wixen

Sluttningshus: boyta 251,3 m2Pulpettak, stora fönsterpartier och öppen planlösning gör Wixen till ett hus med mycket ljus och rymd. Vardagsrum, matplats och kök hänger samman och har utgång till en balkong som delvis är under tak. Ett av de två sovrummen på detta plan har egen balkong och ligger i anslutning till badrum. I hallen finns både ytterdörr och vardagsentré ut till den integrerade carporten. Nedre plan har två sovrum, stort och luftigt allrum med utgång till altan, trevlig spa-avdelning och flera förråd/klädkammare.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår