Mockfjärds Fönster AB

Visa alla produkter från: Mockfjärds Fönster AB

Innerdörrar & Ytterdörrar från Mockfjärds Fönster AB

Altandörrar för villor - Se mer på vår hemsida

Altandörrar för villor

Altandörren spelar en stor roll i vårt hem eftersom vi spenderar mer tid än någonsin i trädgården och på uteplatsen.
En altandörr kan vara en snygg detalj i ett hem och samtidigt ha ett härligt ljusinsläpp och det är viktigt att den passar ihop med resten av huset. Därför erbjuder vi ett brett sortiment av altandörrar med vacker design, fokus på detaljer, god ljudreduktion och bra värmeisolering.

Bingsjö - Se mer på vår hemsida

Bingsjö

Bingsjö - en klassisk ytterdörr som har ett stort glasparti med spröjs. En vacker spegel och dekorlister. Passar bra i hus byggda mellan 1800 och 1920-talet.

Björbo - Se mer på vår hemsida

Björbo

Med inspiration från 1970-talet till nutid kommer Björbo. Ytterdörren med det lilla extra i form av dekorspår och ett halvrunt glasparti med solfjäderspröjs.

Dala-Floda - Se mer på vår hemsida

Dala-Floda

Dörrens design har inspirerats av 1800-1920-talet. Dala-Floda är en ytterdörr utan glas för dig som vill ha en genuin ytterdörr i trä.

Donsö - Se mer på vår hemsida

Donsö

Donsö har en smalspårig panel och ett runt fönster med en utanpåliggande list. Trots sina marina referenser smälter Dörren in i de flesta miljöer. Den fås täckmålad i samtliga färger. Donsö levereras som med klarglas, men du kan också välja något av våra andra glasalternativ.

Dörrtillbehör - Se mer på vår hemsida

Dörrtillbehör

Ytterdörren välkomnar alla besökare till ditt hem. Med rätt tillbehör blir din nya ytterdörr från Mockfjärds unik och får ett uttryck som såväl dina önskemål som ditt hem.

Ljunga - Se mer på vår hemsida

Ljunga

Ljunga är ytterdörren som fått inspiration från folkhemsperioden under 1940-1960-talet. De högsmala fönstren, med generöst ljusinsläpp, är inramade av dekorlister. Dörren är täckmålad. Som standard levereras Ljunga med klarglas. Du kan också välja något av våra andra glasalternativ.

Stureby - Se mer på vår hemsida

Stureby

Denna ytterdörr är en ny klassiker i oljad teak som passar funkisvillan. Designen är inspirerad av 1930 - 1940-talet. Dörren levereras i oljad teak med teakfanér och fanerade utanpåliggande dekorpaneler. Nyans och ådringsstruktur varierar från dörr till dörr. Varje dörr har alltså sin egen personlighet.

Ytterdörrar - Se mer på vår hemsida

Ytterdörrar

Ytterdörrar som är säkra och samtidigt energieffektiva.
En ytterdörr ska vara inbrottssäker, stabil och av mycket hög kvalitet kombinerat med lågt U-värde. Hos oss får du alltid installationen av ytterdörren till ett fast pris. Inte bara fina på utsidan av huset utan hjälper också till att skapa bra miljö inomhus.