AlltomBostad
Myresjöhus AB

Visa alla produkter från: Myresjöhus AB

Trähus från Myresjöhus AB

Arholma - Se mer på vår hemsida

Arholma

Sluttningshus med pulpettak, 196,1 m² (BIA 36,2 m²)

Imponerande sluttningshus som passar familjen med behov av stora sovrum och mycket sällskapsyta. Entrén hittar du i sluttningsvåningen, med närhet till tvätt och generös klädkammare. Trappan leder direkt upp till sällskapsytan och delar av köket och vardagsrummet. Matplatsen står avskilt med stora fönster och mycket ljusinsläpp.

Capella - Se mer på vår hemsida

Capella

1-planshus med pulpettak, 160,2 m²

Öppen och ljus villa för dig som vill ha rymliga ytor. Det luftiga köket binder samman villans bägge delar och fungerar som en naturlig samlingsplats, med allrum och vardagsrum på varsin sida huset. Master bedroom är försett med ett generöst badrum och intilliggande walk-in closet.

Cobb Bay - Se mer på vår hemsida

Cobb Bay

2-planshus med sadeltak, 155,6 m²

Klassisk New England-villa för den växande barnfamiljen. Samtidigt som exteriören är en passionerad flört med amerikansk östkustarkitektur – bjuder husets interiör in till gemenskap. Hela huset har en invändig takhöjd på 2,7 meter, vilket medför att alla fönster är 20 cm högre. Det, i kombination med vardagsrummets tre pardörrar som öppnar upp mot trädgården, skapar en unik känsla som tar in både ljuset och naturen. På övervåningen finns bland annat ett stort badrum, ett dressing room och tre balkongdörrar som leder ut till den stora balkongen.

Collina - Se mer på vår hemsida

Collina

Sluttningshus med pulpettak, 185,6 m² (BIA 34,1 m²)

Funktionellt sluttningshus med generös balkong och underliggande carport. Entrén leder direkt in mot allrummet som flankeras av bland annat sovrum, arbetsrum och tvättstuga. Trappan är placerad direkt upp i husets centrala del, med en öppen yta för kök och vardagsrum. Den stora balkongen löper längs husets ena långsida och blir en naturlig sällskapsplats året runt.

Grönskär - Se mer på vår hemsida

Grönskär

2-planshus med pulpettak, 171 m²

Modern nyfunkisvilla för barnfamiljen. Genom de förskjutna huskropparna får huset en unik karaktär. Entrén går via en inglasad veranda som både släpper in ljus och är perfekt som uteplats under kyligare sommardagar. Huset är smart planerat så att du får ut maximal nytta av varje kvadratmeter. På nedervåningen finns stora umgängesytor, samtidigt som övervåningen hyser husets privata delar med tre rymliga sovrum, badrum och allrum.

Hudson - Se mer på vår hemsida

Hudson

2-planshus med sadeltak, 198 m²

Hudsons karaktäristiska design är inspirerad av arkitektur från den amerikanska östkusten. Det är en imponerande villa med gott om utrymme för en lite större barnfamilj. Den invändiga takhöjden är hela 2,7 meter och planlösningen gör det enkelt att anpassa rumsindelningen efter behov. Vardagsrum, kök och matplats är väl tilltagna, liksom övervåningens allrum.

Hudson ingår i husserien Ocean Living.

Kärngården - Se mer på vår hemsida

Kärngården

1,5-planshus med boarea på 153,1 m²

Ett modernt familjehus som är lagom stort även när barnen har flyttat hemifrån. De stora fönsterpartierna i det centralt placerade vardagsrummet bjuder på en fantastisk utsikt som gör att du kan njuta av omgivningarna både från bottenvåningen och övervåningens allrum. Den luftiga planlösningen gör det möjligt att anpassa kök, matdel och vardagsrum på ett sätt som passar dig.

Kornett - Se mer på vår hemsida

Kornett

1,5-planshus, 169,2 m²

Modernt hus där vardagsrummet står i centrum. Med sin imponerande takhöjd och yta skapar det stor flexibilitet kring placeringen av övriga utrymmen. Därifrån kan du välja att placera kök, sovrum och matplats efter dina behov. Utsikten är så generös att du kan njuta av den från båda våningsplanen. Samtliga rum på övervåningen är drygt 10 kvm stora och badrummet har plats för både dusch och badkar.

Kungshamn - Se mer på vår hemsida

Kungshamn

2-planshus, 162 m²

Här sätts stilen av New England-inspirerad arkitektur och en entréveranda med runda kolonner. Husets entréplan präglas av det stora rummet med kök, vardagsrum och matplats. Två glasade pardörrar ger direktkontakt med trädgården, och burspråket i husets mitt för tankarna till en gammaldags punchveranda. Fyra sovrum på övervåningen och ett på entréplan ger gott om plats för stora familjer.

Långenäs - Se mer på vår hemsida

Långenäs

1-planshus, 123,8 m²

Modern villa med öppen planlösning och stora ljusinsläpp. Passar familjen som vill ha ett hus med smart planlösning och nära kontakt mellan de olika utrymmena. Kök, matplats och vardagsrum bjuder in till ett naturligt umgänge. Från den förlängda entrén är familjens sovrum placerade på rad, med ett större master bedroom i husets ena ände. Groventré ligger praktiskt avskilt med intilliggande förråd.

Liljeholmen - Se mer på vår hemsida

Liljeholmen

2-planshus med sadeltag, 172,8 m²

New England-inspirerad tvåplansvilla med annorlunda fönsterdesign som bidrar till husets speciella karaktär. Från den rymliga entrén skymtar man villans vardagsrum genom trappans öppna steg. Här finns även kök, matplats, groventré och tvätt. På övervåningen hittar du fyra sovrum med gott om förvaring samt ett ljust och öppet allrum. Liljeholmen passar den lite större familjen som vill ha mycket yta att umgås på.

Milton - Se mer på vår hemsida

Milton

1-planshus, 145,8 m²

Vacker villa i New England-stil med inspiration från den amerikanska östkusten. I husets mittskepp hittar du kök och vardagsrum med öppet samband. Tak-höjden är 2,7 meter och de höga, spröjsade fönstren ger ett rikligt ljusinsläpp. De separata sovrums-delarna skiljer föräldrarnas del från barnens, med ett större badrum och plats för eventuell bastu. Villans naturliga vinklar ger möjlighet till flera olika uteplatser.

Milton ingår i husserien Ocean Living.

Saxnäs - Se mer på vår hemsida

Saxnäs

1-planshus med sadeltak, 137 m²

Stilfull villa med förlängt tak över kökets burspråk. Den långa baren delar av köket mot vardagsrummet och blir en skön plats för samvaro till både vardag och fest. Föräldrarnas och barnens sovrum ligger åtskilda i var sin del av huset, med tillhörande badrum respektive WC. Den praktiska klädkammaren kan användas till förvaring eller byggas om till bastu.

Smart 126 - Se mer på vår hemsida

Smart 126

1-planshus 125,9 m²

Planlösningen präglas av en stor och öppen umgängesdel i husets mitt som ger kontakt med entrésidan och trädgården. Vardagsrummets fönster når nästan golvet och ger ett större ljusinsläpp. Barnens avdelning ligger avskild men ändå nära badrummet och entrén. Föräldrasovrummet ligger i husets andra ända med tillgång till en egen toalett.

Smart 130 - Se mer på vår hemsida

Smart 130

1-planshus, 130 m²

Rymligt och välplanerat hus som passar även på smala och djupa tomter. Stort vardagsrum och kök med utgång till uteplatsen. Längre in i huset finns en stor, avskild barnavdelning och även bra med plats för förvaring. Huset går att få i både modern och klassisk stil.

Smart 150 - Se mer på vår hemsida

Smart 150

2-planshus 149,8 m²

Det här huset rymmer en större barnfamilj och hämtar sin inspiration från funkisarkitekturen, men här har det anpassats med en fasad i klassisk-stil. Huset får ett helt annat och mer modernt intryck om du byter de spröjsade fönstren till stora panoramafönster.

Planlösningen är modern med kök och vardagsrum i öppet samband på entréplanet. I köket finns plats för en köksö. Det stora föräldrasovrummet ligger på samma plan som sällskapsytorna, med ytterligare fyra generösa sovrum på övervåningen.

Smart 168 - Se mer på vår hemsida

Smart 168

2-planshus med boarea på 168,4 m²

Ett fullskaligt, funkisinspirerat tvåvåningshus. Husets utformning gör det perfekt för en familj med höga krav på yta, funktion och design.

Planlösningen har en tydlig uppdelning med föräldrasovrummet på entréplan. Badrummet är avskiljt från tvättstugan, som även fungerar som groventré. Trappan har fönster längs hela vägen till övervåningen, där allrummet är omgivet av fyra stora sovrum. Badrummet har plats för dubbla handfat – eller varför inte en bastu?

Smart 178 - Se mer på vår hemsida

Smart 178

2-planshus, 178 m²

Största huset i serien Level One. Ritat för en större familj eller dig som vill ha ytor med flexibilitet. Här finns möjlighet till kontor, dressingroom eller ett gästrum. Entrévåningen erbjuder ett rejält kök, matplats och vardagsrum. På övervåningen finns möjlighet till 4 sovrum och det kan även kompletteras med klädkammare. Huset går att få i både modern och klassisk stil.

Solo - Se mer på vår hemsida

Solo

1-planshus, 123,1 m²

Modern villa som passar bra för en mindre familj. Redan i entrén möts du av ett stort ljusinsläpp och öppna ytor. Köksdel och matplats är centralt placerade i anslutning till vardagsrum och allrum, med gott om plats för matlagning och middagar. Vardagsrummets karaktär med ryggåstak och stora fönster ger ett behagligt ljus och blir en naturlig miljö för avkoppling och trivsel tillsammans.

Spirit - Se mer på vår hemsida

Spirit

1-planshus med pulpettak, 100,8 m²

Smart och välplanerad villa för den lite mindre familjen eller dig med utflugna barn. Passar även bra som fritidshus. Entrén ligger skyddad med tillhörande yta som kan användas som uteplats. Kök, vardagsrum och sovrum är alla centralt placerade för optimal användning av ytan. Ett mysigt hus att umgås i.

Talludden - Se mer på vår hemsida

Talludden

1-planshus med sadeltak, 175 m²

Välplanerad och rymlig enplansvilla med plats för en större familj. Från husets entré ser du genom vardagsrummet, som präglas av ett vackert ryggåstak och höga fönster ut mot trädgården. Barnens fyra sovrum och allrum ligger samlade och skärmas av genom ett rymligt kapprum och ett badrum. Föräldradelen ligger i den andra vinkeln och har ett stort sovrum med eget badrum och bastu.

Torekov - Se mer på vår hemsida

Torekov

1-planshus med pulpettak, 139,2 m²

Funkis-inspirerad, modern villa med stora ytor och högt i tak. Smart planlösning med en avskild barndel och gemensamt allrum. Kök och vardagsrum får ytterligare rymlig känsla tack vare åstaket som i sin högsta del uppnår nära fem meter. Badrummet kan utrustas med jacuzzi och den intilliggande klädkammaren kan byggas som bastu.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår