AlltomBostad
 
Oras AB

Visa alla produkter från: Oras AB

Köksblandare från Oras AB

Köksblandare - Oras Optima - Se mer på vår hemsida

Köksblandare - Oras Optima

Oras Optima är en snygg och stilren blandare för köket med funktioner i en professionell nivå. Den välbekanta och tillförlitliga köksblandaren har uppdaterats med nya funktioner: en flexibel utloppspip och handdusch med två strållägen.

Köksblandare - Oras Signa - Se mer på vår hemsida

Köksblandare - Oras Signa

Oras Signa har en innovativ 360 graders visuell design som ger ett nytt, vackert utseende ur alla vinklar. Serien finns som både traditionella ettgrepps- och hybridblandare. Hybridmodellen kan både användas både som ettgrepps- och beröringsfri blandare. Den beröringsfria funktionen startar genom att du rör handen framför blandaren och stängs sedan automatiskt av efter sex sekunder.

Köksblandare - Oras Inspera - Se mer på vår hemsida

Köksblandare - Oras Inspera

Oras Inspera kombinerar överlägsen elegans och funktionalitet på sätt som förbättrar din livskvalitet – både nu och under många år framöver. Köksblandarna med sidospak har en svängbar utloppspip och som tillval en mycket praktisk, utdragbar utloppspip. Olika storlekar och höjder på blandarna ger en enkel planering och hög komfort.

Köksblandare - ALESSI Swan by Oras - Se mer på vår hemsida

Köksblandare - ALESSI Swan by Oras

Alessi Swan är en ny design som kombinerar svanens släta linjer med Oras smarta funktioner. Grunden till ALESSI Swan var en stark längtan efter ett estetiskt nytänkande. Blandaren fick svanens grace och elegans för att kunna användas på ett helt nytt sätt.

Lokala återförsäljare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår