AlltomBostad
 
Oras AB

Visa alla produkter från: Oras AB

Blandare från Oras AB

Green Building - Oras Cubista - Se mer på vår hemsida

Green Building - Oras Cubista

Tvättställsblandare, 6 V

Beröringsfri tvättställsblandare med temperaturvred. Batteridrift 6 V. Blandaren är utrustad med spray strålsamlare, smutsfilter, backventiler, flexibla anslutningar och Oras Autofocus sensor som säkerställer att ingen justering av blandaren är nödvändig vid installation. Blandarens pilotventil reagerar med hjälp av impulsteknik vilket ger batteriet lång livslängd. Flödesbegränsningen på 1.7 l/min ger en låg vattenförbrukning.

Green Building - Oras Safira - Se mer på vår hemsida

Green Building - Oras Safira

Tvättställsblandare, 6 V

Tvättställsblandare med fast utloppspip och strålsamlare. Inbyggd spärr för begränsning av temperatur. Flöde 3.4 l/min.

Green Building - Oras Safira - Se mer på vår hemsida

Green Building - Oras Safira

Duschpanel, 6 V

Sensorstyrd duschpanel med termostatblandare och separat handdusch, temperaturratt på panelen för individuell inställning av temperatur. Batteridriven 6 V, flexibla dolda anslutningar, 3/4" lekande mutter. Duschen startas genom att föra handen inom sensorns startområde. Duschen flödar så länge man står i sensorns känslighetsområde och stängs av automatiskt när du lämnar sensorns känslighetsområde. Duschen kan stängas av för städning. Duschpanelen är utrustad med smutsfilter, backventiler och en flödesbegränsare. Flöde 6.0 l/min.

Lokala återförsäljare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår