AlltomBostad
Mockfjärds Fönster AB

Visa alla produkter från: Mockfjärds Fönster AB

Innerdörrar & Ytterdörrar från Mockfjärds Fönster AB

Bingsjö - Se mer på vår hemsida

Bingsjö

Bingsjö - en klassisk ytterdörr som har ett stort glasparti med spröjs. En vacker spegel och dekorlister. Passar bra i hus byggda mellan 1800 och 1920-talet.

Björbo - Se mer på vår hemsida

Björbo

Med inspiration från 1970-talet till nutid kommer Björbo. Ytterdörren med det lilla extra i form av dekorspår och ett halvrunt glasparti med solfjäderspröjs.

Dala-Floda - Se mer på vår hemsida

Dala-Floda

Dörrens design har inspirerats av 1800-1920-talet. Dala-Floda är en ytterdörr utan glas för dig som vill ha en genuin ytterdörr i trä.

Donsö - Se mer på vår hemsida

Donsö

Donsö har en smalspårig panel och ett runt fönster med en utanpåliggande list. Trots sina marina referenser smälter Dörren in i de flesta miljöer. Den fås täckmålad i samtliga färger. Donsö levereras som med klarglas, men du kan också välja något av våra andra glasalternativ.

Ljunga - Se mer på vår hemsida

Ljunga

Ljunga är ytterdörren som fått inspiration från folkhemsperioden under 1940-1960-talet. De högsmala fönstren, med generöst ljusinsläpp, är inramade av dekorlister. Dörren är täckmålad. Som standard levereras Ljunga med klarglas. Du kan också välja något av våra andra glasalternativ.

Stureby - Se mer på vår hemsida

Stureby

Denna ytterdörr är en ny klassiker i oljad teak som passar funkisvillan. Designen är inspirerad av 1930 - 1940-talet. Dörren levereras i oljad teak med teakfanér och fanerade utanpåliggande dekorpaneler. Nyans och ådringsstruktur varierar från dörr till dörr. Varje dörr har alltså sin egen personlighet.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår