AlltomBostad
Norlys AB

Visa alla produkter från: Norlys AB

Utomhusbelysning från Norlys AB

Alta - Se mer på vår hemsida

Alta

Modern pollare i galvaniserat eller svart lackerat stål. Denna pollare finns i två sorlekar och levereras med opalvitt polykarbonat.

Halmstad - Se mer på vår hemsida

Halmstad

Modern pollare i galvaniserat eller svart lackerat stål. Denna pollare finns i tre storlekar och levereras med opalvitt polykarbonat.

London vägg - Se mer på vår hemsida

London vägg

Klassiskt väggarmatur som ingår i en serie med teleskopstolpe, portstolpe och blomsterstolpe. Armatur i gjutet aluminium, pulverlackerad och finns i färgerna antikgrönt, svart eller vitt. Glas i slagfast polykarbonat som är svagt rökfärgat. Hörnfäste finns som tillbehör (art 152). Denna armatur finns i två storlekar.

Oslo stolpar - Se mer på vår hemsida

Oslo stolpar

Modern stolparmatur med två lyktor i galvaniserad eller pulverlackerad stål. Finns i färgerna galv, svart, eller vit. Armaturerna har ett klart glas. Opalvitt, frostat eller glas i polykarbonat samt ingjutningsfäste (art 405) och markfäste (art 406) kan beställas som tillbehör. Denna stolpe ingår i en familj med väggarmatur samt blomsterstolpe.

Rena 1550 - Se mer på vår hemsida

Rena 1550

Markarmatur. Front i rostfritt stål 316L. Armaturhus i aluminium. 10mm härdat glas. Godkänd för överkörning. Levereras med infällningsbox i polypropylen för nedgrävning eller ingjutning. Införningsnippel av stål för Ø 8-12mm kabel. 2 meter färdigmonterad kabel medföljer.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår