AlltomBostad
Oras AB

Visa alla produkter från: Oras AB

Blandare från Oras AB

Oras Smarta blandare för hemmet - Se mer på vår hemsida

Oras Smarta blandare för hemmet

Oras blandare är användarvänliga tack vare höga kvalitetskrav, miljövänlighet och innovation. När det gäller beröringsfria blandare finns vardagslyxen i små detaljer som underlättar och gör våra dagliga uppgifter trevligare.

Beröringsfria blandare är extremt smarta och lättanvända: placera bara händerna under pipen så börjar vattnet rinna. Och temperaturen regleras med ett enkelt handgrepp. Du behöver inte röra vid blandaren – varken innan du tvättat händerna eller efteråt.

Eftersom blandarna är beröringsfria förhindras spridning av mikrober. Det förbättrar handhygienen markant. Dessutom förblir blandaren ren och fläckfri mycket längre.
Beröringsfria blandare är säkrare, framför allt för småbarn och äldre, eftersom vattnet aldrig blir för varmt och blandaren inte kan lämnas på.
Med beröringsfria blandare minskar vatten- och energiförbrukningen, i vissa fall upp till 50 %.

Oras Eterna - Se mer på vår hemsida

Oras Eterna

Nya Oras Eterna med EcoLed-funktion visar den idealiska längden för din dusch – utan att slösa vatten och energi. En extremt sofistikerad termostat kombinerar lyx med intuitiv användning.

IL BAGNO ALESSI Dot by Oras - Se mer på vår hemsida

IL BAGNO ALESSI Dot by Oras

Det nya badrumskonceptet IL BAGNO ALESSI Dot är designat av den holländske arkitekten Wiel Arets.

IL BAGNO ALESSI One by Oras - Se mer på vår hemsida

IL BAGNO ALESSI One by Oras

IL BAGNO ALESSI One är ett badrumskoncept som skapats genom ett samarbete mellan Oras och Alessi och som har blivit en fantastisk framgång.

Oras Optima - Se mer på vår hemsida

Oras Optima

En modern, användarvänlig köksblandare visar vägen för hela Oras Optima familjen med sina smarta funktioner och sin unika design. Med en hög, svängbar pip, två spakar och en beröringsfri funktion, en förinställd temperaturjustering och versioner med temperaturdisplay och en smart diskmaskinsventil som stänger automatiskt efter avslutad disk, är den här blandaren utformad för att uppfylla alla behov du kan ha i köket. Enkel att installera då all smart teknik ryms inuti blandaren.

Oras Optima - Se mer på vår hemsida

Oras Optima

Den minimalistiska och enkla designen på den beröringsfria tvättställsblandaren passar utmärkt i en modern interiör och i små utrymmen. De smarta användarvänliga funktionerna gör denna tidlösa beröringsfria blandare till ett klokt val för användare i alla åldrar. Vattenflödet öppnar och stänger automatiskt utan att du behöver röra vid blandaren, att justera temperaturen är enkelt och flödesbegränsningen garanterar en låg vatten- och energiförbrukning.

Oras Vega - Se mer på vår hemsida

Oras Vega

Oras Vega är utrustad med en ekoknapp som gör det enkelt att spara vatten. I tvättställs- och duschblandare fungerar ekoknappen också som en temperaturbegränsare.

Oras Aventa - Se mer på vår hemsida

Oras Aventa

I ett modernt kök visar man gärna köksredskap av hög kvalitet på ett attraktivt sätt. Den eleganta köksblandaren Oras Aventa passar perfekt i en modern köksinredning.

Oras Optima - Se mer på vår hemsida

Oras Optima

Den eleganta termostatblandaren för bad och dusch är ett smart val för ditt badrum. Designen tillfredsställer både ögat och förenklar användandet. Den exakta termostaten ger dig en stabil och behaglig temperatur när du duschar och kontrollen för Ecoflöde begränsar flödet för att spara vatten och energi, men ger dig tillräckligt med vatten för en komfortabel duschupplevelse. Den korta breda pipen på våra badkarsblandare är perfekt vinklad för påfyllning av badkaret.

Oras Nova - Se mer på vår hemsida

Oras Nova

Oras Nova är en njutning för ögat. Den är strömlinjeformad och enkel, medan tekniken inuti blandaren är mer avancerad. Termostaten reagerar automatiskt på också små variationer i vattentryck och temperatur.

Oras Oramix - Se mer på vår hemsida

Oras Oramix

Den tryckstyrda blandaren Oramix är utformad för byggnader med ett stort antal tappställen och stora mängder varmt vatten i vattensystemen.

Oras Electra - Se mer på vår hemsida

Oras Electra

Med beröringsfria blandare kan vattenkonsumtionen halveras.

Utveckling av nya idéer, kompromisslös design och teknikkunskap är tillsammans med användarvänlighet egenskaper som placerar Oras i topp bland de främsta blandartillverkarna i världen. Oras är en världsledande tillverkare av beröringsfria blandare. Oras Electra beröringsfria blandare har på senare år blivit allt mer populära även i det privata hemmet på grund av sin användarvänlighet, sina hygieniska egenskaper samt att de sparar vatten och energi.

Oras Safira - Se mer på vår hemsida

Oras Safira

Oras Safira har under många år varit en av våra mest populära blandarserier. I det här breda sortimentet finns det alltid en blandare som passar perfekt.

Oras Cubista - Se mer på vår hemsida

Oras Cubista

En komplett blandarserie

Industridesignern Kirsi Svärd har formgivit Cubista-serien, och uttrycker sin fascination för kubismen – blandarna är starkt influerade av kubismens geometriska former: koner, cylindrar och sfärer.

Oras Cubista-serien är mycket omfattande – du finner blandare för alla bostadens tappställen: kök, badrum och andra sanitetsutrymmen.

Nytillskottet i serien är en beröringsfri blandare för tvättställ, utformad både för privatbostäder och för offentliga anläggningar.

Beröringsfriablandare erbjuder en unik nivå av funktion, komfort och hygien, dessutom kan de spara upp till 50 % av vatten- och energianvändningen.

Oras duschset - Se mer på vår hemsida

Oras duschset

Oras Duschset är kända för sin höga kvalitet som naturligtvis har sin grund i vår egen Nordiska tillverkning med noggranna kontroller. Våra duschset finns med flera smarta lösningar och funktioner och levereras alltid med tillhörande tvålkopp och en extra upphängning för handduschen.

Lokala återförsäljare