AlltomBostad
Mockfjärds Fönster AB

Visa alla produkter från: Mockfjärds Fönster AB

Fönster & Tillbehör från Mockfjärds Fönster AB

Ultimat sidohängt fönster - Se mer på vår hemsida

Ultimat sidohängt fönster

Har du sedan tidigare sidohängda fönster resulterar valet av nya sidohängda fönster i att husets uttryck förblir så intakt som möjligt.

Mockfjärds Ultimat™- fönster har utvecklats för att tillmötesgå vad landets husägare egentligen vill ha. Vackra och lättskötta fönster med många års hållbarhet. Designen har skapats av den välkända arkitekten och designern Pelle Wester som utgått från en samlad bild av olika husstilar och tidsepoker.

Ultimat vridfönster - Se mer på vår hemsida

Ultimat vridfönster

Vridfönstret går att öppna för vädring oavsett regn eller blåst. Dessutom kan du enkelt rengöra båda sidorna medan du står inomhus. Ultimat vridfönster har dolda vridbeslag vilket gör att det traditionsenliga utseendet förblir intakt. Tack vare att vikten fördelas annorlunda på vridbeslagen än på traditionella gångjärn så kan vridfönstren göras så breda som 1,60 m.

Ultimat fast fönster - Se mer på vår hemsida

Ultimat fast fönster

Med fasta fönster kan du skapa kostnadseffektiva större glaspartier med ett mycket bra ljusinsläpp.

Det fasta fönstrets karm är ungefär hälften så smal som ett öppningsbart fönster, detta resulterar i ett mycket bra ljusinsläpp. Det fasta fönstret är en mycket prisvärd lösning när du vill skapa större fönsterytor.

Ultimat Eco sidohängt fönster - Se mer på vår hemsida

Ultimat Eco sidohängt fönster

Energieffektivt och svanenmärkt fönster som passar dig som sedan tidigare har sidohängda fönster. Husets utseende förblir så intakt som möjligt.

Mockfjärds Ultimat Eco™-fönster har utvecklats för att vara extremt energieffektiva med ett U-värde på 0,9 samtidigt som de är vackra och lättskötta med många års hållbarhet. Designen har skapats av den välkända arkitekten och designern Pelle Wester som utgått från en samlad bild av olika husstilar och tidsepoker.

Prima sidohängt fönster - Se mer på vår hemsida

Prima sidohängt fönster

Sidohängt träfönster med traditionsenlig design som passar de flesta svenska villor. Har du sedan tidigare sidohängda fönster förblir husets utseende så intakt som möjligt.

Den nya generationen träfönster sätter en ny standard för design och prestanda. Vi har döpt dem till Mockfjärds Prima eftersom de är gjorda av prima furuvirke från skogarna där virket växer lagom fort för att kvaliteten ska bli som bäst.

Prima vridfönster - Se mer på vår hemsida

Prima vridfönster

Sidohängt träfönster med traditionsenlig design som passar de flesta svenska villor. Har du sedan tidigare sidohängda fönster förblir husets utseende så intakt som möjligt.

Den nya generationen träfönster sätter en ny standard för design och prestanda. Vi har döpt dem till Mockfjärds Prima eftersom de är gjorda av prima furuvirke från skogarna där virket växer lagom fort för att kvaliteten ska bli som bäst.

Prima fast fönster - Se mer på vår hemsida

Prima fast fönster

Med fasta fönster kan du skapa unika fönsterkonstruktioner med ett mycket bra ljusinsläpp. Den smala karmen och bågen ger fönstret en extra stor glasyta.

Den nya generationen träfönster sätter en ny standard för design och prestanda. Vi kallar dem Mockfjärds Prima eftersom de är gjorda av prima furuvirke från skogarna där virket växer lagom fort för att kvaliteten skall bli som bäst.

Continental standardfönster - Se mer på vår hemsida

Continental standardfönster

Continental Standard är ett sidohängt, inåtgående fönster (3-glas) med isolerruta som endast behöver tvättas på två sidor. Utsidan av fönstret utrustad med Evercoat i aluminium.

Continental Standard har en 3-glasruta isolerruta vilket innebär att fönstret endast har två sidor som behöver rengöras. Fönstret har ett U-värde på 1,2. Att fönstret öppnas inåt innebär att du kan rengöra fönstrets båda sidor utan att behöva gå ut.

Continental kopplat fönster - Se mer på vår hemsida

Continental kopplat fönster

Continental kopplad är ett sidohängt, inåtgående kopplat fönster (2+1glas) med möjlighet till solskydd mellan glasen. Utsidan av fönstret utrustad med Evercoat i aluminium.

Continental Kopplad är utrustade med 2+1-glas med den stora fördelen att det är möjligt att montera persienner mellan glasen. Fönstret har ett U-värde på 1,2. Att fönstret öppnas inåt innebär att du kan rengöra fönstrets båda sidor utan att behöva gå ut.

Epok Kultur sidohängt fönster - Se mer på vår hemsida

Epok Kultur sidohängt fönster

Epok Kultur är ett klassiskt sidohängt fönster. Profilen är vacker och klassisk med detaljer som glasdelande spröjs och haspar som ger fönstren en traditionell gammaldags känsla.

Epok Kultur är ett hantverk skapat som fönster skapades förr, för dig som vill bevara den genuina traditionella profilen i ett äldre hus. Fönstret är gjort helt i kvistfritt kärnvirke från svensk furuskog.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår