AlltomBostad
 
Markslöjd AB

Visa alla produkter från: Markslöjd AB

Köksbelysning från Markslöjd AB

Bänkbelysning - Se mer på vår hemsida

Bänkbelysning

Bänk- och skåpsbelysning är varianter på arbetsljus som oftast förknippas med köksmiljö. De sprider ett välkommet ljus över kökets bänkar och underlättar bak och matlagning. Här finns en mängd olika varianter beroende på användningsområde och tillgänglig skåpsdimension. Vitrinskåpet kräver mer kompakt belysning medan köksmiljön kräver större armaturer med jämn belysning.

Infälld spot - Se mer på vår hemsida

Infälld spot

Infällda spotlights finns i flera olika varianter. De vanligaste varianterna är riktbara. De vanligaste alternativen är s.k. downlights. Spotlights förekommer i alla rumstyper och miljöer. Tänk på att välja ett alternativ med rätt IP-klassificering för den tilltänkta miljön och att omge varje spotlight med ett värmeskydd.

Taklampor - Se mer på vår hemsida

Taklampor

Taklampor är bland de viktigaste lamporna som du har i ditt hem. Här hittar du taklampor i mängder av olika modeller och färger.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår