AlltomBostad
 
Mora Armatur

Visa alla produkter från: Mora Armatur

Dusch från Mora Armatur

Mora MMIX - Se mer på vår hemsida

Mora MMIX

Med Mora MMIX Dusch & Bad har vi kombinerat formskön och ergonomisk design med en energieffektiv insida. Design som lyfter ditt badrum samtidigt som du känner att ditt val är bra för miljön.

Mora Classic - Se mer på vår hemsida

Mora Classic

Mora Classic Dusch tar tillvara de gamla designidealen, men tillverkas med moderna metoder och med dagens krav på kvalitet och funktion. Mora Classic är inte bara en blandare utan också en viktig del i en klassiskt designad inredning.

Mora Inxx - Se mer på vår hemsida

Mora Inxx

Ett sätt att omvärdera en livssituation styrd av tidsnöd och måsten är att söka enkelhet. Med sina rena och strikta linjer är Mora Inxx Dusch som gjord för uppgiften. Sök mindre och finn mer – det är lika enkelt som det låter.

Mora Rexx - Se mer på vår hemsida

Mora Rexx

Positiva upplevelser skapar välmående. Med Mora Rexx Dusch släpper vi fram nya material och formspråk, för att ge dig ett personligt val. Välj den design som lyfter ditt badrum – det får dig att må bra.

Lokala återförsäljare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår