AlltomBostad
Norlys AB

Visa alla produkter från: Norlys AB

Belysning från Norlys AB

Bergen tak - Se mer på vår hemsida

Bergen tak

Modern takarmatur i galvaniserad eller pulverlackerad stål. Finns i färgerna galv, svart eller vit. Armaturen har ett klart glas. Opalvitt, frostat eller glas i polykarbonat kan beställas som tillbehör.

Bornholm tak - Se mer på vår hemsida

Bornholm tak

Modern takarmatur i gjutet aluminium. Finns i färgerna aluminium, grafit och vit. Glas av opalvitt polykarbonat. Passar även för veggmontage.

London vägg - Se mer på vår hemsida

London vägg

Klassiskt väggarmatur som ingår i en serie med teleskopstolpe, portstolpe och blomsterstolpe. Armatur i gjutet aluminium, pulverlackerad och finns i färgerna antikgrönt, svart eller vitt. Glas i slagfast polykarbonat som är svagt rökfärgat. Hörnfäste finns som tillbehör (art 152). Denna armatur finns i två storlekar.

Modena tak - Se mer på vår hemsida

Modena tak

Klassiskt takarmatur som ingår i en serie med teleskopstolpe, portstolpe och blomsterstolpe. Armatur i gjutet aluminium, pulverlackerad och finns i färgerna antikgrönt, svart eller vitt. Glas i slagfast polykarbonat som är svagt rökfärgat.

Sandvik nedljus - Se mer på vår hemsida

Sandvik nedljus

Armatur i gjuten aluminium. Bländfritt nedljus.

Voss - Se mer på vår hemsida

Voss

Armatur i gjuten aluminium, kan fås med flera varianter av ljusspridning.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår