AlltomBostad
Mora Armatur

Visa alla produkter från: Mora Armatur

Blandare från Mora Armatur

Mora MMIX - Se mer på vår hemsida

Mora MMIX

Mora MMIX kombinerar en formskön och ergonomisk design med en energieffektiv insida. Designen präglas av en smeksamt böljande geometri och förmedlar en tidlös och sammanhängande stil över hela serien. Vårt unika miljökoncept EcoSafe™ ligger till grund för utvecklingsarbetet och bidrar till låg energiförbrukning och långsiktig miljöhänsyn.

Mora Classic - Se mer på vår hemsida

Mora Classic

Mora Classic tvågreppsblandare tar tillvara de gamla designidealen, men tillverkas med moderna metoder och med dagens krav på kvalitet och funktion. Mora Classic är inte bara en vattenkran utan också en viktig del i en klassiskt designad inredning.

Mora Inxx - Se mer på vår hemsida

Mora Inxx

Ett sätt att omvärdera en livssituation styrd av tidsnöd och måsten är att söka enkelhet. Med sina rena och strikta linjer är Mora Inxx Dusch och Bad som gjord för uppgiften. Sök mindre och finn mer – det är lika enkelt som det låter.

Mora MMIX T5 - Se mer på vår hemsida

Mora MMIX T5

Med Mora MMIX Dusch & Bad har vi kombinerat formskön och ergonomisk design med en energieffektiv insida. Design som lyfter ditt badrum samtidigt som du känner att ditt val är bra för miljön.

Mora Rexx - Se mer på vår hemsida

Mora Rexx

Positiva upplevelser skapar välmående. Med Mora Rexx Dusch & Bad släpper vi fram nya material och formspråk, för att ge dig ett personligt val. Välj den design som lyfter ditt badrum – det får dig att må bra.

Lokala återförsäljare